günaydın kardeşlerim
Bora kadeş akşam gelemedim, bizim payımızı ayırdın değilmi :silent:
Günaydın arkadaşlar....:rendeer:
Tüm müslüman alemin MUBAREK MEVLİT KANDİLİNİ KUTLARIM :rendeer:
Bora kardeş akşam gelemedim, bizim payımızı ayırdın değilmi :silent:
istanbuldan tüm canlarıma merhaba hayırlı sabahlar hayırlı işler dilerim.
TÜM MT AİLESİNİN MUBAREK MEVLİT KANDİLİNİ KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.bu arada fuarın bugünkü vipppppp açılışı na katıldıktan sonra :bounce:cumaya dönüyorum.syg:rendeer:
kardeş hoş gelmişsin.
akşam silip süpürüldü,süpppeeer olmuştu.:cat:inan kalmadı.:queen:demirgürsel bitirdi.:queen:
abi böyle olaylarda gelen yer içer gelmeyenin hakkını gelenler yer diye bir kuralımız var bilmiyormusun başkanım:queen:
dostum senin payında dahil, bütün payları ben yedim:queen:
abi böyle olaylarda gelen yer içer gelmeyenin hakkını gelenler yer diye bir kuralımız var bilmiyormusun başkanım:queen:
muzafferciğim,bir akşam bize geldiğinizde sana özel yaptırırım kardeş.:wiinkk:
Kandiliniz mübarek olsun ey Adana Mt nin değerli üyeleri.
Sayın başkanım, helva hakkımızın demir gürsel tarafından gasp edilmesini esefle öğrenmiş bulunmaktayım. Arkadaşımızın daha önceki gezilerde de kangal ile sucukları motoruna yüklediği bilinilmektedir. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim :queen:
Bu söylediklerini sakın unutma :bounce:
Kandiliniz mübarek olsun ey Adana Mt nin değerli üyeleri.
Sayın başkanım, helva hakkımızın demir gürsel tarafından gasp edilmesini esefle öğrenmiş bulunmaktayım. Arkadaşımızın daha önceki gezilerde de kangal ile sucukları motoruna yüklediği bilinilmektedir. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim :queen:
şikayetiniz dikkate alıyorum ve DEMİRGÜRSEL'i adaşına havale ediyorum.o gerekeni yapacaktır.(akşam zaten yüzüne karşı planlar yapıyordu.):queen: