geçmiş olsun , umarım hem motorunu hem de o şerefsizleri bulursun...
Bence de her işte hayır vardır, seni koruyan birileri var.. :wiinkk:Neyse sağlık olsun, her işte bir hayır vardır, belki fuara giderken patlayıp ölecektim.
Sahibinden.com da her allahın günü 100lerce çıkma parça ilanı girenler o kadar parçayı nerden buluyorlar acaba ? Günahlarınıda almak istemem ama , motoru çalınmış biri olarak onların hepsinden şüphe ederim, biz motorları çalınanları aydınlatacak bir mesaj yazmadıkları sürece bu düşüncemi kafamdan silemem malesef.
Bu arada çalanlar eninde sonunda muhakkak cezalarını çekecekler , öbür dünyaya dahi kalmayacak, Allah'ın sistemi daha hızlı işliyor çünkü. Bundan emin olsunlar.
Baba yarısı Halis abinin sayesinde motorum bulundu, bu gece polisten teslim aldım, ufak tefek hasarlar var ama olacak o kadar.:cherry:
Tüm desteğiniz için hepinize özellikle Halis abiye tekrardan çok çok teşekkürler.:cat:
Baba yarısı Halis abinin sayesinde motorum bulundu, bu gece polisten teslim aldım, ufak tefek hasarlar var ama olacak o kadar.:cherry:
Tüm desteğiniz için hepinize özellikle Halis abiye tekrardan çok çok teşekkürler.:cat: