23 Eylul Izmit Korfez Pisti Motor Yarislari - boy ve kaya34

Mehmet tebrik ediyorum,daha güzel yerlerde görmek isterim seni...
Başarılarının devamını ve daha güzellerini görmek dileğiyle...

boy

Herkes elimden geleni yaparım diyor ama iş aksiyon almaya geldiğinde ortada kimse kalmıyor. Sırf bu yüzden ne klüp kurabildik, ne de ciddi şeyler yapabildik. Klüp için aidat toplanması gerekiyor, bu aidatı kaç kişi verebilecek? Klüple ilgili daha önce de bir sürü kez konuştuk ve sadece konuşmakla kaldı bu işler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görkem;
futbol oynamak için kulüp kurmaya gerek yok ama motosiklet sporu için var.

Futbol için bir arsa bir de top yeterli.

Ama senin de çok iyi bildiğin gibi yarışabilmek için, bir pist ve motosiklet olması yetmiyor.

Bunlar da para demek.
Bu parayı toparlayabilmenin tek yolu da legal bir oluşum yaratabilmek.

Bir motosiklet kulübü çeşitli eğitim, seminer ve hatta eğlenceler düzenleyerek, gelir elde edebilir ve bu geliri yetenekli arkadaşların, yeteneklerinin geliştirilmesi ve doğru kullanılması yolunda harcayabilir.

Sanmıyorum ki bir Aroma takımı sporcuları, Mehmet'in yaşadığı sıkıntıları yaşasın.

Bir kulübe sponsor bulmak, kişisel sponsor bulmaktan daha kolaydır.

Bu ve bunun gibi nedenlerle bir kulüp kurulması veya hali hazırda bulunan bir kulübe katkıda bulunulması taraftarıyım.

İnsanların taşın altına ellerini koymaları gerektiğini söylemiştim.

30 binden fazla üyesi olan bir oluşumda herkes bir simit parası katkıda bulunsa Mehmet bu sezon yarışmayı bırakmazdı sanıyorum.

Ama bu paraları ferdi olarak toplayamazsınız.
Üyelerin o oluşuma inanmaları, bir parçası olmaktan gurur duymaları gerekir.

Ben böyle bir şey yapabilirmiyiz diye Admin'e sorarken, sadece soru sordum.
Hesap sormadım.

MT'nin böyle bir misyonu yoktur.
MT kurulurken biz pilot yetiştirelim, yarışalım gibi bir düşünceyle kurulmadı sanıyorum.
Farklı bir amaca hizmet eden bir forum burası.
Bu nedenle siteden bir şeyler beklemek yanlış olur.
Ama olabiliyorsa da güzel olur.:)

abi mükemmelsin nice yarışlarda birincilik haberlerini alırız inşallah

GKN

ya bak deliricem hee
haala klüp klüp
konumuz klüp deil diyorum
izmir geçmiş izmite diyorum..
hani motosiklet kardeşliği?
hani destek olurdu birbirine motorcular??
bi kamyon topic açılıyo oraya yardım buraya yardım diye
tanımadıımız yerlere bilmediimiz insanlara yardım yapalım diyorsunuz, tmm bu çok güzel bişey, hatta site olarak hayvanlara bile yardım yapıldı dimi?
e gözümüzün önünde destek olmamız gerreken oldukça başarılı bi arkadaşımız var neden ona destek olmayalım??
işste bu yüzden 'işte benim memleketim' yada 'yurdum insanı' gibi yazılar yazıyoruz ve okuyoruz
çünkü olması gerekene deil canımızın istediğine destek oluyoruz hep..

neyse ben bu işe bi el atıcam inşallah sonundan bişey çıkar..

Tebrikler Mehmet;
Senden daha iyi derecelerde bekliyoruz ama şaka biyana podyumda tanıdık bizden birilerinin olmalsı çok gurur verici...

ya bak deliricem hee
haala klüp klüp
konumuz klüp deil diyorum
izmir geçmiş izmite diyorum..
hani motosiklet kardeşliği?
hani destek olurdu birbirine motorcular??
bi kamyon topic açılıyo oraya yardım buraya yardım diye
tanımadıımız yerlere bilmediimiz insanlara yardım yapalım diyorsunuz, tmm bu çok güzel bişey, hatta site olarak hayvanlara bile yardım yapıldı dimi?
e gözümüzün önünde destek olmamız gerreken oldukça başarılı bi arkadaşımız var neden ona destek olmayalım??
işste bu yüzden 'işte benim memleketim' yada 'yurdum insanı' gibi yazılar yazıyoruz ve okuyoruz
çünkü olması gerekene deil canımızın istediğine destek oluyoruz hep..

neyse ben bu işe bi el atıcam inşallah sonundan bişey çıkar..

Gokhan soyledigin mantik dogru, yani hayvanlara yardim ediyoruz, insanlara da edelim mantigini bu duruma da uyarlamaliyiz bence (Yani kimileri hayvanlara yapilan yardimin kucuk ve daha onemsiz bir yardim oldugunu dusunup, insanlara yardim ederek daha anlamli bir yardim yapmak istiyorlar). Soyle ki: Mehmet'in Izmit yarisina katilmasi icin ona destek olmaliyiz, ama bu destegin daha guzelini Mehmet ve onun gibi diger yetenekli arkadaslar icin surekli destek vererek saglayabiliriz ancak. Dolayisiyla da patriote'nin dedigi gibi klup kurmak sart. Elbette Izmit yarisina kadar klup kurulamayacagi icin bir seyler yapilacaksa bireysel yapilir ama o gunden sonra klup calismalari daha anlamli olacaktir bence.

boy

@patriote
MT'nin böyle bir misyonu yoktur. MT kurulurken biz pilot yetiştirelim, yarışalım gibi bir düşünceyle kurulmadı sanıyorum. Farklı bir amaca hizmet eden bir forum burası.Bu nedenle siteden bir şeyler beklemek yanlış olur. Ama olabiliyorsa da güzel olur.
Peki abi MT'nin misyonu ne? Arkadaş bulmak mı? Haftasonu motorla yalnız gezmemek için birilerini bulup yeme içme organizasyonlarında katılmak mı? Üzülerek söylüyorum ama MD (Motordelisi) bizden çok daha aktif bir site. Bence kriter üye sayısı değil. Nicelik değil nitelik önemli. Adamlar bir sürü kez televizyona çıktı, röportaj yaptı ve bu sene de çok güzel bir organizasyon ile yarışlara üç yarışçı soktu. Yarışçı yetiştirmek onların misyonu mu? Misyon yarışçı yetiştirmek değil, üyelerden belli konularda uzmanlığı olanlardan yararlanarak sitenin adını duyurmak, bu sayede reklam yapmak ve daha çok kişi tarafından tanınmak olmalı. Yarışta bir yarışçıyı desteklemek bu tür reklamların en iyisi. Neden Tolga Uprak, Barış Tok, Sinan Sofuoğlu gibi yarışçılar bizim siteye takılmıyor sizce? Kusura bakmayın ama motorla ilgisi olmayan her türlü organizasyonu (yaşlıları ziyaret, hayvanlara yardım, çocuk esirgeme kurumunu ziyaret, v.s..) yapıyoruz ama bizi esas birleştiren tek konu olan MOTOSİKLET ile ilgili hiçbir icraat görmedim ben pek... Herkes yeme içme derdinde...

Kimseye kızgın veya kırgın değilim. Yarışmak sonuçta benim tercihimdi, kötü şartlarda da olsa, kimseden destek alamayacak olsam da bunu bu sene yapmak zorundaydım. Şartlar farklı olsaydı çok farklı sonuçlar olacağını biliyorum... Bu sene benim için çok iyi bir deneyim oldu. Ancak MD'nin yaptıklarını görünce de bazı şeyleri imkansız olarak gören biziz diye düşünüyorum. O kadar zor işler değil bunlar, sadece İSTEMEK gerek...

patriote

Bizim konumuz para değil... Dediği gibi mehmet abi yarışa girmeye kendi karar verdi... Bu yüzden kimse maddi yönden destek vermek zorunda değil...

Benim bahsettiğim şey manevi destek. Yarışlarda yanında olup destek vermek bile çok büyük birşey. Klup işine gelince. Klup elbette kurulmalı düşüncesindeyim fakat öncelikli konumuz bu değil. Klup sadece bir bahane...
-Abi ne oldu yarışları desteklemeye gelmediniz?
-Bi klup kursak aah ah...

Böyle birşey olamaz. Tekrar tekrar söylemek zorundayım ki , yarışları izlemeye bile 10 kişi gelmemişken bir klup kurulması bu sitede imkansızdır.

son 2 yarışta çıkacağın kürsü daha çok dikkat çekmeni ve daha rahat sponsor bulmanı sağlayabilir..:wiinkk:

Evet çok bilgece yaklaşmışsın çok haklısın...Bence de denemenin bir sakıncası yok.Şimdiye kadar bir yarışına bile gidemedim ama destek olurum ben de.Çünkü bu Mehmet ağabey'in gerçekten gelecek sezon mücadele etme şansını arttırabilir.

Son düzenleme:
Klüp olma fikirlerine gelince arkadaslar...Çok mükemmel ve zor bir iştir.Sizler İstanbul gibi bir yerde koca şehirde bir klüp kurma için ilk adımı atamıyorsanız suçu birazda kendinizde aramalısınız diyorum...Yakın zaman içerisinde umarım aksilikleri aşarsak yapacaklarımızı yaptıktan sora sizlere aktarmak istiyorum...Buna bir avuç insan ile başladık ve umarım neticesinde arkamıza dönüp baktığımızda değdi be deriz...Ciddi sölüyorum Bursa'da iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişi ile çeşitli çalışmalar içindeyiz.Ve inş her şey istediğimiz gibi olacak.İşe ilk olarak İzmir'de verilen eğitimin bir benzerini şehrimizde organize etme ile başlıyoruz ve ardından yeri ve mekanı hazır olan Kuralkan Kanuni ve Mondial Bursa servis ve bayisi katkıları ile açılacak olan klüp ile devam edeceğiz.Bu kış ii hazırlanmış bir alt yapı ile önümüzdeki sezona çok sıkı bir giriş yapma hevesi içindeyiz.Kuracağımız dernek her ne kadar sizlerin gıpta ile baktığı MD'nin bir parçası olacak olsa da onlardan bağımsız kendi çabalarımız ile onlar gibi uğraşacağımız bir oluşum olacak.Kendi çabamız ile Bursa'da bir MD Bursa Klüp mekanı(tam olarak ne denmesi gerektiği konusunda emin deilim lokal vs.)kurma çalışmaları içindeyiz.Sizlerde çekirdek bir kadro ile bu işe biraz maddi biraz manevi olarak başlasanız hiç zararlı çıkmazsınız die umuyorum...En azından önümüzdeki seneye cıbırcup'a girmeyi düşünürken onlardan maddi ve özellikle manevi olarak her türlü yardımın geleceğinden eminim...Sadece dişleri biraz sıkıp istediklerimize odaklanmak kalıyor...Kolay gelsin diyorum.Ayrıca umarım her şey gönlüne göre olur boy

Mehmet abicim tebrik ederim.seninle doğumgününde tanışmıştık ama pek muhabbet edemedik.inan yarıştığını bile bilmiyordum zaten bikaçgündür giremiyorum internete ama bi faydası olurmu bilmem bundan sonra elimden gelen desteği yapmaya çalışıcam.konuyuda yeni okuyorum yazdıkların ve yaşadıkların beni baya üzdü.umarım iyi bir sponsor bulursun.
keşke bizim firma(hayat kimya) sana sponsor olsa.ben bunu bi araştırayım.

boy

@ultraukala
Kendi çabamız ile Bursa'da bir MD Bursa Klüp mekanı(tam olarak ne denmesi gerektiği konusunda emin deilim lokal vs.)kurma çalışmaları içindeyiz.
MD / MT ???

Mehmet çok sevindim nice 1.likler nasıp etsin yüce allah sana:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@patriote

Peki abi MT'nin misyonu ne? Arkadaş bulmak mı? Haftasonu motorla yalnız gezmemek için birilerini bulup yeme içme organizasyonlarında katılmak mı? Üzülerek söylüyorum ama MD (Motordelisi) bizden çok daha aktif bir site. Bence kriter üye sayısı değil. Nicelik değil nitelik önemli. Adamlar bir sürü kez televizyona çıktı, röportaj yaptı ve bu sene de çok güzel bir organizasyon ile yarışlara üç yarışçı soktu. Yarışçı yetiştirmek onların misyonu mu? Misyon yarışçı yetiştirmek değil, üyelerden belli konularda uzmanlığı olanlardan yararlanarak sitenin adını duyurmak, bu sayede reklam yapmak ve daha çok kişi tarafından tanınmak olmalı. Yarışta bir yarışçıyı desteklemek bu tür reklamların en iyisi. Neden Tolga Uprak, Barış Tok, Sinan Sofuoğlu gibi yarışçılar bizim siteye takılmıyor sizce? Kusura bakmayın ama motorla ilgisi olmayan her türlü organizasyonu (yaşlıları ziyaret, hayvanlara yardım, çocuk esirgeme kurumunu ziyaret, v.s..) yapıyoruz ama bizi esas birleştiren tek konu olan MOTOSİKLET ile ilgili hiçbir icraat görmedim ben pek... Herkes yeme içme derdinde...

Kimseye kızgın veya kırgın değilim. Yarışmak sonuçta benim tercihimdi, kötü şartlarda da olsa, kimseden destek alamayacak olsam da bunu bu sene yapmak zorundaydım. Şartlar farklı olsaydı çok farklı sonuçlar olacağını biliyorum... Bu sene benim için çok iyi bir deneyim oldu. Ancak MD'nin yaptıklarını görünce de bazı şeyleri imkansız olarak gören biziz diye düşünüyorum. O kadar zor işler değil bunlar, sadece İSTEMEK gerek...

Aynen öyle....

Sadece gezmek gezi sonrası topiclerde geyik yapmak.... Birkaç yurt gezisi birkaç yardımsever gezi......

Gurup olmayı bile beceremiyoruz....Sadece yemek içmek....Fotolar çekmek...

Neden senin motorun üzerinde Mt ile ilgili amblem reklam yok? Neden yarış alanında Mt stant ı yok? Bir lastik bile alamıyoruz değilmi sana.......

Neden toplantılarda aktivasyonlar yok..... Motosikletle ilgili yarışmalar yapmıyoruz? Neden ayda 10 ytl vererek il guruplarına t shirt şapka alamıyoruz?.... Benim hala mt t-shirtim yok... O kadar istememe rağmen hala yok... Bakın izmir mt nin toplantı resimlerine MD nin t-shirtünü giymiş elemanlar varken bana dokunuyor...

Bazen duyuyorum o kadar güzel şeyler yapıyorlar ki adamlar.... Kıskanıyorum yaaa..... Bizse haftada bir buluşup yemek yiyip sohbet yapıyoruz sadece....

Şu da gerçek sitemize üye olupta MD yle gezilere gidip onlarla birtakım aktivasyonlar yapan o kadar çok eleman var ki........

Bişeyler yapmalıyız.... O kadar geniş yelpazesi olan bir sitede bunlar olmamalı.....:pr::pr:

Son düzenleme:

boy

@alp_tunay
Neden senin motorun üzerinde Mt ile ilgili amblem reklam yok?
Çünkü MT logosu veya motosiklet.net stickeri getiren olmadı. Paddock alanında stickerleri kendileri bile yapıştırabilirlerdi motora. MotorBike dergisinin stickerlerini beşer onar dağıttılar, çoğu motorun üzerinde de logosu var derginin. Ben maddi kazanç sağlamasam da MT logosunu her zaman koyarım dedim motora.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@alp_tunay

Çünkü MT logosu veya motosiklet.net stickeri getiren olmadı. Paddock alanında stickerleri kendileri bile yapıştırabilirlerdi motora. MotorBike dergisinin stickerlerini beşer onar dağıttılar, çoğu motorun üzerinde de logosu var derginin. Ben maddi kazanç sağlamasam da MT logosunu her zaman koyarım dedim motora.

Bazı şeylere o kadar üzülüyorum ki..... O kadar değerli arkadaşlar var sitede... Ankara olsun izmir olsun inan bu siteden vazgeçmek aklıma gelmez.... Ama diğer sitelerin yaptıklarının onda 1 ini yapamamak üzüyor beni....

Bu saatten sonra ne yapabiliriz ki bilmiyorum... Yönetim İstanbulda... Ağırlık size yakın...Onlardan da ses çıkmıyor....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar