Afıyet olsun herkese
Afıyet olsun herkese
zafer abici dogum günün kutlu olsun![]()
Truman Show 'a döndü bura :queen:
Doğum gününü kutlayan herkesin yanaklarından öperim. Kutlamayanda Neslihan gibi olsun.... :queen::queen::queen:
ulemmm ne şakası beee.tabiki gerçekkkkk:bounce:yok öyle birşey hüseyinciğim.hazırlanan bir senaryo gereği öyle birşey oluşturuldu.yani tamamen şakaydı.:wiinkk:içimizde,bu tür konuşmalara bile girebilecek arkadaşlarımız çok şükür ki yok.:thumleft:
nedemek istiyorsun zaferimmmmm.ayıptır yavvv.sende haluklaşma lütfenTruman Show 'a döndü bura :queen:
Doğum gününü kutlayan herkesin yanaklarından öperim. Kutlamayanda Neslihan gibi olsun.... :queen::queen::queen:
bakın iste şimdi zaferim haklı değilmi böyle bir dostumuza bir doğum günü yapamıyorsak bizden ne kebep nede lahmacun olur:catr: ayıp oluyor ama:queen: kutlamıyorum kardeşim:farao:
pasta yemeden doğum günümü olur:bounce:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
sende nasılda kibarlaştın öyle.az kalsın benden randevu isteyecektin.:queen:bu arada lütfen benimle ilgili yazışma olmasın..sitede yazışmak istemediğimi sizlere duyurmuştum.byyyyy.bu sondur bilginize:bounce::bounce::bounce:::evil::::evil::az önce muzaffer abi beni gürselin ordan aradı tabi sonradan öğrendim,merhaba ben neslihan okuldan arkadaşın,hangi okul diyorum,hani beraber sevişmiştikya diyor,:wiinkk:çıkaramadım diyorum sen iyi çıkarırsın diyor,:queen:ne zaman sevişecez diyor,tabi baya bir makaraya sardı beni ama ses kaşarlanmış hatun sesi,ulen diyorum kim bu, kim bu en sonunda kendi söyledi de jeton düştü ya varya kırıldım,yarıldım gülmekten sakın tufaya düşmeyin,Muzaffer abi alacağın olsun intikamım çoook kötü olacak
Truman Show 'a döndü bura :queen:
günaydın ADANA MT.:rendeer:ve onun sıcaktan bunalıp,güneş başına geçen,stresli bazı üyeleri.bu güzel,berrak günün stresinizi alması dileklerimle.:queen:
kimsenin unutmaması gereken birşey varsa;bizim,birbirine kenetlenmiş,dostlukları perçimlenmiş uyumlu bir gurup olduğumuzdur.ötesi yalan.:thumleft: