Boracım tebrik ederim :rendeer:
Bora abim,
Hayırlı olsun,tebrikler.:rendeer:
bora abi seni tebrik ediyorum.:rendeer:
nikdaş ım hayırlı olsun... yeni sorumlulugunda başarılar dilerim![]()
bora abi tebrik ederim allah utandırmasın![]()
Bora abi hayırlı olsun diyorum ve de akabinde tebrik ediyorum:rendeer
Bora abi hayırlı olsun yeni görevin.
bora abim hayırlı olsun:rendeer:
hayırlı olsun Bora abicim![]()
Bora hocam hayırlı olsun.
bora abi hayırlı olsun![]()
sevgili dostlarım;
arkadaşlarımın genel isteği üzerine,çarşamba akşam toplantısını,eğer hava da müsait olursa,ADEM'in orada gerçekleştireceğiz.sanırım o ortamı özledik! ve yine genel istek üzerine,ben,sizlere sütlü-cevizli irmik tatlısı ikram edeceğim.hepinizi beklerim.sevgilerimle.
sevgili dostlarım;
arkadaşlarımın genel isteği üzerine,çarşamba akşam toplantısını,eğer hava da müsait olursa,ADEM'in orada gerçekleştireceğiz.sanırım o ortamı özledik! ve yine genel istek üzerine,ben,sizlere sütlü-cevizli irmik tatlısı ikram edeceğim.hepinizi beklerim.sevgilerimle.
Günaydın... Önümüzdeki haftasonu fuar var. Katılacak arkadaşlardan ses çıkmadı. Ses verin hocam...
günaydın bora abibende aranıza yeni katılan biri olarak dogal olarak sizin gittiginiz mekanların hiç birini bilmiyorum sizinle tanışıp sohpetlerinine katılmak isterim dogrusu:rendeer::adresi de alabilirmiyim tatlı bahane sizinle tanişmak şahane....:cherry:
bu arkadaşlar kim biz tanıyormuyuz bora abi
a.menderesin su kenarından en sonuna gelince,sola yukarı doğru çıkmadan,saklıbahçe diye bir yer var.onun hemen bitişiği.adm'in yeri tabela filan yok.görürsün bizleri.
tabii ki tanıyorsun,sitemizin güzide kişileri.
hüseyinciğim,emanetleri bugün gönderiyormuş,haber geldi.
Onursal başkanımız sevgili abimiz Mustafa abi bizi boğazda balıkcıya götürecek...... sende geliyorsun değilmi....???...
selam arkadaşlar
yüzünüzden gülüşler eksilmesin, öpüldünüz:rendeer: (çakma adaş sen hariç:cherry
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------
demirgursel, fazerr+
fazerr abim sen dahilsin![]()