34FD1754 plakalı 2008 model CBR1000RR motosikletim çalınmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaziantep İl Temsilcisi
geçmiş olsun kardeş umarım en kısa zamanda bulunur..

Murat abim çok geçmiş olsun :pale:
Umarım en yakın zamanda bulunur...

:( Geçmiş olsun kasko motoru ödesede üzerindeki aksesuarlar vb... Sonuçta eski motorunuz gibi olmaz. Herişte bir hayır vardır bu durumu olgunlukla karşıladığınızı görüyorum. Bu çok büyük + bir değer.

boy

Murat, çok geçmiş olsun !!! Umarım en kısa zamanda bulunur ama bulunduğunda bir sürü hasarı da olabilir, o yüzden bulunmasını istemeyebilirsin. Genelde bulunmuyor çünkü hemen parçalayıp yedek parça olarak satıyorlar. Taylor egsozu satmaları kolay değil, etrafa yayalım Taylor egsoz satan birileri çıkarsa oradan birşeyler bulunabilir.

Neyse sağlık olsun, her işte bir hayır vardır, belki fuara giderken patlayıp ölecektim.
Bence de her işte hayır vardır, seni koruyan birileri var.. :wiinkk:

Sahibinden.com da her allahın günü 100lerce çıkma parça ilanı girenler o kadar parçayı nerden buluyorlar acaba ? Günahlarınıda almak istemem ama , motoru çalınmış biri olarak onların hepsinden şüphe ederim, biz motorları çalınanları aydınlatacak bir mesaj yazmadıkları sürece bu düşüncemi kafamdan silemem malesef.
Bu arada çalanlar eninde sonunda muhakkak cezalarını çekecekler , öbür dünyaya dahi kalmayacak, Allah'ın sistemi daha hızlı işliyor çünkü. Bundan emin olsunlar.

Sahibinden.com da her allahın günü 100lerce çıkma parça ilanı girenler o kadar parçayı nerden buluyorlar acaba ? Günahlarınıda almak istemem ama , motoru çalınmış biri olarak onların hepsinden şüphe ederim, biz motorları çalınanları aydınlatacak bir mesaj yazmadıkları sürece bu düşüncemi kafamdan silemem malesef.
Bu arada çalanlar eninde sonunda muhakkak cezalarını çekecekler , öbür dünyaya dahi kalmayacak, Allah'ın sistemi daha hızlı işliyor çünkü. Bundan emin olsunlar.

aynen mutkala çoluğundan çocuğundan ailesinden çıkıyor kardeşim.. Ama yapacak bişey yok işte.. :pr::pr::pale:

çok gecmis olsun abi. TR cok kötü duruma dogru gidiyor bence.gece - gündüz para bırıktıyoruz bir gün geliyorlar calıyorlar insan cok üzülüyor tabiki gecmis murat abi. inş. bulursun.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Baba yarısı Halis abinin sayesinde motorum bulundu, bu gece polisten teslim aldım, ufak tefek hasarlar var ama olacak o kadar.:cherry:

Tüm desteğiniz için hepinize özellikle Halis abiye tekrardan çok çok teşekkürler.:cat:

gözün aydın hocam:cat:valla benim motorum gibi sevindim ha gece gece :mrgreen:

Baba yarısı Halis abinin sayesinde motorum bulundu, bu gece polisten teslim aldım, ufak tefek hasarlar var ama olacak o kadar.:cherry:

Tüm desteğiniz için hepinize özellikle Halis abiye tekrardan çok çok teşekkürler.:cat:

abi forumda ismini gördüm
ve yemin ediyorum nolur bulundu yaz diye girdim konuya...:cyclopsan
senin adına sevindim.allah bidaha yaşatmasın nasıl olduğunu iyi bilirim.:rendeer:
hasar derken ne gibi şeyler?

Gözün aydın Murat'çım.Çok sevindim.Hasarların küçük olmasıda ayrıca sevindirici.Eğer düşünürsen bi adak iyi olur.Yada bir yere bağış yapabilirsin,bence aynı yere gider.Tekrar gözün aydın.:cat:

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem geçmis olsun yazayim diye konuya girdim ama Allahtan tum yazilanlari okumak gibi sapikça bir huyum var;
Olayin sonuna gelince guzel haberi aldim.
Gozun aydin mi diyeyim?
Ne diyeyim?
Valla bilemedim.:)

Halis abiye de selam soyle;
Yakinda onu da Ergenekona koyarlar haberi olsun.
Bosuna kapaklatmasin kendini.
Hatta sen yazdiklarini degistir.
kisaca H abi de;:p

abi hayırlı olsun motor bulunduda yaa oo şerefsiz varmı ondanda bişey

Gözün aydın aye. Bundan sonra motoru çelik kafesin içinde saklarsın herhalde:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar