14 Yaşındayım 150 cc MondiaL aLdım

ne yani hava mı atıyosun ben 12 yaşında java laser 250 aldım 155 kıloydu
arkadaşlar hıç dogru bısey degıl polıs cevırecek dıye korkuyosun 1
kaza yapsan hem sen hem aılen zor durumda kalıyor2
en kotusude kollarınız çok yoruluyor3
her benzın almaya gıttıgınızde pompacı arkadaşlar dalga geçiyor motor senden daha buyuk be hahaha hadı alın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olan oldu artık bi kere bulaştın sende bu tutkuya sen ne kdr ben dikkatliyim
hava atmam felan desende o iş öle değil aslanım sen nazlı nazlı kullan motorunu, senin sonun belli gibi ztn görbilirsen ki inşallah görürsün bizim yaşlarımızda bi 600 lük mü desem 1000 likmi desem bi makina alırsın
he alım gücün olursa kesin hayabusa :mrgreen: hiçbirşey gençliğini geri
getirmez kaskın takılı farların açık olsun. .

bende 14-15 yas civarinda almistim ilk motorumu yani babam almisti:) simdi motorsuzum:salut::salut:

bence trafiğe çıkma birisi sana gelip vursa bile ehliyetin olmadığından tek suçlu sen olacaksın ve bi hak iddaa edemeyeceksin bu arada a1 ehliyeti ile o motoru kullanamazsın a1 150 cc ye kadar seninki 151 olduğu için a2 alıcaksın zaten ikisininde yaş sınırı aynı 17

16 yaşımın sonunda aldım motoru 150 zc kaskını taktınmı plakan da varsa çevirmiyolar sen çevirme yapılan yerleri ii bil ve polislere sakın bakma arkandakyle konus kafana göre takıl ssate falan bak önündekine el kaldır ws ws yani bende kısmetse kasımın sonunda alıca ehliyeti sınawa girdim :D

16 yaşımın sonunda aldım motoru 150 zc kaskını taktınmı plakan da varsa çevirmiyolar sen çevirme yapılan yerleri ii bil ve polislere sakın bakma arkandakyle konus kafana göre takıl ssate falan bak önündekine el kaldır ws ws yani bende kısmetse kasımın sonunda alıca ehliyeti sınawa girdim :D

bu nasıl bir zihniyettir.Ehliyet amadan bir kaza yaparsan ne olacak en kötü masraf 5000 den başlar oda en ucuzu

hayırlı olsun genç kardeşim
bence trafige hiç girme yaşın çok küçük çünkü

nasıl bi zihniyete sahipsin sen anlamadım.

hiç yapacakların uygun davranışlarmı bunlar

kurallara uymak varken.??

Son düzenleme:
Başlık falan değil yahu bu... Cehalet tefrikası.. Allah akıl fikir versin...

kullan kardeşim yav ghostrider'inde ehliyeti yok plakasıda yok kullan tak yunus polisleri peşine =)

Kaskını tak,çok uzak,yerlere ve çok işlek yerlere çıkma polisten kaçma ne derse alttan al polisleri yokla:)

bozacının şahidi şıraşı derler bilirmisin sen :bounce::bounce::bounce::bounce:
anlıyan anladı :farao::farao::farao:

arkadaşlar bu ne biçim bi zihniyet.hadi 14 yaşındaki velet abuk sabuk konuşuyor, yok kawa kullanırmış, yok beğenmessen çöpe atmış,bu onun cehaleti.asıl düşündürücü olan diğer üyelerimizin kullan abicim, yok çevirmelere dikkat et. bu site çoluk çocuğun oyuncağı değildir diye düşünüyorum. ilk motorumu tam 15 sene önce aldım ve o günden beri aktif olarak kullanıyorum.yaz demem kış demem.dağ demem dere tepe demem.15 yıllık endurocuyum ben bile 14 yaşındaki arkadaşımız kadar iddialı değilim.ama bu tarz usluplara site yönetiminin müdahale etmemesi daha üzücü.

illa 14 yaşında die artist mi olunuyo şu anda motor kullananların kaçı elini ilk kez 17 yaşında sürdü.. bende 65 cc lik hero puch var köyde fln tenha yerlerde sürüyorum trafiğe çıkmak kesinlikle yok motor bi zevk meselesi ....

Sürün kullanın aferim size büyük adamsınız 13-14 te başlamışsınız. Hayran oldum size. . .

amaaannn.. geç be evladım. baban düşünsün. bizi es geç sen..

seninkiler daha 14 yaşındayken almışlar aslında pek iyi bişey değil ama...50 yaşına da gelsem bizimkiler almaz bana motor:pr: nasıl aldırcam bilmiyom:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
seninkiler daha 14 yaşındayken almışlar aslında pek iyi bişey değil ama...50 yaşına da gelsem bizimkiler almaz bana motor:pr: nasıl aldırcam bilmiyom:silent:

benimle ayni durumdasin depoda cbr yatiyor ama vermiyorlar neymiş kaza yaparmişim :pr:

en iyisi git kendi paranla mobilet al ben aldim 100 ytl sokagin birine hergun kilitliyorum :cherry:

ee nede olsa buyuk yarişcilar mobiletle başliyor :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bilader bombalıon yalnız sen :D zx 10 R 14 yaşındaki çocugun eline vercekler he

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar