çin malı çakma adaşım, dilin uzamış gine.:queen::queen: o diline gurban olurum adaşım:cherry:
Bir de kebap ısmarlasa başkan yaparsın artık :queen:
Yaparım valla....senide yaparım be kardeşşşşş.....
sevgili dostlarım;
arkadaşlarımın genel isteği üzerine,çarşamba akşam toplantısını,eğer hava da müsait olursa,ADEM'in orada gerçekleştireceğiz.sanırım o ortamı özledik! ve yine genel istek üzerine,ben,sizlere sütlü-cevizli irmik tatlısı ikram edeceğim.hepinizi beklerim.sevgilerimle.
Arkadaşlar hafta sonu İstanbula gidecek ekip için fuar biletleri bu gün bana geldi...12 adet...İstabuldan Mete kardeşim göndermiş....Az önce telefonda konuştuk kendisi ile işleri uygun olursa bizimle tanışacak....Ona ve bu konuda bize yardımcı olan Bora abiye çok teşekkür ederim....önemli değil kardeş,arkadaşlarımız faydalansın.:cat:
Adana nın sıcağını yüreklerinde sevgi güllerine dönüştüren tüm ADANA lı kardeşlerime SELAM OLSUN ...
Bora abi,
hava yağmurlu gibi görünüyor. Akşam gidilecek adres kapalı alan değil diye biliyorum.
Programda bir değişiklik söz konusumudur.
Adana nın sıcağını yüreklerinde sevgi güllerine dönüştüren tüm ADANA lı kardeşlerime SELAM OLSUN ...
tayfur hocam hoşgeldin.öğle sonu trafiğin civarındaydım motorumun sigortasını yenilettim, siyah bir gsx1400 le karşılaştım senmiydin:silent: