Hayırlı olsun emin abi, yine şanslısın denizi olan memlekete gidiyorsun
Allah sabır versin, sağ salim dönersiniz inşallah.
allah ordumuza zeval vermez inş.:uups::
dün gece kabus gibiydi kafe dar geldi bize, birileri ayakta dolanmasa zaten oturacak yer yoktu pasta muhabbetine ayakta kalanlar çöktüde bi kaç kişi o esnada aramızdan ayrılmıştı zaten hediyeler müthişti
aramızda olmayıp formu okuyan herkes merak ediyo biliyorum ama
jessin hediyesi hayallerini süsledi bence :mrgreen:
iyi günlerde kullan jescik :mrgreen:
evet ben gidiyorumsağol kardeşim, kırklareli çıktı
![]()
paso ayakta gezen bendim dooru dürüst oturmadım amacım size iyi hizmet edip memnun bırakmaktı bunu başarabildiysem ne ala
günah çıkartma şimdi![]()
mekanın dar olmasını ben özellikle istedimki şimdi askerimya hani kalk oyna falan derler "aa oynayamam yerim dar" diyebilmek içingüzel, eğlenceli bir akşamdı ama aşırı kalabalıktı ve mekan dar geldi...![]()
amin sağolasın kardeşimde :rendeer:Hayırlı olsun emin abi, yine şanslısın denizi olan memlekete gidiyorsunAllah sabır versin, sağ salim dönersiniz inşallah.
otobüs güzergah değiştirdi, gemi kaptanı kadıköye sarayburnu üstünden geldi :mrgreen:valla gider gitmez bişe cıkmasında mazalla her zaman giden güzergahını dehiştirdi otobüs dün saolsun emin binince :queen:
sağol kız tuuçe, pasta dönüşte sözüm olsunEmin ve diğer arkadaşımıza hadin hayırlı tezkereler ...
Ben pastaları kaçırmışım ya:farao:
merak etme şekerim nutrogenyo losyon aldım ayaklarım için hiç bişey olmazemin , sana bişiy deyimmi , çıplak ayak boka bastın çiçeemara tatilde türkiyeye gelirsem ziyaretine gelirim
haftasonlarıda sıkıntı çekmezsin , forumdan hakan usta alır senin stresini
![]()
günahımızı ödedik beko kardeşimize...
bence yumuşak geçiş yaptık artçısı sonradan gelmesin:wiinkk:
paso ayakta gezen bendim dooru dürüst oturmadım amacım size iyi hizmet edip memnun bırakmaktı bunu başarabildiysem ne ala
günah çıkartma şimdi![]()
muratgilin damından hoooopplayamaadıımm muratgilin damından hoopplayamaddıım döküldü liralarımmm tooplayamaadıım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Emin'im şimdiden ve tekrardan HAYIRLI TESKERELER diyeyim..:rendeer:
Vallahi topici baştan aşağıya zevkle okudum..Güldüm..Neşelendim..:cat:
Güldüren ve neşelendiren tüm kardeşlerimi yürekten kutluyorum..:rendeer:
Allah sizi var etsin..:wiinkk: :cat:
.
mekanın dar olmasını ben özellikle istedimki şimdi askerimya hani kalk oyna falan derler "aa oynayamam yerim dar" diyebilmek için![]()
bak bak bak demek öyle uyanık seniiii :mrgreen: :mrgreen: iyi bari bunu unutmayalımda gelince sana geniş bir mekan bulalım :mrgreen: :mrgreen: :queen:
hikmet i metrelerce havaya fırlatıp az kalsın elini aya değdirecekken beni 1 metreye zor fırlattılar, amma ağır abiymişim he :mrgreen:
siz şimdi bana inat terhisimde maydonoz şovlend de falan buluşma düzenlersiniz :mrgreen:
siz şimdi bana inat terhisimde maydonoz şovlend de falan buluşma düzenlersiniz :mrgreen: