3 dogum günü , 2 asker işte fotolar

Super Moderator
çok güzel bir akşamdı
katılım gösteren tüm dostlara teşekkürler:rendeer:

dün gece kabus gibiydi kafe dar geldi bize, birileri ayakta dolanmasa zaten oturacak yer yoktu pasta muhabbetine ayakta kalanlar çöktüde bi kaç kişi o esnada aramızdan ayrılmıştı zaten hediyeler müthişti
aramızda olmayıp formu okuyan herkes merak ediyo biliyorum ama
jessin hediyesi hayallerini süsledi bence :mrgreen:
iyi günlerde kullan jescik :mrgreen:

dün gece kabus gibiydi kafe dar geldi bize, birileri ayakta dolanmasa zaten oturacak yer yoktu pasta muhabbetine ayakta kalanlar çöktüde bi kaç kişi o esnada aramızdan ayrılmıştı zaten hediyeler müthişti
aramızda olmayıp formu okuyan herkes merak ediyo biliyorum ama
jessin hediyesi hayallerini süsledi bence :mrgreen:
iyi günlerde kullan jescik :mrgreen:

tum uyarılarıma ramen halen hediyenin akibiyetini soran kişilere teker teker ugricam haberiniz olsun :queen::queen::queen: dızzzzzzzzzz dıııızzzzzz zzzzzzz zzz rrrrrrrr zzz rrrzzzzzzzzzz zzz :cherry::cherry:

tum uyarılarıma ramen halen hediyenin akibiyetini soran kişilere teker teker ugricam haberiniz olsun :queen::queen::queen: dızzzzzzzzzz dıııızzzzzz zzzzzzz zzz rrrrrrrr zzz rrrzzzzzzzzzz zzz :cherry::cherry:

bu sesler senden mi geliyo jess dün gece doyamadın herhalde sabah sabah yapma bari :mrgreen::mrgreen:

beko yakalarsa ikimizide biliyorsun ne yapıcak:queen:[/QUOTE]

ben varya bekoyla üç beş ay görüşmem... beni yakalayamaz ama seni bilmem tükkanı basabilir. seni paketleyebilir..

bu sesler senden mi geliyo jess dün gece doyamadın herhalde sabah sabah yapma bari :mrgreen::mrgreen:

adamlar iyilik yapmış kolun yorulmasın diye olum....

Son düzenleme:
:queen::queen:

beko yakalarsa ikimizide biliyorsun ne yapıcak:queen:

ben varya bekoyla üç beş ay görüşmem... beni yakalayamaz ama seni bilmem tükkanı basabilir. seni paketleyebilir..

adamlar iyilik yapmış kolun yorulmasın diye olum....[/QUOTE]

kara listeye alıyorum sizi... bakın kara diyorum siyah .. cönevar bilmiyorum aklınıza bişey geliyomu :queen::queen:

:queen::queen:

adamlar iyilik yapmış kolun yorulmasın diye olum....

kara listeye alıyorum sizi... bakın kara diyorum siyah .. cönevar bilmiyorum aklınıza bişey geliyomu :queen::queen:[/QUOTE]

biz beşiktaşlıyız olum siyah beyaza gönül vermişsiz kara liste hatrına sana da gömüveririz sorun diiil....

ne kadar kalabalık olsakta . .

şarkılara zaman zaman eşlik edip eğlenceli anlar yaşadık. .

alper abi biraz sıkıldı kargaşadan hayırdır abi dedim . .
dediki Allahtan sitede sesiniz çıkmıyo sadece yazıyosunuz
yoksa site çökerdi . . (tam olarak böyle demediysede buna benzer bi şey işte ) :mrgreen:

ati hayatımın anlamı yine yerinde duramadı :mrgreen:

arkadaşların pastaları .. .

ve jess hediyeler içinde ama meşhur hediye nerde kaşla göz arasında kaybetmiş :mrgreen:

muratgilin damından hoooopplayamaadıımm muratgilin damından hoopplayamaddıım döküldü liralarımmm tooplayamaadıım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar