[Adana - MT]

Bora abi ben araştırdım SEÇ baklavaları GDO suz üretiliyormuş...Hatta ellerinde sertifika bile var.....bu konuyla ilgili tüm garantileri vermeye hazırlar.....Zaten sanada il temsilcisi olarak bu yakışır....Ne o Köse filan...Koskoca Bora abi üç beş lirayamı değişecek sağlığımızı ...temsil ettiği arkadaşlarının sağlığıyla oynayacak...eminim alırsın bi tepsi SEÇ baklava kutlamanı yaparsın artık.....abi sen baklavayı SEÇ ten al içecekler benden....

Güzel bir araştırma :cat:

Çekirdeklerde benden ozaman :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi bakalım birazda gülelim bari.....

KASK KORUR.....................

2s7ua7d.jpg

duyuru

arkadaşlar,şimdi aldığım bir habere göre,ADANA'daki tüm tatlıcılar GDO'lu malzeme kullanıyorlarmış.halkımızın bu gibi yiyeceklerden uzak durmaları tavsiye olunuyor.:queen::queen::wiinkk:

ulennnnnnn bırak bu ayakları.tatlı yiyip tatlı konuşalım.ben anlamam madem öyle evinde bacıma söylede kaşarlı İRMİK TATLISI YAPTIR ozaman. hiç olmassa sağlıklı tatlı yiyekkk tamammı canimmmm:bounce::cat:cengizz ben zaten boracığımın herzaman arkasındayım sana ve diğer arkadaşlara gerek yok:queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bu sabah işyerimdeki laptopuma kaza sonucu çay döküldü.kurtarmaya çalışıyorlar.o yüzden arada bir arkadaşların pc.sinden girip okuyorum.

Bora hocam hayırlı olsun. Kuyruk doğrultmanın tam tarihini verirsen gelmeye çalışacağım. Bu arada Karadeniz gezisi olursa beni unutmayın. İzmir'den selamlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki kask takmış tavuk olmadı demek ... bide şuna bakın bakalım nasıl motor ama....

349894k.jpg

15md7dh.jpg

merhaba arkadaşlar,
Bora abi,
İnşallah bir seyehat çıkmaz ise Çarşamabaya görüşürüz. (Gezi detayları için)

BU HAFTA GEZİ PLANIMIZ YOKMU SEVGİLİ SORUMLUMUZ.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar