[Adana - MT]

Hayırlı sabahlar dostlar,
Bora başkanımın da fikri önemli,
Şayet katılım olacak ise ben Çarşamba günü gitmeyi öneriyorum.
Ahmet' in teklifide bence mantıklı.:cat:
Gidilecek ise bir liste oluşturalım.:bounce:

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.

Bora başkanımın da fikri önemli,Şayet katılım olacak ise ben Çarşamba günü gitmeyi öneriyorum.Ahmet' in teklifide bence mantıklı.:cat:Gidilecek ise bir liste oluşturalım.:bounce:

hay hay,neden olmasın. Çarşamba günü işte liste,herkes kendini eklesin.
1-ben
2-yusuf ziya
3-
4-
5-
6-

Son düzenleme:
Muzaffer kardeşim,
Bu hafta araç sorunum var. Yarın yanına uğradığımda anlarsın.
Ama senin aracın varsa gideriz. Yakıtını ortaklaşa koyarız. Sen depoyu fulle gel, dönüşte yeniden fuller, ne yatkı ise paylaşırız. Sen utanmayıp alacaksan ben bana düşen kısmını veririm.
oldu gözlerim doldu.eger gelmemi istiyorsan malisef beni almak zorundasın yoksa gelmemmm:flower:

<script src='http://img189.imagesha...ck.us/img189/8440/25198104065869635641100.jpg[/URL]</noscript>[/url]

Selam arkadaşlar Yusuf abi çarşamba için Ceyhanda buluşma fikri sunmuştu istenirse Ceyhanın çok lezzetli tavuk Şiş yapan Salih Usta Kebapçısı var orada buluşabilir yemek yer sohbet yapabiliriz yer için rezervasyon yapılmasına gerek yok geniş bir mekan bizi her türlü iyi bir şekilde ağırlarlar 1 Kişilik yemek 8 TL uygun görülür ise burada toplanılabilir
kusura bakma misafir ağırlanır artık şu akrep cebine bir elini atsanda avanta yemek yesemm:queen:eğer gelmemi istiyorsan yemek dahil içeceklerde sendan olsunda bi BELEŞE YAZILİM..:thumleft:

Hayırlı sabahlar dostlar,
Bora başkanımın da fikri önemli,
Şayet katılım olacak ise ben Çarşamba günü gitmeyi öneriyorum.
Ahmet' in teklifide bence mantıklı.:cat:
Gidilecek ise bir liste oluşturalım.:bounce:
BELEŞ olduğu müddetçe ben herzamanki gibi varım arkadaşlar:rendeer:pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnn:wiinkk:

günaydın ADANA MT.

hay hay,neden olmasın. Çarşamba günü işte liste,herkes kendini eklesin.
1-ben
2-yusuf ziya
3-
4-
5-
6-
ulen beni neye yazmıyonnnn şartlar benim için uygunsa seve seve geliyom yoksa KESİNLİKLE gelmem okadarrrrrrrrrr:cherry:

<script src='http://img189.imagesha...ck.us/img189/8440/25198104065869635641100.jpg[/URL]</noscript>[/url]

Selam arkadaşlar Yusuf abi çarşamba için Ceyhanda buluşma fikri sunmuştu istenirse Ceyhanın çok lezzetli tavuk Şiş yapan Salih Usta Kebapçısı var orada buluşabilir yemek yer sohbet yapabiliriz yer için rezervasyon yapılmasına gerek yok geniş bir mekan bizi her türlü iyi bir şekilde ağırlarlar 1 Kişilik yemek 8 TL uygun görülür ise burada toplanılabilir

Görüntüde çok güzelmiş bre,
Afiyetler olsun,havalar ısınsın bi bakın bakalım katılım nasıl olur. :p:p

herkese iyi günler.
buradan bildirmek istiyorum, muzaffer abimle anlaştık. cümleten hayırlı uğurlu olsun.
muzaffer abime anlayışı için, bana yaptığı kıyak için, güler yüzlülüğü için çok teşekkür ediyorum. tecrübelerinden faydalanmaya dewam edecem muzaffer abi, benden kurtuluşun yok. :c))

herkese iyi günler.
buradan bildirmek istiyorum, muzaffer abimle anlaştık. cümleten hayırlı uğurlu olsun.
muzaffer abime anlayışı için, bana yaptığı kıyak için, güler yüzlülüğü için çok teşekkür ediyorum. tecrübelerinden faydalanmaya dewam edecem muzaffer abi, benden kurtuluşun yok. :c))
bahadırım yapılan kıyak değil. senin gibi düzgün bir insanın iyiliğinden kaynaklanıyor:rendeer:seninle tanışmaktan çok hoşnut oldum.hayırlı olsun allah hep tekerini düz bastırsın.kazasız sürüşler dilerim.

İyi akşamlar Adana Mt.
Sanırım Ceyhan toplantısı kimseye cazip gelmedi.
Bora başkanım ne diyorsun bu durumda gidecekmiyiz.
Yarın gün içerisinde son durumu buraya yazarsan ona göre plan yaparız.:cat:

Kismetse ben de gelecem beni de yazın listeye hadi bakalım katılımcı arkadaşlar size bir kıyak benim araba 5 kişilik ben hariç 4 kişi ben alırım:):)

Kismetse ben de gelecem beni de yazın listeye hadi bakalım katılımcı arkadaşlar size bir kıyak benim araba 5 kişilik ben hariç 4 kişi ben alırım:):)
İLK önce beni yaz mütalip ön koltuk tarafımdan rezerve edilmiştir.kimse yeşillenmesin..öfbe yine bedava gidecem:flower:ya ayıp olmazsa birde şu resimdeki yemeğide ısmarlarsın DEGİLMİ mutalipimmmmmmmm canım arkadaşım şimdiden KESENE bereket AĞAMMMM:queen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.
arkadaşlar şimdi aldığım bir haberle,gürsel ve mehmetin işleri çıkmış,gelemiyorlarmış ee dolayısı ile bende gelemiyorum.:pale:

Günaydın millet...:rendeer:
Geçen ay ne kadar yoğundu, umarım şubat ayı daha rahat geçer :wiinkk:
Görüyorumki Ceyhanda yemekli toplantı yapılacakmış ::dpac:: maalesef bende katılamıyacam, akşam iş yerinde toplantım saat kaçta biteceğini bilmediğim için hiç birşeye söz veremem :bounce:

herkese iyi akşamlar. bu çarşamba da olmadı, önümüzdeki çarşambaya inşallah katılacam toplantınıza.
iyi eğlenceler... :c))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar