14 Yaşındayım 150 cc MondiaL aLdım

Bu arada yasin ile dalga gecen arkadaslar cok olgun davranmislar. Onlari da bu olgunluklarindan dolayi kutluyorum. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saçmalamayın yaa ne alakası var ben 13 yaşımda resmen babamın olan motosikleti sürüyodum vitesli R 60/72000 bmw 1977 model hemde ve emin ol çok güzel kullanıyordum hız yapmadan otoban hariç cadde arasokak yokuş aşağı yokuş yukarı düşün beşiktaşta oturuyoruz ordan istin yeye gidiyordum denize akkıllı olursa hız yapmaya özenmeden kazasız bir şekilde ileriki yaşlara gelme şansını yakalar bende böle düşünüyorum

peki , çok çok özür diliyorum saçmaladığım için . alsın kardeşim motorunu çıksın .önce bi levent -maslak yaparsın ,tem hadımköy - çatalcaya cıkarsın ordan , topkapı okmeydanı çağlayan anıtmezar tamamdır. ogsden geçerken teker yapmayı ihmal etme sakın. trafik dediğin nedirki ya , heleki 14 yasında bir çocuk için hiç birşey. bak abin beşiktaş istinye yapıyomuş.gör gör analar ne yiğitler doğuruyor.:mrgreen::mrgreen::p

:):) evet abim çok doğru söylüosun. Yok yok ben zaten öle tenha yerlerde gezicem. :) trafiğede çıkmıcaaaaaaam .. :D
Ama eweT Kaskı unutmıcam artık.. :) Khutuck aßimin tavsie eddigi bi kask alıcam ve hep takıcam 1o Métre oLsa ßile.. :)
eğer dediklerini yaparsan ne mutlu sana :)
Sende bendensin yaw bende 10-11 yasımda peugeot mopedle baslamıstım motosiklete moped le baslanır die düsünüyorum 2004 de sıfır bi yamaha galaxy almıstım ne kral aletti bea
herkesin geçmişinde pejo-mobilet hikayesi vardır kesin :)
heleki 14 yasında bir çocuk için hiç birşey. bak abin beşiktaş istinye yapıyomuş.gör gör analar ne yiğitler doğuruyor.:mrgreen::mrgreen::p
birinin yaşının ufak olması bir işi başaramaycak anlamına gelmez . ben 13-14 yaşındayken babamın kapıdan zorla geçirip dükkana soktuğu motoru 4 merdivene tahta koyup motosikletin üzerinde aynaları sıfır geçirerek dükkana dalardım .titanlarla teker yapılmaz derdi , bacak kadar boyumla teker yapmaya çalışıyodum (tabii o yaşta 1-2 metreden fazla gidemezdim :p) demekki yaş o kadarda önemli değilmiş :wiinkk: biraz yetenek olsun yeter :)
bir örnek daha : kenan sofuoğlu 16 yaşımda Kemal Merkit gibi tecrübeli yarışçılara kök söktürüyodu pistte :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tez zamanda polise yakalınırsın inşallah. İşte bu gibi motosiklet kullananlar yüzünden adımız kötüye çıkıyor.

Motor kuLLanımım ProfosyoneL Boyum uzun oLduqundan Benim Amcamın oglunda Kawaki zx10-R wardı o motora hayranım :)o motoru bile kullanabiliyordum artık gerisini siz düşünün..
bu arada Kendimmi tanıtabilirim aßilerim..
Adım MehmeT
14 yaşındayım | 94 doumluym |
Lise 1 e geçtim Tekirdağ-Corludanım :)

Ya ßen motoru trafie cıkmak için almadım tabikide.. Gezmek eqLenmek Benim en büyük hobim motorsikleTTiR.. Merak etmeyin başıma gelen herşeyi bu sitede paylaşıcam.. ... :) Saygı ve Sevgi.. :)

oturma odasının bi kenarına çekecehini zannetmiyorum motoru kanın kaynadığı için sen onunla istanbula bile gelirsin sen gel bu yazılanları babana okut :bounce:sonrası malum:cat:

Kadeş Motoru Aldın Ve En Fazla Kaç Km Hız Yaptın Ayrıca Alalı Kaç Gün Oldu ?? Söylersen Sewinirizz Mrk Ettimde
.!

Neden "yuh" dediğini acıklar mısın arkadasım? Cocuk kanuna aykırı olarak motosiklet kullanıyor mu! Yasal eğitimini almadan motosiklet kullanıyor mu! Ya sana bana herhangi birine ehliyetsiz olarak carpsa ve ölümüne sebep olsa! Ver cevabını arkadasım ver!

Neden "yuh" dediğini acıklar mısın arkadasım? Cocuk kanuna aykırı olarak motosiklet kullanıyor mu! Yasal eğitimini almadan motosiklet kullanıyor mu! Ya sana bana herhangi birine ehliyetsiz olarak carpsa ve ölümüne sebep olsa! Ver cevabını arkadasım ver!

öncelikle hakLı sayıla bilirsin. ama sayfaları 1 den başlayarak sonuna kadar okursan sevinirim ..

abicim fazla büyük 150 cc hız yapıcn heveslencen sonu kötü olur...oyuncak değil altındaki

arkadaslar bence bu konuyu daha fazla uzatmanın manası yok...bu ve bunun gıbı motosıklet sıtelerı ınsanları bılınclendırıp daha fazla bılgı sahıbı yapmak amacıyla hızmet vermıyormu.amacımız dıger arac suruculerıne bızlerınde onlar gıbı trafıkte yerımız ve haklarımız oldugunu anlatmak degılmı.motosıklete yenı heves etmıs genclere dogru yolu gosterıp yonlerdırmek degılmı...olaya bu dogrultuda bakarsak kardesımızın yaptıgı yanlıs.anacaddeye de cıkmasa tam korumada kullansa(kı hıc sanmıyorum) yanlıs ıste.ne demek polıse yakalanmamak kanunlar nıcın var ozaman tekrar dusunun lutfen akıl veren arkadaslar................

len aşırı hız yapma yeter kalabalık yollara çıkma fazla eliyete filan gerek yok bence
zaten yaşın tutmuyor ben 15 imdeyim
daha aldıramadım sen iyisin gene tadını çıkar okmu:cherry:

Trafik kazası ehliyeti olmayanlara özel bir durum değildir .yani ehliyeti olsada kaza yapıp başkasının ölümüne sebep olabilir . ne var , ehliyetsizken bir olaya karışırsa başı kanunlara biraz daha fazla derde girer (zaten bunuda yazılarımızda belirttik ) biz ne kadar binme desekte bu kardeşimiz yasal olmamasına rağmen motosikletin üzerine binecek , kafaya koymuş bi kere .bizim ona ne yapması gerektiğini , ne yapmamasını gerektiğini anlatmaya çalışırken sen gelip inşallah polis yakalar dersen bu biraz abez kadar dostum .
18 yaşına kadar motosikletten uzak durup 18 yaşından sonra ehliyetimi aldım cesareti ile tecrübesizliğine rağmen yollara çıkmakmı yoksa ufak yaşta bu işe başlayıp 18 yaşında belli bir motosiklet tecrübesine kavuşup ehliyeti alıp güvenle yollara çıkmakmı ?

Tecrübe 4 senede kazanılacaksa,4 sene beklesin kimsenin canını tehlikeye atmasın!

birde şöyle anlatmaya çalışayım .
bu yaşta bu işi öğrenmeye başlarsa ehliyetinin olmadığını bildiği için daha temkinli ve dikkatli olacak .sonuçta kimse bilerek başını kanunlarla belaya sokmak istemez .
ama 18'e kadar bekleyip ehliyeti aldıktan sonra ehliyete güvenip tecrübesi olmadan boyundan büyük işlere kalkışçak .

Senin işin zor ilk önce Ehliyet:bounce:

caner , ehliyetin varmı ??? :p
ama tecrüben var dimi :wiinkk:

Son düzenleme:
İyi halt ettin,:pEh ne diyelim hayırlı olsun.

Neyse arkadasım;kendi düşen aglamaz nasıl olsa yeter ki yanında baskalarını düşürmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar