biz yedi dedikya cadı 9.30 da gelir bak görürsün:queen:
tehdit edilmişim :cyclopsan
olurmu abi ya erken gelecek o bizi beklicek öle dedi
ben pek inanmadım ama :mrgreen:
görürsün erkenden ordayım
tamam aygül ama benim erken geldiğimi görmek içi seninde erken gelmen gerekiyo :cherry:
ateşi yak sen biz dumandan anlarız:queen:
sen gel bende hemen peşinden oradayım anaaa hatta erken gelirim tabi ben cumartesi çalışmıyomki olleeeyyyy bakıcaz erken gelebilcenmi ben pek sanmıyorum ama biz yeriz sohbetimizi ederiz tam gidecekken gelirsin sen :queen:
Ben de gelicem bu sefer. İnşallah hava da güzel olur.![]()
Ben de gelicem bu sefer. İnşallah hava da güzel olur.![]()
hava yagmurlu falan olursa alayınız bnm eve davetlisiniz, laf agızdan cıktı bi kere bu sucukları yedirecem bn sizekeske askere gidenlerde burda olsalardı ama onlarada bırcum olsun artık
![]()
yavuzhan çok iyi bi fikir eğer akşam olucaksa bende gelebilirim ve caddebostan ta mangal yapmak yasakale:bunun için maltepe sahil olabilir yada riva yolunda cok güzel dere kenarında mangallık alanlar var eti kendin getirıyosun sadece mangalı restorant verıyor.
demekki en şanslı benim :queen:
yaw şimdi nezaman bu cumartesimi ...bizde gelek bari 7 8 gibiyse gebzeden... gerçi tanımıyorum sizi ama bizede ayrıcak sucugunuz varmı yaw
yaw şimdi nezaman bu cumartesimi ...bizde gelek bari 7 8 gibiyse gebzeden... gerçi tanımıyorum sizi ama bizede ayrıcak sucugunuz varmı yaw
olmaz mı kardesim gönüller bir olsun sucugu hallederiz, siz gelin tanısalım kaynasalım yeter
daha 3-5 kişi farkında olayın millet bi gelsin okusun kesin kararı o zaman veririz ama bana sorarsanız kemalin dedigi yer daha güzel olur
daha 3-5 kişi farkında olayın millet bi gelsin okusun kesin kararı o zaman veririz ama bana sorarsanız kemalin dedigi yer daha güzel olur
antep pekmez saat mekan bnm için farketmez kemal
snn dedigin yer daha güzel olur bnce hem farklı bi yer hemde deniz kenarı esebilirderede balık bilem tutarız
uzak olsan ne yazar gürkan abi gelir basımın üstüne alır getiririm bn seni![]()
maltepe sahil iyidir öbür tarafa herkez gelemez motorsuz gelicekleri düşünün :rendeer:
dedikya şarap gibiyim diye :rendeer: