20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

selam arkadaşlar bena da yeriniz var mı aranızda henüz motorum yok ama olucak 1-2 aya kadar şimdiden alışayım böyle ortamlara izniniz olursa =)

son dakika!!!
haber merkezlerimize ulaşan haberlere göre kuyucadısı (nam-ı değer; cadı, çirkin, gıcık) arkadaşımız çağla cumartesi mangal buluşmasına gelen tüm aç mt üyelerine yetecek kadar patetesli börek yapıyormuş. kendisini tebrik ediyoruz. bizleri bu kadar sevdiğini bilmiyorduk.:flower: şuan çok duygulandım. :salut:kusura bakmayın. cadı seni seviyoruz.:rendeer::rendeer::rendeer:

haber kaynağı: oğlum ve ben; aygül ve nahzuvay

Son düzenleme:
son dakika!!!
haber merkezlerimize ulaşan haberlere göre kuyucadısı (nam-ı değer; cadı, çirkin, gıcık) arkadaşımız çağla cumartesi mangal buluşmasına gelen tüm aç mt üyelerine yetecek kadar patetesli börek yapıyormuş. kendisini tebrik ediyoruz. bizleri bu kadar sevdiğini bilmiyorduk.:flower: şuan çok duygulandım. :salut:kusura bakmayın. cadı seni seviyoruz.:rendeer::rendeer::rendeer:

amanın amanın......
ben bu börekleri,baklavaları,sucukları kaçırırsam offf derim.
ama bu cadı bize büyülü börek getiriyor olmasın.:silent::silent::silent:
herkez motorlarına sahip çıksın haplı börek ve tatlı olabilir. motorlar elden gide bilir. nede olsa ne cadıda nede aygülde motor var.:queen::queen::queen:

son dakika!!!

kaynaklardan birde benmişim haberim yok :p

amanın amanın......
ben bu börekleri,baklavaları,sucukları kaçırırsam offf derim.
ama bu cadı bize büyülü börek getiriyor olmasın.:silent::silent::silent:
herkez motorlarına sahip çıksın haplı börek ve tatlı olabilir. motorlar elden gide bilir. nede olsa ne cadıda nede aygülde motor var.:queen::queen::queen:

yahu o kadar belli mi ettik haplı baklava ve böreği bütün plan suya düştü :queen:

yahu o kadar belli mi ettik haplı baklava ve böreği bütün plan suya düştü :queen:[/QUOTE]

sus sus çaktırmaaa benimde motorum yok bende arada bir motor araklarım belki:cat::cat::cat::cat:

yahu o kadar belli mi ettik haplı baklava ve böreği bütün plan suya düştü :queen:

sus sus çaktırmaaa benimde motorum yok bende arada bir motor araklarım belki:cat::cat::cat::cat:[/QUOTE]

o zaman şöle yapıoruz begendigimiz 3 motorun sahıplerıne ıkram ediyoruz :p geri kalanlarada 1-2 tur attırıp yanımıza çekeriz :p

şimdi cadıyla konuştum börek harcı için o kadar patates soymak zor geliyor diyor. cadıya bu süprizinde yardım için gönüllü olan aygül'e bir alkış:rendeer:

son dakika!!!

haber doğrudur arkadaşlar tamamen doğal tarla patatesinden mis gibi börek :rendeer: bıravo cadı sendende bu beklenir:bounce::rendeer:

öyle :)

eminim çok güzel bi akşam olacak :queen::pl:

düşünsenize afyon dan gelme sucuk mangal cadı işi patatesli börek aygülün ellerinden ev baklavası birde bol muhabbet gelmiyen çok şey kacıracak :rendeer::rendeer::bounce:

Son düzenleme:
haber doğrudur arkadaşlar tamamen doğal tarla patatesinden mis gibi börek :rendeer: bıravo cadı sendende bu beklenir:bounce::rendeer:

düşünsenize afyon dan gelme sucuk mangal cadı işi patatesli börek aygülün ellerinden ev baklavası birde bol muhabbet gelmiyen çok şey kacıracak :rendeer::rendeer::bounce:

helal olsun cadımıza burdan saygı ve sevgilerimi yolluyorum :rendeer:

ooohhhh yemede yanında yat :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar