20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorsuz arkadasları halledebilirsek bnde tamamen sana katılıyorum kemal :cat::cat:

katılmana katılıyorum yavuzhan:pya cok marjinal olur diye düşünüyorum hem de daha once yapılmamıs ve acık hava istediğimiz kadar gürültü patırdı yaparız:cat:

mide spazmı geçirecez hep beraber.. akşam et kavurma,sucuk mangal , pizza sonra fuarda çiğköfte :cherry::cherry:

22 aralık Pazartesi bütün hastaneler MT üyesi dolu olacak gibi geliyor...

Son düzenleme:
Arkadaş,

Bizim MTM dağıldıktan sonra tahtımıza göz diken çok olduydu ama kışın ortasında buna cesaret edecek cevvallere rastlamamıştık doğrusu:silent::silent:

Siz Mangal İşini sahipsiz mi sandınız yaavv:silent:

Cumartesi günü biz de gelelimde bakalım görürsünüz o zaman mangalcı olmaya yeltenmeyi. Zati aşağıda gördüğünüz denizciderya' yı üzerinize salmam yeterli olabilecektir. Sizin gibi küçük hedeflere küçük bir Fiske gönderelim yeter:p:p:p

coktandır bu vatandaşla ne zaman tanışacağım diye düşünüyordum demekki bu vakitmiş :rendeer:

mide spazmı geçirecez hep beraber.. sucuk, pizza sonra fuarda çiğköfte :cherry::cherry:

kıriz var kıriz:queen::queen::queen::queen:

ben size 20 kişi garanti ediyorum :rendeer:

:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Arkadaş,

Bizim MTM dağıldıktan sonra tahtımıza göz diken çok olduydu ama kışın ortasında buna cesaret edecek cevvallere rastlamamıştık doğrusu:silent::silent:

Cumartesi günü biz de gelelimde bakalım görürsünüz o zaman mangalcı olmaya yeltenmeyi. Zati aşağıda gördüğünüz denizciderya' yı üzerinize salmam yeterli olabilecektir. Sizin gibi küçük hedeflere küçük bir Fiske gönderelim yeter:p:p:p

demekki neymiş maltepe sahil miğros karşısında cumartesi günü saat 7 den sonra buluşuyoruz :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
millet; geçen sefer sucuk partisinden sonra çiğ köfte yemeğe bana gelmiştiniz... gene gelecekseniz haberim olsun,STOK yapayım. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaş,

Derya da çok şekermiş..Allah analı babalı büyütsün...Maşallah.... :rendeer::rendeer::rendeer:

bende geliyorum....Umarım gecen gunku bos donmem :pr: kimse yoktu içime oturdu.Kesin ordayım :mrgreen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ

e13

Merhaba arkadaşlar uzun süre foruma girememiştim. Buluşma noktanız neresi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar