[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
Boracım tebrik ederim :rendeer:

Bora abim,
Hayırlı olsun,tebrikler.:rendeer:

bora abi seni tebrik ediyorum.:rendeer:

nikdaş ım hayırlı olsun... yeni sorumlulugunda başarılar dilerim:):)

bora abi tebrik ederim allah utandırmasın :)

:)
Bora abi hayırlı olsun diyorum ve de akabinde tebrik ediyorum:rendeer

Bora abi hayırlı olsun yeni görevin.

bora abim hayırlı olsun:rendeer:

hayırlı olsun Bora abicim :)

Bora hocam hayırlı olsun.

bora abi hayırlı olsun:)

ikitekere ve rüzgara gönül vermiş tüm dostlarıma teşekkürler.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,güzel bir güne imza attım muhteşem bir geziydi herşeyi ile, sizi gidi PTT ciler oturun evde çitlek çitleyin

yaf sende tırt çıktın be zaferim,harbi tatlı su motorcusuymuşsun

Adana İl Temsilcisi
sevgili dostlarım;
arkadaşlarımın genel isteği üzerine,çarşamba akşam toplantısını,eğer hava da müsait olursa,ADEM'in orada gerçekleştireceğiz.sanırım o ortamı özledik! ve yine genel istek üzerine,ben,sizlere sütlü-cevizli irmik tatlısı ikram edeceğim.hepinizi beklerim.sevgilerimle.

sevgili dostlarım;
arkadaşlarımın genel isteği üzerine,çarşamba akşam toplantısını,eğer hava da müsait olursa,ADEM'in orada gerçekleştireceğiz.sanırım o ortamı özledik! ve yine genel istek üzerine,ben,sizlere sütlü-cevizli irmik tatlısı ikram edeceğim.hepinizi beklerim.sevgilerimle.

günaydın bora abi :) bende aranıza yeni katılan biri olarak dogal olarak sizin gittiginiz mekanların hiç birini bilmiyorum sizinle tanışıp sohpetlerinine katılmak isterim dogrusu:rendeer::bu tatlı festivaline hepimizi davet ediysun adresi de alabilirmiyim tatlı bahane sizinle tanişmak şahane....:cherry:

günaydın MTA AŞBCSGSFRR

sevgili dostlarım;

bu arkadaşlar kim biz tanıyormuyuz bora abi

Günaydın... Önümüzdeki haftasonu fuar var. Katılacak arkadaşlardan ses çıkmadı. Ses verin hocam...

Günaydın... Önümüzdeki haftasonu fuar var. Katılacak arkadaşlardan ses çıkmadı. Ses verin hocam...

ALOOOOOOOOOOOOOHA dostum Gökhanım hafta sonu İstanbuldayız tabiki ....tam kadro oradayız sen merak etme ....Onursal başkanımız sevgili abimiz Mustafa abi bizi boğazda balıkcıya götürecek...... sende geliyorsun değilmi....???...

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın bora abi :) bende aranıza yeni katılan biri olarak dogal olarak sizin gittiginiz mekanların hiç birini bilmiyorum sizinle tanışıp sohpetlerinine katılmak isterim dogrusu:rendeer::adresi de alabilirmiyim tatlı bahane sizinle tanişmak şahane....:cherry:

a.menderesin su kenarından en sonuna gelince,sola yukarı doğru çıkmadan,saklıbahçe diye bir yer var.onun hemen bitişiği.adm'in yeri tabela filan yok.görürsün bizleri.

bu arkadaşlar kim biz tanıyormuyuz bora abi

tabii ki tanıyorsun,sitemizin güzide kişileri.

hüseyinciğim,emanetleri bugün gönderiyormuş,haber geldi.

a.menderesin su kenarından en sonuna gelince,sola yukarı doğru çıkmadan,saklıbahçe diye bir yer var.onun hemen bitişiği.adm'in yeri tabela filan yok.görürsün bizleri.

tabii ki tanıyorsun,sitemizin güzide kişileri.

hüseyinciğim,emanetleri bugün gönderiyormuş,haber geldi.

tamam abi gelince ben buaradan bilgi veririm...:cat:

selam arkadaşlar:)
yüzünüzden gülüşler eksilmesin, öpüldünüz:rendeer: (çakma adaş sen hariç:cherry:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------

demirgursel, fazerr+

fazerr abim sen dahilsin:)

herkese iyi akşamlar dostlar,fuara gideceklere şimcikten hayırlı yolculuklar dilerim herşey gönlünüzce olur inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar