günaydıın ADANA MT.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:21 AM ----------
GÖRÜNTÜLER HİÇ HOŞ DEĞİL AMA SEZONUN BAŞLADIĞI ŞU GÜNLERDE İBRETLİKTİR.
ALINTIDIR
Sevgili arkadaşlarım son zamanlarda çok can sıkıcı ufak tefek kaza haberlerinin sıklıkla karşımıza çıktığını izlemekteyim...hepimiz bilincindeyizki tehlike içeren bir hobinin içerisindeyiz ne kendimize nede bir başkasına bir zarar gelsin isteriz ama malum zaman zaman arkadaşlarımızın acı haberlerini almaktayız...
En büyük korkumsa bir yakın dostumun ölüm haberini almak zaman zaman da bu tarz haberleri almaktayım almaktasınız ..Eğri oturup doğru düşünelim ne yapmalıyız, bana göre mutlak surette en kısa sürüşlerimizde dahi tam koruma kıyafetlerimizi giymeliyiz mutlak surette bu işin eğitimini almalıyız bu işin şakasının olmadığını birbirimizin kafasına vura vura anlatmalıyız..
Aslında sitemizde kaza görüntülerinin yayınlanmasını ben ve çok arkadaşım doğru bulmuyoruz ancak bu konunun önemini belirtebilmek adına bu görüntüleri yayınlamak durumundayım..Son yaşanan olaylardan sonra böyle bir yazı yazmaya mecbur hissettim kendimi dostlarım ..
Eğitimsiz,korumalı kıyafetsiz ,kasksız motor kullanan arkadaşlarla bundan böyle hiçbiryere gitmeyeceğim gibi konuşmayacağımda...SAYGILARIMLA...
YAYINLANAN FOTOLARIN HEPSİ KASKSIZ VE KORUMALI KIYAFETSİZ MOTORSİKLET KULLANANLARA AİTTİR...BANA OLMAZ DEMEYİN MUTLAKA BİRGÜN OLACAKTIR....
UZUN KONÇLU KORUMALI ELDİVENİ OLSAYDI ELİN BU HALE GELME İHTİMALİ ÇOK ZAYIFTI
KORUMALI MONT OLSAYDI SİZCE BU ADAMIN OMZU BU HALE GELİRMİYDİ
PANTOLONUN YAN KORUMASININ NE İŞE YARADIĞINI GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR UMARIM ÜST TARAF İÇİNSE YİNE MONTUN...
uzun korumalı botlar ayağınızı terletiyor dimi kimi uyarsam aynı cevabı veriyor bot olsa düştükten sonra yürür gidersin..
AHH AHHH MONT VE ELDİVEN SEN NELERE KADİRSİN
BOT VE PANTOLON İÇİNDE BİR KEZ DAHA AHHH AHHH
BOTLARIM BENİM ONLARI ÇOOOK AMA ÇOOOOK SEVİYORUM
BU DALLAMADA KASKSIZ ÇIKMIŞ YOLA KAFASI KALINMIŞ ÖLMEMİŞ.