[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.
burakcığım hayırlı olsun kardeş,güle güle kullanman dileklerimle.

burakcığım ciğerim hayırlı uğurlu olsun.allahım seni korusun.yalnız beni tatlıyla kandıramazsın hatırlatim dedim:thumleft:

Burak Cingiz yeni motorun hayırlı olsun kazasız, belasız kullanmak nasip etsin allah cc

Herkese iyi günler, güneşli güzel bir hafta sonu olacak.
Burak arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum sana.
Muzaffer abi tekrar tekrar geçmiş olsun. Kaybedilince değeri anlaşılan bikaç şeyden birisidir sağlık. Lütfen dikkat edelim sağlığımıza...
Allahtan bir mani çıkmazsa bu çarşamba ben de varım. Tesadüfe bak ki tatlı yenecekmiş. Hadi hayırlısı. Tatlı merasiminin nasıl olduğunu öğreneyim de, sıra bana da gelecek. :c))

Hayırlı uğurlu olsun Burak abi... Kazasız,belasız binmeyi nasip etsin Allah

mutlulugumu paylasan herkeze hayir dualari icin cok tesekkur ederim. pazar gunu gezide ve carsamba toplantida gorusmek uzere. ....

---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:26 ----------

günaydın dostlarım.
burakcığım hayırlı olsun kardeş,güle güle kullanman dileklerimle.

bora abi bak sizde gelin ole uzaktan uzaga olmaz

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

Burak Cingiz yeni motorun hayırlı olsun kazasız, belasız kullanmak nasip etsin allah cc
jonysf bak sende kacaksin sende gel carsambaya.

Gunaydın ADANA MT:rendeer: Gezıye gıdecek abilerim rica ediyorum biraz fotograf çekinde motosiklet hasretimi dindirin :p:mrgreen:

İyi akşamlar herkeslere... :rendeer:

Gunaydın ADANA MT:rendeer: Gezıye gıdecek abilerim rica ediyorum biraz fotograf çekinde motosiklet hasretimi dindirin :p:mrgreen:

Etoo biraz sabır resimleri yükleyecem, gezi güzeldi :cat: katılan herkeslere teşekkür ederim, allah en kısa zamanda seninlede gezmeyi nasip etsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Buyrun pazar gezimizin fotoları...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/98449-adana-mt-bahar-gezisinde.html

herkese iyi geceler yiğenler ve misafirim evde olunca pek giremedim siteye,bu gün yolcu ettim hepcini herkesin keyfi yerindedir inşallah

burakçım yeni makinen hayırlı olsun allah kaza bela vermesin hatta tekerin düz bassın

İyi akşamlar herkeslere... :rendeer:

Etoo biraz sabır resimleri yükleyecem, gezi güzeldi :cat: katılan herkeslere teşekkür ederim, allah en kısa zamanda seninlede gezmeyi nasip etsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Buyrun pazar gezimizin fotoları...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/98449-adana-mt-bahar-gezisinde.html

Cok tesekkurler Muzaffer Abi :rendeer: Insallah Nisan basi birlikte gideriz geziyee :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar