Tecrübe 4 senede kazanılacaksa,4 sene beklesin kimsenin canını tehlikeye atmasın!
Sen de 4 sene trafiğe kapalı alanda kullanıp, tecrübe kazanıp yola çıktın değil mi?
Tecrübe 4 senede kazanılacaksa,4 sene beklesin kimsenin canını tehlikeye atmasın!
Gerçekten sana katılıyorum çok doğru yazmışsın Artık suçu ayıplayana tepki gösteriyorlar. birde sokak aralarında ehliyetsiz sürmek doğrumu sokak aralarında motosiklet kullanmak tehlikeli değilmi otobanda arabalar sana tehlike oluşturur ama sokak aralarında sen insanlara tehlike oluşturursun birde neden yaş sınırlaması koymuşlar ehliyet alımlarına bunun bir çok açıdan nedeni vardır,bunlarıda düşünmekte fayda var.Tecrübe 4 senede kazanılacaksa,4 sene beklesin kimsenin canını tehlikeye atmasın!
Gerçekten sana katılıyorum çok doğru yazmışsın Artık suçu ayıplayana tepki gösteriyorlar. birde sokak aralarında ehliyetsiz sürmek doğrumu sokak aralarında motosiklet kullanmak tehlikeli değilmi otobanda arabalar sana tehlike oluşturur ama sokak aralarında sen insanlara tehlike oluşturursun birde neden yaş sınırlaması koymuşlar ehliyet alımlarına bunun bir çok açıdan nedeni vardır,bunlarıda düşünmekte fayda var.
vay be 14 yaşındaki çocuğa oynasın diye motosiklet,ben 14 yaşımdan sonra 14 sene hayalini kurdumda aldım.
peki , çok çok özür diliyorum saçmaladığım için . alsın kardeşim motorunu çıksın .önce bi levent -maslak yaparsın ,tem hadımköy - çatalcaya cıkarsın ordan , topkapı okmeydanı çağlayan anıtmezar tamamdır. ogsden geçerken teker yapmayı ihmal etme sakın. trafik dediğin nedirki ya , heleki 14 yasında bir çocuk için hiç birşey. bak abin beşiktaş istinye yapıyomuş.gör gör analar ne yiğitler doğuruyor.:mrgreen::mrgreen:![]()
Tez zamanda polise yakalınırsın inşallah. İşte bu gibi motosiklet kullananlar yüzünden adımız kötüye çıkıyor.
Sen de 4 sene trafiğe kapalı alanda kullanıp, tecrübe kazanıp yola çıktın değil mi?
ama yaş ile yeteneğin doğru orantılı olmadığını gösteriyo dimi
belki bu kardeşimizde yarışlarda bizi temsil etcek :wiinkk:
harbiden abicim yaa..olacak gibi diiil..14 yaşında motosiklet:farao:
oturma odasının bi kenarına çekecehini zannetmiyorum motoru kanın kaynadığı için sen onunla istanbula bile gelirsin sen gel bu yazılanları babana okut :bounce:sonrası malum:cat:
Her şeyin başı eğitim,boşuna demiyor bir Türk büyüğümüz;eğitim şart! Cahiller anlamaz.
abicim fazla büyük 150 cc hız yapıcn heveslencen sonu kötü olur...oyuncak değil altındaki
Neyse arkadasım;kendi düşen aglamaz nasıl olsa yeter ki yanında baskalarını düşürmesin.
Motor kuLLanımım ProfosyoneL Boyum uzun oLduqundan Benim Amcamın oglunda Kawaki zx10-R wardı o motora hayranımo motoru bile kullanabiliyordum artık gerisini siz düşünün..
bu arada Kendimmi tanıtabilirim aßilerim..
Adım MehmeT
14 yaşındayım | 94 doumluym |
Lise 1 e geçtim Tekirdağ-Corludanım
Ya ßen motoru trafie cıkmak için almadım tabikide.. Gezmek eqLenmek Benim en büyük hobim motorsikleTTiR.. Merak etmeyin başıma gelen herşeyi bu sitede paylaşıcam.. ...Saygı ve Sevgi..
![]()
öncelikle Kawaki zx10-R kullandıgını zannetmiyorum birde motor kullanmada ProfosyoneL lim fln ayaklarını bırak
neden yoksa senden iyi çıkıcam diyemi korkuyosun
Bi kuyreden geçen gün şu lafı duydum bu lafı ZX10-R sana itaf ediyorum;
"Rossi tamam iyi yarışçı ama versinler ona ybr 125'i gelsin İstanbul traiğine kapışalım."Çok uzun süre gülmeme neden oldu.Versinler ZX10-R'de zx10r i görün pistlerde...
Neyse uslubuna edecek lafım yok seni ciddiye alıpta burada parmaklarını yoranda kabahat.
Daha çok büyümen lazım çok...Umarım motosiklet hayatın boyunca hiç kaza yapmazsın trafikte ama şunuda ekliyim umarım ilk polis çevirmesinde o altında ki motoru bağlarlar ve adli işlem uygulamaya başlatırlar ama 14 yaşında olduğun için bunu bile kar çıkartıp arkadaşlarına ben farklıyım muhbbeti yaparsın.
Yok örnek almam.Beni düşündüğün için teşekkür ederim amaEmin oL ki çoğu yarışcılar ehliyet aldıktan sonra motora binmeye başlamamışlar..
Ne diyosun sen ya.. Bak.
Bu sitede hiç kimseye kızmadım ve kızmayada en kücük dahi hakkım yok. !
Ama senin şu söylediğine kim olsa kızar.Sen onu kendi beyninde sakla. ! İlle bişi yazmak istiyosan aç bi metin defteri ona saçmala.. ! Burda saklambaç oynamıyorum ben..
Emin oL Çogu yarışcı ehliyet aLdıktan sonra başlamıyo Motor sürmeye ..!!!
Fırat abimin sorusu gibi..
Sen önce kendini geliştirdin mi kendine bi sorsana bu soruyu ?
Tmm ben 14 yaşındayım ama.Emin oL aklım 20 + :cat:
hiç önemli deil.. Okuturum ama emin oL sizin gibi saçmalayanların yerine..Bana akıl ve beni düşünerek cvp werenleri dinleyeceğinden hiç korkum yok. ! Okuturm
bak sende sölemişsin cahiller anlamaz.
Abicim terbiyesizlik gerçekten yapmıyorum yanlış anlama..
Ama söliym EĞİTİM ŞART ! ßiraz araştır beNe dersin
neden yoksa senden iyi çıkıcam diyemi korkuyosun