Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorsuz arkadasları halledebilirsek bnde tamamen sana katılıyorum kemal :cat::cat:
katılmana katılıyorum yavuzhan
motorsuz arkadasları halledebilirsek bnde tamamen sana katılıyorum kemal :cat::cat:
katılmana katılıyorum yavuzhanya cok marjinal olur diye düşünüyorum hem de daha once yapılmamıs ve acık hava istediğimiz kadar gürültü patırdı yaparız:cat:
katılım düşer arkadaşlar benim fikrim zaten hava soguk . dediğim gibi benim fikrim:rendeer:

mide spazmı geçirecez hep beraber.. sucuk, pizza sonra fuarda çiğköfte :cherry::cherry:
ben size 20 kişi garanti ediyorum :rendeer:
Arkadaş,
Bizim MTM dağıldıktan sonra tahtımıza göz diken çok olduydu ama kışın ortasında buna cesaret edecek cevvallere rastlamamıştık doğrusu:silent::silent:
Siz Mangal İşini sahipsiz mi sandınız yaavv:silent:
Cumartesi günü biz de gelelimde bakalım görürsünüz o zaman mangalcı olmaya yeltenmeyi. Zati aşağıda gördüğünüz denizciderya' yı üzerinize salmam yeterli olabilecektir. Sizin gibi küçük hedeflere küçük bir Fiske gönderelim yeter
![]()
Arkadaş,
Bizim MTM dağıldıktan sonra tahtımıza göz diken çok olduydu ama kışın ortasında buna cesaret edecek cevvallere rastlamamıştık doğrusu:silent::silent:
Siz Mangal İşini sahipsiz mi sandınız yaavv:silent:
Cumartesi günü biz de gelelimde bakalım görürsünüz o zaman mangalcı olmaya yeltenmeyi. Zati aşağıda gördüğünüz denizciderya' yı üzerinize salmam yeterli olabilecektir. Sizin gibi küçük hedeflere küçük bir Fiske gönderelim yeter
![]()
güzel fikir
saati uyarsa bana gelirim benet ve et ürünleri sevmeme ragmen eglenceli oluyo MT ile birlikte vakit geçirmek
özlemiştik seni iyi olur :rendeer:
hava yagmurlu falan olursa alayınız bnm eve davetlisiniz, laf agızdan cıktı bi kere bu sucukları yedirecem bn sizekeske askere gidenlerde burda olsalardı ama onlarada bırcum olsun artık
![]()
Merhaba arkadaşlar uzun süre foruma girememiştim. Buluşma noktanız neresi?
maltepe sahil migros karşısı:rendeer:
kesin mi????
baklavayı unutma