[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
hatırlatma

sevgili dostlarım;
arkadaşlarımın genel isteği üzerine,çarşamba akşam toplantısını,eğer hava da müsait olursa,ADEM'in orada gerçekleştireceğiz.sanırım o ortamı özledik! ve yine genel istek üzerine,ben,sizlere sütlü-cevizli irmik tatlısı ikram edeceğim.hepinizi beklerim.sevgilerimle.

unutmayınız,bekliyorum

abi yazdığının arkasında olacağına inanıyorum:bounce: sakın tatlı ile gelme, ben kesinlikle irmik tatlısı yani helva istiyorum ona göre:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam herkese...

Arkadaşlar hafta sonu İstanbula gidecek ekip için fuar biletleri bu gün bana geldi...12 adet...İstabuldan Mete kardeşim göndermiş....Az önce telefonda konuştuk kendisi ile işleri uygun olursa bizimle tanışacak....Ona ve bu konuda bize yardımcı olan Bora abiye çok teşekkür ederim....

Bu arada akşam ben toplantıya katılamıyorum....

Moda oldu ya ....ben şuraya geliyorum ben buraya geliyorum demek....bende yazim bari...ayıp olmasın sonra ...

Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar hafta sonu İstanbula gidecek ekip için fuar biletleri bu gün bana geldi...12 adet...İstabuldan Mete kardeşim göndermiş....Az önce telefonda konuştuk kendisi ile işleri uygun olursa bizimle tanışacak....Ona ve bu konuda bize yardımcı olan Bora abiye çok teşekkür ederim....
önemli değil kardeş,arkadaşlarımız faydalansın.:cat:

Adana nın sıcağını yüreklerinde sevgi güllerine dönüştüren tüm ADANA lı kardeşlerime SELAM OLSUN ...

Bora abi,
hava yağmurlu gibi görünüyor. Akşam gidilecek adres kapalı alan değil diye biliyorum.
Programda bir değişiklik söz konusumudur.

Adana İl Temsilcisi
Bora abi,
hava yağmurlu gibi görünüyor. Akşam gidilecek adres kapalı alan değil diye biliyorum.
Programda bir değişiklik söz konusumudur.

öğle saatlerinde b.cengiz'le görüştüm,incirlik'te yağmur yağıyormuş,o saatlerde burada güneş vardı.şuan tahminen aynı bulutlar burada yağmur attı.sanırım bulut geçti.az önce ADEM'İ de aradım,yeri ayarlayacak.değişiklik yok.

arkadaşlar,her ihtimale karşı,alternatif olarak,yağış olursa,b.cengizin evindeyiz.bilgilerinize.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,ekip hatırlatmama gerek yok umarım dışarda yağmur var,sıcacık taze yerli çay ve datlu sohbete katılmak isteyenler kapı herzaman açık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar