Debriyaj balata segmansız motor nasıl

Motosikleti
Yok
RS200 motorumun debriyaj balatasını değiştirmek için bir ustaya gittim adam değiştirdi ama resimdeki motorun içinden çıkan debriyaj balata segmanını geri koymadı onları neden geri takmadığını sorunca boşuna usta olmadığını kafana takma falan dedi, internette segmansız motor balata diskleri dağılır kırılır motorun içinde parçalanır gibi şeyler yazıyordu ben mi kafamda abartıyorum yoksa onları koymaması sıkıntı bir şey mi
https://hizliresim.com/ta35g3a

• Haha
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
RS200 motorumun debriyaj balatasını değiştirmek için bir ustaya gittim adam değiştirdi ama resimdeki motorun içinden çıkan debriyaj balata segmanını geri koymadı onları neden geri takmadığını sorunca boşuna usta olmadığını kafana takma falan dedi, internette segmansız motor balata diskleri dağılır kırılır motorun içinde parçalanır gibi şeyler yazıyordu ben mi kafamda abartıyorum yoksa onları koymaması sıkıntı bir şey mi
https://hizliresim.com/ta35g3a
Fabrika ustadan iyi mi bilecek, gereksiz seyleri takmis, usta da bunlardan kurtarmis iste😂
Bir dahaki gidisinde pistonu da geri takmayabilir

Motosikleti
Yok
Adanada cg ustasina mi goturdun?
arkadaşında gittiği biryer diğe gidiyorum daha önceden de küçük şeyler için gitmiştim gözüme takıldı şanşa o parçaları koymadığını gördüm motoruda bıraktım 2saat sonra almaya gidince parçaları sordum takılmamış şunlar vardı onlar takıldımı diye sonradan adam cıkartı dükkanın öteki uçundan parçaları getirdi verdi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kendine "ustayım" diyen bazı arkadaşları budaklı meşe odunuyla dövmek gerekiyor.

Lafa bak "biz boşuna mı usta olduk?" senin ben ilkokul öğretmenine işkence edeyim.

Motosikleti
Yok
Başka bir kullanıcı ve ustadan şunları duydum ince balata motorun yumuşak kalkmasını sağlar çıkartırsan debriyaj balatasının ömrü uzar dedi , başka usta ise ince balata diğer balataları yakar onu cıkarıyoruz diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar