34FD1754 plakalı 2008 model CBR1000RR motosikletim çalınmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl olurda immobizerli motoru çalarlar anlamam, hani diyeceğim kamyonetle geldiler, aldılar güvenlik nasıl göz yumdu.

onunda çözümünü bulmuşlar grenajın altından kendi marş motorlarını getirip bağlıyolar kablolarla immobilizer buna bağlı oluyor kablolarını motorun üstündekiyle bağlayıp kendi anahtarlarıyla çalıştırıp gidiyorlar motorun üzerinde...

bekçili olan biyerden de calınıyorsa artık yuhbe arkadas bizim motorlar o zaman allaha emanet duruyo .....

Çok geçmiş olsun Murat'cım. İnşallah bulunur ama bu tip işleri yapan şebekeler var bildiğim kadarıyla, belki onlarla bağlantılı sağlam bir tanıdık vesilesiyle olabilir. Aksi takdirde ben maalesef pek şans vermiyorum açıkcası. :pale: Parçalayıp satıyorlar.. Burası Türkiye.:farao:

işe bak yaa nasıl iş anlamış değilim.. adamlar küçük motorda çalmıyor ya büyük götürüyorlar yuh bee.. geçmiş olsun abi kaskosunun olması iyiymiş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım Geçmiş olsn :(

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda motoruna kavuşursun arkadaşım ama cana gelen mala gelsin tek tesellimiz bu olsun geçmiş olsun

geçmiş olsun murat abi bekçili biyerden motorun götürülmesi bilemiyorum umarım enkısa zamanda bulunur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece geçmiş olsun diyebildiğim için üzgünüm

Geçmiş olsun Murat..
Çok sinir bozucu bi durum..
Saçma ama içime motoru sağ salim geri alacaksın gibi geliyor..
Umarım doğru hissediyorumdur..

çok geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda motoruna kavuşursun.Allah o şerefsizlerin belasını versin.

muratcım çok geçmiş olsun valla senin makinana nzar değidi sanırım eksozun süperdi şimdi gözüm 1000RR larda olacak eksozunu nerede görsem tanırım
umarım kaskodan parayı alırsın kaskosu vardı demiştin sanırım

murat'cım çok geçmişolsun..
umarım en kısa zamanda bulunur..

diyecek bir kelime bulamıyorum,bu şekilde korunan bir malı dahi çalmaya cesaret ediyorlar:pale:

belki de bekçi amca uyumayıp farkına varsa adamı harcayacaklardı,adamların gözü kararmış resmen.

ne diyeyim Allahım ibret olması için öbür tarafa bırakmadan burada verir cezasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar