3 dogum günü , 2 asker işte fotolar

kafenin ortasında ölçü alıyolar oluyomu diye biraz küçük geldi ama değiştirme kartı var jess :mrgreen:

ne geceydi beeee. ne eglenceydi.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
jess teşekkürler bize yeni aldığın hediye ile şhow yaptığın için. güzel günlerde kullanman dileğiyle::puro::::puro::::puro::::puro::

offf ya nasıl eglenceli gectigi belli

uzak geldi üşendim evden çıkmaya ama şimdide fotograflara bakıp iç çekmiyo degilim hani :)

askerlerimize hayırlı tezkereler
dogum günü olan 3 kişiye de :) mutlu yıllar dilerim

emin016vk4.jpg
[/URL]

gkn nin arap ı gördügü an :queen::queen::queen:

]

adam ağlıcak baksana acaba askere gidiyor diyemi yoksa cadıyla dans etrtiği içinmi:queen::queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel bir gece olmuş,şunu anladım ben daha olayın başlarında ayrılmışım,esas eğlence ben gidince başlamış,olsun genede çoğunuzu görmüş oldum,eğlenceniz süper olmuş,işim çıkmasaydı çok kalacaktım ama karşıda acil işim çıktı.emin ve hikmet sağlıkla gidin sağlıkla teskere alın gelin.

çok güzel bir akşam olduğu kesin... aranızda olamadım çok çok üzgünüm ama hayatımda bir daha geçirmek istemeyeceğim kadar kötü bir bayram geçirdim, hepinizin affına sığınıyorum...

Emin kardeşim seni askerlik öncesi bi görmek isterdim ama kısmet olamadı yazık ki, dönüşünü kutlarız nasipse...:rendeer::rendeer:
geçmiş olsun poyraz abi, canın sağolsun, iyi olmayan ne varsa inşAllah tez zamanda düzelir..
Armut daldan asılsın . Eminin o güzel dudaklarına TaTu yapışsın :):rendeer:
töbe töbe :mrgreen:
güzel bir gece olmuş,şunu anladım ben daha olayın başlarında ayrılmışım,esas eğlence ben gidince başlamış,olsun genede çoğunuzu görmüş oldum,eğlenceniz süper olmuş,işim çıkmasaydı çok kalacaktım ama karşıda acil işim çıktı.emin ve hikmet sağlıkla gidin sağlıkla teskere alın gelin.
teşekkür ederim ümmet abi sağolasın çok mutlu oldum valla:rendeer:
emin016vk4.jpg

adam niyeti bozmuş şu bakışlara bak:queen:
ne alakası var ya fanilayla üşürüm diye montunu bana verdi :p

Son düzenleme:
geçmiş olsun poyraz abi, canın sağolsun, iyi olmayan ne var inşAllah tez zamanda düzelir..

töbe töbe :mrgreen:

teşekkür ederim ümmet abi sağolasın çok mutlu oldum valla:rendeer:

ne alakası var ya fanilayla üşürüm diye montunu bana verdi :p

emin seni özlücez çabuk git gel kardeşim:rendeer::rendeer::rendeer:

emin abi mi askere gidiyormuş ?? hayırlı tezkereler : nereye gideceği belli mi ??

bu arada resimler çok güzel,insanın orada olası geliyor
Allah eğlencenizi daim etsin diyorum

güzel, eğlenceli bir akşamdı ama aşırı kalabalıktı ve mekan dar geldi... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar