34FD1754 plakalı 2008 model CBR1000RR motosikletim çalınmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam gözün aydın çok sevindim nasıl yakalamıslar var mı bir bilgin o adamları öttürerek daha bir çok kişinin motorları bulunabilir

Geçmiş olsun, gözün aydın, bizde çok sevindik bulunduğuna.

Motor bulundu da adamlar da bulundu mu? Olay nasıl çözüldü?

Senin adına çok sevindim. Az rastlanan bir olay. Anlatabileceğin detaylar var ise anlatmanı isterim. Diğerlerinede yardımcı olur.

valla basdan sona okudum basligi bulunmus olmasina cok sevindim umarim kimse boyle bir sok bir daha yasamaz.

Nerde , ne sekilde ve nasil bulundugu konusunda bizi aydinlatirsan seviniriz zira 2005 de bir motosiklette ben caldirmisdim :)

oooh süper yuppii çok sevindim lem murat :rendeer::rendeer: hadi bagem muuuck..

film gibi bir konu oldu giriş,gelişme,sonuç..sonuç ayrıntılarını merakla bekliyoruz,tekrar geçmişolsun.

süper haber yaa kimbilir nasıl sevinmişsindir:) kendi motorum gibi üzülmüştüm. tekrar geçmiş olsun.

Baba yarısı Halis abinin sayesinde motorum bulundu, bu gece polisten teslim aldım, ufak tefek hasarlar var ama olacak o kadar.:cherry:

Tüm desteğiniz için hepinize özellikle Halis abiye tekrardan çok çok teşekkürler.:cat:

murat abi hayırlı olsun :cat: allah kimsenin başına vermesin bu şu çalıntı olayını..

Motorunuzun bulunmasına inanınki çok sevindim. Motorunu çaldırmış biri olarak nasıl bulunduğunu çok merak ediyorum bizi bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Nerede , nasıl , kimler , ne şekilde götürmüşler , çalanlarda yakalandımı , başka motorlarda bulundumu ?

Aydınlatırsanız memnun oluruz.

CBA

çok sevimdim bulunduğuna sanıl olmuş abi nasıl yakalanmışki serefsizler.

asm

Hadi gözün aydın hocam.

Allah bir daha çalınma yüzü göstermesin motoruna.

çok sevindim valla......

ne mutlu sana;umarım diğer mağdur arkadaşlarda bu kadar çabuk sonuç alabilirler.....

ayrıca; HALİS ABİ'yede SELAMLAR.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar