23 Eylul Izmit Korfez Pisti Motor Yarislari - boy ve kaya34

Ya bişelerin altına elinizi koyacaksınız ya da oluşumların içinde yerinizi alacaksınız...Kararı kişiden kişiye değişecek bir durum...

@ultraukala

MD / MT ???

Bursa MD Klüp Lokali efet

...Kendi çabalarımız ile yerimiz hazır onay bekliyoruz...Seni de kesin açılış tarihimiz belli olduğunda herkes gibi bekleriz açılışımıza...

Son düzenleme:
taşı pistin kenarında işi ne??

Mehmet Sökmenin anlattıgı gibi.. saçmalıklar silsilesinin kurbanı oldum... pistte düştüm gayet güzel kayma pozisyonumu aldım ve yerde kaymaya başladım..pistten toprak alana çıktım.. bir anda ayagıma sert bir cisim çarptı ve ardından büyük bir acı.. orada o taşın işi neydi acaba?

ront1.jpg

ront2.jpg

durumun özeti: 7 titanyum vida,1 titanyum plaka,1 titanyum çivi.

rahooooo_busa büyük geçmiş olsun umarım en kısa sürede eski saglığına kavuşursun

Bu arada mehmetin yarışabilmesi için yapılacak her türlü organizasyona bende varım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rahooooo_busa
arkadaş büyük geçmiş olsun enkısa sürede iyilesirsin inşallah
o pistte o motorları zapdetmek bile bi mucize kaçış alanlarıda tambi sıkandal demekki:farao:

Kötü bir durum umarım TMF bu durumlara gereken önemi verir.Tek temennimiz bu olabilir...

boy

@rahooooo_busa
Mehmet Sökmenin anlattıgı gibi.. saçmalıklar silsilesinin kurbanı oldum...
Özgür, tekrar çok geçmiş olsun. Sen düştüğünde acayip üzüldüm. Pitte Özgür gelmedi, arka tarafa bir bak dediklerinde koşarak paddock alanına gittim. Seni ilk ben gördüm. İnşallah yanılıyorumdur dedim ama düşen senin motorun renkleriydi. Dedim adam düşme konusunda deneyimli, birşey olmamıştır ama kayanın orada ne işi var? Kaya olmasaydı bu haftasonu İzmir'deki yarışa çok rahatlıkla katılabilirdin.

Benim bu sene yarışa girebilmemde çok büyük rolün var, çok teşekkür ederim. Pistin durumu gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. İnsan yarışmak ve yarışmamak arasında çok büyük ikilemde kalıyor. Pist gerçekten çok tehlikeli bir durumda artık. Yurtdışındaki pistlerde yarışçılar çok yüksek süratlerde düşüp kalkıp yarışa devam ediyorlar. Biz ise hayatta kalmaya çalışıyoruz. Düşüp hayatta kalabiliyorsan çok şanslısın demektir. Deniz abi de birinci giderken sliderinin apexe takılması yüzünden düştü. Normalde apexin pist ile aynı seviyede olması lazım, yarışta bu alan da kullanılıyor. Bizde bu alanlar paramparça, birinin de kalçası çıkmıştı bunun yüzünden.

Benim anlamadığım pisti adam etmek bu kadar zor mu? Yamaları adam etseler, biraz da çevreyi düzenleseler başka birşeye gerek yok. Kaç para tutar? Bu konuda TMF birşey yapmaya niyeti yok.. Yarışçıları organize edip bu işi çözebiliriz aslında. Herkesle tek tek konuşup anlaşıp yarıştan çekilmeleri ve bu olayı çok detaylı şekilde basına yansıtmak bu işi kökünden çözer. Düşünsenize TMF'nin içinde kalacağı durumu... Elimizde çok sayıda basına verebileceğimiz resimler de mevcut...

img4990mediuman1.jpg

@ultraukala
Kötü bir durum umarım TMF bu durumlara gereken önemi verir.Tek temennimiz bu olabilir...
Yukarıda anlattıklarımdan sonra hala aynı düşüncede misin?

@rahooooo_busa

çok geçiş olsun hocam...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu pistin durumu içler açısı...Tabi pist denirse.. Bisiklete bile binilmez....

Yazık ya valla inanamıyorum böyle bişeye, sadece Türkiye'de böyledir sanırım pistler.Geçmiş olsun diyelim arkadaşa.. Bence işin peşini bırakmayın. Mehmet senin "Biricik pistimiz,Körfez Pisti" topiğinde ki fotolarda işe yarar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Enduro yarışları yapsınlar , Dilekçe yazalım..... Belki anlarlar.....

@rahooooo_busa gecmis olsun arkadasim, insallah en kisa zamanda iyilesirsin :rendeer:

@boy bahsettigin bu "hayatta kalmaya calisma" konusunda ne yazik ki Turkiye'de gayet iddialiyiz! Yillar once Amerika'dan bir kisiyle sohbet ederken "kaldirimda yuruyen adama araba carptigini ve adamin öldüğünü" soyledigimde bana inanmamisti!! Fakat durum bu ne yazik ki, bu ulkede "hayatta kalmaya calismak" gerekiyor resmen :pr:

Pistin durumunun duzeltilmesi icin caba harcamak elbette iyi olur, tabi dedigin gibi tum yariscilari ikna etmek gerekiyor! Boyle bir isi basarabilecek kimse var mi acaba?

bizim gibi bi dünya adamı gazlayıp spor ve kültür bakanlığını mail yağmuruna tutup sesimizi duyurabilirz sanırım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu hafta sonu yarışlar izmirdeyken bizde istanbuldan körfeze kadar motosikletli eylem yapalım.

mevzunun Tmf ile alakası yok pistin yönetimi İmk da ... Tmf nin yapabilecegi tek şey bu piste yarış koymamak..

@rahooooo_busa

Özgür, tekrar çok geçmiş olsun. Sen düştüğünde acayip üzüldüm. Pitte Özgür gelmedi, arka tarafa bir bak dediklerinde koşarak paddock alanına gittim. Seni ilk ben gördüm. İnşallah yanılıyorumdur dedim ama düşen senin motorun renkleriydi. Dedim adam düşme konusunda deneyimli, birşey olmamıştır ama kayanın orada ne işi var? Kaya olmasaydı bu haftasonu İzmir'deki yarışa çok rahatlıkla katılabilirdin.

Benim bu sene yarışa girebilmemde çok büyük rolün var, çok teşekkür ederim. Pistin durumu gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. İnsan yarışmak ve yarışmamak arasında çok büyük ikilemde kalıyor. Pist gerçekten çok tehlikeli bir durumda artık. Yurtdışındaki pistlerde yarışçılar çok yüksek süratlerde düşüp kalkıp yarışa devam ediyorlar. Biz ise hayatta kalmaya çalışıyoruz. Düşüp hayatta kalabiliyorsan çok şanslısın demektir. Deniz abi de birinci giderken sliderinin apexe takılması yüzünden düştü. Normalde apexin pist ile aynı seviyede olması lazım, yarışta bu alan da kullanılıyor. Bizde bu alanlar paramparça, birinin de kalçası çıkmıştı bunun yüzünden.

Benim anlamadığım pisti adam etmek bu kadar zor mu? Yamaları adam etseler, biraz da çevreyi düzenleseler başka birşeye gerek yok. Kaç para tutar? Bu konuda TMF birşey yapmaya niyeti yok.. Yarışçıları organize edip bu işi çözebiliriz aslında. Herkesle tek tek konuşup anlaşıp yarıştan çekilmeleri ve bu olayı çok detaylı şekilde basına yansıtmak bu işi kökünden çözer. Düşünsenize TMF'nin içinde kalacağı durumu... Elimizde çok sayıda basına verebileceğimiz resimler de mevcut...

Mehmet keşke herşey arzuladıgımız gibi olabilseydi... olayın başında problemler çıkmasaydı...kafamda çok farklı şeyler vardı.. kafamdakileri gerçekleştirememiş olsakta güzel bir sezondu benim için.. du diyorum çünkü ben bu sezonu kapadım.. sizin daha 2 yarışınız var..

Son düzenleme:
mevzunun Tmf ile alakası yok pistin yönetimi İmk da ... Tmf nin yapabilecegi tek şey bu piste yarış koymamak..

@rahooooo_busa

Mehmet keşke herşey arzuladıgımız gibi olabilseydi... olayın başında problemler çıkmasaydı...kafamda çok farklı şeyler vardı.. kafamdakileri gerçekleştirememiş olsakta güzel bir sezondu benim için.. du diyorum çünkü ben bu sezonu kapadım.. sizin daha 2 yarışınız var..

yani İstanbul Motorsporları Klübümü nası yani :silent:

yarışları o mu düzenliyo tmf ne alaka peki ...

boy

@rahooooo_busa
Abi benim bahsettiğim de bu zaten. TMF körfezde yarış düzenlemezse kimse oraya gidip dönmez, antreman da yapmaz. İMK'da hiçbir gelir elde edemez. Aslında bence iş TMF'de bitiyor, adı üstünde federasyon, çok büyük yaptırımları olmalı. TMF ya pisti adam edersiniz, ya da burada yarış düzenlemeyiz demeli ama neden demediğini sen de, ben de çok iyi biliyoruz... Ben esas son yarışı merak ediyorum, Balkan Şampiyonası yapılacak. Yurtdışından gelenlerin pist hakkındaki yorumlarını çok merak ediyorum, bizzat gidip konuşacağım birkaçıyla.
Herşey arzuladığımız gibi olamasa da, bazı konularda çok zorluk çekmiş olsam da sayende yarış deneyimi kazandım. İşin detaylarını, hangi sorunu nasıl çözeceğimi, neyin nereden temin edileceğini öğrendim. Sponsorluk olumlu sonuçlanırsa seneye çok daha güzel bir yarış sezonu olacak benim için. Herşey tam olmalı, yoksa problemlerle uğraşmaktan yarışa konsantre olamıyorsun ve aldığın zevk eziyete dönüşüyor. Senin gibi ben de sezonu kapattım. Para ve zaman problemi yaşıyorum. Hiçbir şey kazanmasam senin gibi bir arkadaş kazandım, sanayi ortamının nasıl bir ortam olduğunu öğrendim, Deniz abi, Fevzi abi, Yasin, Tahsin ve diğerleri ile tanıştım... Kısacası yaşanılanlar güzeldi... Memnunum...

img2373vx5.jpg

Son düzenleme:
rahooooo_busa Abi geçmiş olsun ne yazıkki o gün orada değildim... Umarım kısa sürede iyi olursun...

boy

Hasan arkadaşımız eldivenini unutmuş...

İzmir'de olan ve yarışa gidecek olan arkadaşlar (mesela forrap), Hasan arkadaşımız İzmir'e gitmek üzere biraz önce yola çıktı. Ancak eldivenini unutmuş. Benden buraya yazmamı istedi. Piste gidecek olan biri ona eldiven götürebilir mi? Yarın sabah 08.30 gibi antremanı var. Eldivensiz piste çıkamaz, zaten dün antremana da gitmedi, telaş içinde eldiven derdine düşmesin çocukcağız... Hadi arkadaşlar olaya bir el atıverin...

boy O fotoğrafları daha önce gördüm benimki ümit olarak yazılmıştı keşke daha iyisi olsa:wiinkk:.Umarım düzeltilebilir.Ama dediğim gibi bişelerin daha iyi olmasını istiyorsak elimizi taşın altına koymak gerekir.Düşüncen
çok güzel.yarışa giren tüm pilotları organize etmeye şimdiden başlayabilirsin.DEstek göreceğini umut ediyorum...BAzı şeyler zordur ama amacına ulaştırabilirsen dünyadaki en mutlu adam olursun...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar