[Adana - MT]

Afıyet olsun herkese

''sağol'':)

günaydın :rendeer:

tünaydın :rendeer:

afiyet olsun :rendeer:

iyi akşamlar :rendeer:

iyi geceler:rendeer:

yakında gece su içmeye kalktığımızda biribirimize suda ikram edeceğiz gibi geliyor :cat:

abi dur yapma afiyet olsun da başlarsa buradan hiç kalkamayız valla :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam YÜCE TÜRK MİLLETİ ve adana MT nin güzel dostları.....arkadaş iki gün ayrıldık netten şu hale bak...muzaffer abimle , haluk hocam birbirine girmiş ....noooluyor arkadaş size yaw....bak valla bende çeker giderim ha buralardan.....nedir bu arkadaş yaw....bende sizi protesto ediyorum ...gelmeyeceğim arkadaş toplantıya moplantıya....

Zaferim bende doğum gününü en içten dileklerimle kutlar ömür boyu eşin , evladın ve sevdiklerinle beraber mutlu sağlıklı ve başarılı olmanı dilerim.....Kusura bakma yeni gördüğüm için yeni kutlayabildim.....

Adana İl Temsilcisi
yok öyle birşey hüseyinciğim.hazırlanan bir senaryo gereği öyle birşey oluşturuldu.yani tamamen şakaydı.:wiinkk:içimizde,bu tür konuşmalara bile girebilecek arkadaşlarımız çok şükür ki yok.:thumleft:

Şaka olduğu açıklandımı yani şimdi....Bende oyunun bi parçasıyım bora abi....yoksa biliyorum şaka olduğunu....

az önce muzaffer abi beni gürselin ordan aradı tabi sonradan öğrendim,merhaba ben neslihan okuldan arkadaşın,hangi okul diyorum,hani beraber sevişmiştikya diyor,:wiinkk:çıkaramadım diyorum sen iyi çıkarırsın diyor,:queen:ne zaman sevişecez diyor,:ptabi baya bir makaraya sardı beni ama ses kaşarlanmış hatun sesi,ulen diyorum kim bu, kim bu en sonunda kendi söyledi de jeton düştü ya varya kırıldım,yarıldım gülmekten sakın tufaya düşmeyin,Muzaffer abi alacağın olsun intikamım çoook kötü olacak

Truman Show 'a döndü bura :queen:

Doğum gününü kutlayan herkesin yanaklarından öperim. Kutlamayanda Neslihan gibi olsun.... :queen::queen::queen:

Doğum gününü kutlayan herkesin yanaklarından öperim. Kutlamayanda Neslihan gibi olsun.... :queen::queen::queen:

:pr: ayıp oluyor ama:queen: kutlamıyorum kardeşim:farao:
pasta yemeden doğum günümü olur:bounce:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

yok öyle birşey hüseyinciğim.hazırlanan bir senaryo gereği öyle birşey oluşturuldu.yani tamamen şakaydı.:wiinkk:içimizde,bu tür konuşmalara bile girebilecek arkadaşlarımız çok şükür ki yok.:thumleft:
ulemmm ne şakası beee.tabiki gerçekkkkk:bounce:

nedemek istiyorsun zaferimmmmm.ayıptır yavvv.sende haluklaşma lütfen:pr:
:pr: ayıp oluyor ama:queen: kutlamıyorum kardeşim:farao:
pasta yemeden doğum günümü olur:bounce:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
bakın iste şimdi zaferim haklı değilmi böyle bir dostumuza bir doğum günü yapamıyorsak bizden ne kebep nede lahmacun olur:cat:eek:ysa gurubumuzun en değerli kişilerinden zaferimin doğum günü pastasını lütfen alınızzz:bounce:aslında ben alıp gelmek isterdim ama haluk yüzünden malisef gelmek istemiyorum:queen:çünki malumunuz biliyorsunuz.LÜTFEN İMZAMI OKUYUNUZ :rendeer:SEN okuma lütfen HALUK beyyyy:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 PM ----------

az önce muzaffer abi beni gürselin ordan aradı tabi sonradan öğrendim,merhaba ben neslihan okuldan arkadaşın,hangi okul diyorum,hani beraber sevişmiştikya diyor,:wiinkk:çıkaramadım diyorum sen iyi çıkarırsın diyor,:queen:ne zaman sevişecez diyor,:ptabi baya bir makaraya sardı beni ama ses kaşarlanmış hatun sesi,ulen diyorum kim bu, kim bu en sonunda kendi söyledi de jeton düştü ya varya kırıldım,yarıldım gülmekten sakın tufaya düşmeyin,Muzaffer abi alacağın olsun intikamım çoook kötü olacak
sende nasılda kibarlaştın öyle.az kalsın benden randevu isteyecektin.:queen:bu arada lütfen benimle ilgili yazışma olmasın..sitede yazışmak istemediğimi sizlere duyurmuştum.byyyyy.bu sondur bilginize:bounce::bounce::bounce:::evil::::evil::

İYİ AKŞAMLAR Adana MT,

Zaferciğim geçmiş doğum günün kutlu olsun:rendeer:

Bu şakaların sonu yokmu yaw millet ciddi zannedecek :mrgreen:

günaydın ADANA MT.:rendeer:ve onun sıcaktan bunalıp,güneş başına geçen,stresli bazı üyeleri.bu güzel,berrak günün stresinizi alması dileklerimle.:queen:
kimsenin unutmaması gereken birşey varsa;bizim,birbirine kenetlenmiş,dostlukları perçimlenmiş uyumlu bir gurup olduğumuzdur.ötesi yalan.:thumleft:

doğru söylüyor katılıyorum bora abiye. gerçekten çok güzel dosluğumuz var arkadaşlar allah bozmasın. :rendeer:

zafer abiciğim doğüm günün kutlu olsun. nice güzel yıllara.:rendeer:

arkadaşlar adanadaki dispiratörün (polen motor) adresini ve telefonunu verebilirmisiniz tşk ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 PM ----------

adanalı ordamısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar