20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

demekki
benim soyledıklerım garanti ama cadı nın borek yapacagından haberı var mı bılemem :mrgreen:

aboooowwww börekte eklenmiş menüye :D ne güzel ne güzel, inşallah havada güzel olurda hem muhabbete hem yemege doyarız :)

sayın fosil ceyar lütfen şekilcilik yapmıyalım :p
şekli benzemeye bilir neye benzerse kısmetinize :queen:

sayın fosil ceyar lütfen şekilcilik yapmıyalım :p
şekli benzemeye bilir neye benzerse kısmetinize :queen:
şimdiden ellerine sağlık mt'nin değerli ve vazgeçilmez çadısı:rendeer::rendeer::rendeer:
dimi ama misafir umdugunu dgl buldugunu yer ne cıkarsa bahtınıza artık

cadıcım bırazda olsa benzet bari o böreğe :p

baklavalar içinde aygül sanada teşekkürler biraz geç oldu tatlılar ama neyse.:queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

şimdiden ellerine sağlık mt'nin değerli ve vazgeçilmez çadısı:rendeer::rendeer::rendeer:

baklavalar içinde aygül sanada teşekkürler biraz geç oldu tatlılar ama neyse.:queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

ne demek afiyet şeker bal olacak inş cumartesi günü :)

kimse gelmezmiş koooccaaaaa bi tepsi baklava ile kalakalırmışım :queen:

ne demek afiyet şeker bal olacak inş cumartesi günü :)

kimse gelmezmiş koooccaaaaa bi tepsi baklava ile kalakalırmışım :queen:

emin olki asla bir tepsi baklavayla yanlız kalmazsın. en azından ben seni baklavayla bırakmam:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

cadı patetesli börek dilaverin en sevdiği yemektir. dikkat et güzel olmazsa ömrü billah kurtulamazsın dilinden benden söylemesi

cadı patetesli börek dilaverin en sevdiği yemektir. dikkat et güzel olmazsa ömrü billah kurtulamazsın dilinden benden söylemesi

tatsız tuzsuz bişi yapmak lazım aslında bi daha agzına sürmesin börek mörek :cherry:

arkadaşlar bu cumartesi ilk yardım kursumuz var aklınızda bulunsun :rendeer:

Son düzenleme:
bende onu söylicektim meteroloji sitesinden baktım gökgürültülü sağnak yağış gözüküyor . .. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar