20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

tehdit edilmişim :cyclopsan

olurmu abi ya erken gelecek o bizi beklicek öle dedi :p
ben pek inanmadım ama :mrgreen:

ateşi yak sen biz dumandan anlarız :p :queen:

sen gel bende hemen peşinden oradayım anaaa hatta erken gelirim tabi ben cumartesi çalışmıyomki olleeeyyyy bakıcaz erken gelebilcenmi ben pek sanmıyorum ama biz yeriz sohbetimizi ederiz tam gidecekken gelirsin sen :queen:

ateşi yak sen biz dumandan anlarız :p :queen:

sen gel bende hemen peşinden oradayım anaaa hatta erken gelirim tabi ben cumartesi çalışmıyomki olleeeyyyy bakıcaz erken gelebilcenmi ben pek sanmıyorum ama biz yeriz sohbetimizi ederiz tam gidecekken gelirsin sen :queen:

evet tanıyan tanıyor işte kabul etsene cadı :wiinkk:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben de gelicem bu sefer. İnşallah hava da güzel olur. :)

ahanda sucukları aldım geldim hazır olun :D bu gece itibariyle yola cıkıyorum bela kaza olmazsa yarın ordayım isdiginiz gün istediginiz saatte istediginiz yerde bulusmak dilegiyle :D

güncelliyelim buluşma yeri maltepe sahil migrosun karşısı arkadaşlar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yavuzhan çok iyi bi fikir eğer akşam olucaksa bende gelebilirim ve caddebostan ta mangal yapmak yasak :pale:bunun için maltepe sahil olabilir yada riva yolunda cok güzel dere kenarında mangallık alanlar var eti kendin getirıyosun sadece mangalı restorant verıyor.

yavuzhan çok iyi bi fikir eğer akşam olucaksa bende gelebilirim ve caddebostan ta mangal yapmak yasak :pale:bunun için maltepe sahil olabilir yada riva yolunda cok güzel dere kenarında mangallık alanlar var eti kendin getirıyosun sadece mangalı restorant verıyor.

antep pekmez saat mekan bnm için farketmez kemal :)

snn dedigin yer daha güzel olur bnce hem farklı bi yer hemde deniz kenarı esebilir:) derede balık bilem tutarız :D

demekki en şanslı benim :queen:

uzak olsan ne yazar gürkan abi gelir basımın üstüne alır getiririm bn seni :D

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw şimdi nezaman bu cumartesimi ...bizde gelek bari 7 8 gibiyse gebzeden... gerçi tanımıyorum sizi ama bizede ayrıcak sucugunuz varmı yaw

yaw şimdi nezaman bu cumartesimi ...bizde gelek bari 7 8 gibiyse gebzeden... gerçi tanımıyorum sizi ama bizede ayrıcak sucugunuz varmı yaw

olmaz mı kardesim gönüller bir olsun sucugu hallederiz, siz gelin tanısalım kaynasalım yeter :)

daha 3-5 kişi farkında olayın millet bi gelsin okusun kesin kararı o zaman veririz ama bana sorarsanız kemalin dedigi yer daha güzel olur

daha 3-5 kişi farkında olayın millet bi gelsin okusun kesin kararı o zaman veririz ama bana sorarsanız kemalin dedigi yer daha güzel olur

Son düzenleme:
olmaz mı kardesim gönüller bir olsun sucugu hallederiz, siz gelin tanısalım kaynasalım yeter :)

maltepe sahil iyidir öbür tarafa herkez gelemez motorsuz gelicekleri düşünün :rendeer:

antep pekmez saat mekan bnm için farketmez kemal :)

snn dedigin yer daha güzel olur bnce hem farklı bi yer hemde deniz kenarı esebilir:) derede balık bilem tutarız :D

uzak olsan ne yazar gürkan abi gelir basımın üstüne alır getiririm bn seni :D

motorsuzda kalsam sürünerek gelirim kardeşim:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
bn şimdi cıkıyorum biraz, topic size emanet iştişareyi yapar karar verirsiniz artık, görüşmek dilegiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar