Bu Söze Karşı Cıkmak Zorundayım Stahl Kusura Bakma ama Senin Gibi Düşünen İnsanlardan Nefret Ediyorum Bizim Gibi Gençlerin Önlerini Kapatmakda 1 e 1 siniz Birşey Alınacaksa Bile Siz Büyüklerin Birşey Pek iyi bildiklerini sanıp almaması gerektigine kaanat getirip almamasını saglattırıyorsunuz

r:

r:

r:
bu yüzden MotoSiklet Almammı İstemiorlar ::angry2::::angry2::::ranntign::ranntign
Bence yorumuna dikkat et, bu insan sizlerin iyiliği için bunu söylüyor. Senin yaptığın düpedüz nankörlüktür.
Bu forumda herkez aramıza katılacak her motorcuyu seve, seve kabul, eder kimse kimsenin motor almasını engellemek istemez.
Biz büyüklerin (henüz 21 yaşında olsamda size göre) bazı şeyleri pek iyi bildiğimizi sandığımız konusunda, bir daha düşün, birşeyleri pek iyi bildiğini sanan sensin. Burdaki insanların hepsi sizin iyiliğiniz için bir şeyler söylüyorlar. Söylediklerinin büyük kısmı tecrübe edilmiş.
Sen buna rağmen bu insanlara, hakkında hiç bir şey bilmemediğin bu insanlara, sizden nefret ediyorum diyebiliyorsun.
Kendini fazla önemsiyorsun, senin geçtiğin yaşlardan, bu forumun % 98 i geçti.
Birşeyleri pek iyi bildiğini sanıyorsun ama yanılıyorsun.
Dünyanın en iyi motosiklet kullanıcısı da olabilirsin. Doğuştan bi yeteneğinde olabilir. Ama bu, kaza yaptığında, ehliyetin olmadığı için. Baban ve senin mahkemeleik olmanıza engel değil.
Düşünerek konuşalım, burası çok kalabalık bir forum, kimsenin kimseyi küçük düşürmesine izin verilebilecek bir forum değil.
Sözlerimize dikkat edelim.