14 Yaşındayım 150 cc MondiaL aLdım

Tecrübe 4 senede kazanılacaksa,4 sene beklesin kimsenin canını tehlikeye atmasın!
Gerçekten sana katılıyorum çok doğru yazmışsın Artık suçu ayıplayana tepki gösteriyorlar. birde sokak aralarında ehliyetsiz sürmek doğrumu sokak aralarında motosiklet kullanmak tehlikeli değilmi otobanda arabalar sana tehlike oluşturur ama sokak aralarında sen insanlara tehlike oluşturursun birde neden yaş sınırlaması koymuşlar ehliyet alımlarına bunun bir çok açıdan nedeni vardır,bunlarıda düşünmekte fayda var.

Gerçekten sana katılıyorum çok doğru yazmışsın Artık suçu ayıplayana tepki gösteriyorlar. birde sokak aralarında ehliyetsiz sürmek doğrumu sokak aralarında motosiklet kullanmak tehlikeli değilmi otobanda arabalar sana tehlike oluşturur ama sokak aralarında sen insanlara tehlike oluşturursun birde neden yaş sınırlaması koymuşlar ehliyet alımlarına bunun bir çok açıdan nedeni vardır,bunlarıda düşünmekte fayda var.

Her şeyin başı eğitim,boşuna demiyor bir Türk büyüğümüz;eğitim şart! Cahiller anlamaz.

vay be 14 yaşındaki çocuğa oynasın diye motosiklet,ben 14 yaşımdan sonra 14 sene hayalini kurdumda aldım.

KARABURUN, sırf harf çıksın diye klavyenin tuşlarına basmayıver, yazık, yıpranır. İnsanlara laf edip, "yarası olan gocunur" demek kadar büyük ikiyüzlülük olmaz.

ben anlamıyorum 14 yaşindaki bir kişiye nasıl babası motor alabiliyor ben 27 yaşındayım babam istemiyordu motor almamı şimdi arkadaş 14 yaşında e motor ehliyeti için 3 sene daha bekleyecek bu zaman zarfında mutlaka trafiğe yakalanacak allah göstermesin bir kaza olsa karşı taraf 100 de 1000 hatalı olsa suç sende ehliyet yok sen zor ama bence bekle

peki , çok çok özür diliyorum saçmaladığım için . alsın kardeşim motorunu çıksın .önce bi levent -maslak yaparsın ,tem hadımköy - çatalcaya cıkarsın ordan , topkapı okmeydanı çağlayan anıtmezar tamamdır. ogsden geçerken teker yapmayı ihmal etme sakın. trafik dediğin nedirki ya , heleki 14 yasında bir çocuk için hiç birşey. bak abin beşiktaş istinye yapıyomuş.gör gör analar ne yiğitler doğuruyor.:mrgreen::mrgreen::p

Yok örnek almam.Beni düşündüğün için teşekkür ederim ama :) Emin oL ki çoğu yarışcılar ehliyet aldıktan sonra motora binmeye başlamamışlar..

Tez zamanda polise yakalınırsın inşallah. İşte bu gibi motosiklet kullananlar yüzünden adımız kötüye çıkıyor.

Ne diyosun sen ya.. Bak.
Bu sitede hiç kimseye kızmadım ve kızmayada en kücük dahi hakkım yok. !
Ama senin şu söylediğine kim olsa kızar.Sen onu kendi beyninde sakla. ! İlle bişi yazmak istiyosan aç bi metin defteri ona saçmala.. ! Burda saklambaç oynamıyorum ben..
Emin oL Çogu yarışcı ehliyet aLdıktan sonra başlamıyo Motor sürmeye ..!!!

Sen de 4 sene trafiğe kapalı alanda kullanıp, tecrübe kazanıp yola çıktın değil mi?

Fırat abimin sorusu gibi..
Sen önce kendini geliştirdin mi kendine bi sorsana bu soruyu ?

ama yaş ile yeteneğin doğru orantılı olmadığını gösteriyo dimi :p
belki bu kardeşimizde yarışlarda bizi temsil etcek :wiinkk:

helal abime be :) Saolasın inşallah temsil ederim de. ßenim arkamda olanlar hep arkamda olur.Bana karşı ckanlarda yol alır..:)
Helal abime..

harbiden abicim yaa..olacak gibi diiil..14 yaşında motosiklet:farao:

Tmm ben 14 yaşındayım ama.Emin oL aklım 20 + :cat:

oturma odasının bi kenarına çekecehini zannetmiyorum motoru kanın kaynadığı için sen onunla istanbula bile gelirsin sen gel bu yazılanları babana okut :bounce:sonrası malum:cat:

hiç önemli deil.. Okuturum ama emin oL sizin gibi saçmalayanların yerine..Bana akıl ve beni düşünerek cvp werenleri dinleyeceğinden hiç korkum yok. ! Okuturm

Her şeyin başı eğitim,boşuna demiyor bir Türk büyüğümüz;eğitim şart! Cahiller anlamaz.

bak sende sölemişsin cahiller anlamaz.
Abicim terbiyesizlik gerçekten yapmıyorum yanlış anlama..
Ama söliym EĞİTİM ŞART ! ßiraz araştır be :) Ne dersin

abicim fazla büyük 150 cc hız yapıcn heveslencen sonu kötü olur...oyuncak değil altındaki

farkındayım abim gerçekten farkındayım :) Teşekkürler uyarın için

Neyse arkadasım;kendi düşen aglamaz nasıl olsa yeter ki yanında baskalarını düşürmesin.

evet abi.. Konuyu kapat lütfen
SmirnouF Ve Khutuck | aßiler arkamda oldugu sürece Ağlamam sen merak etme. Yanlız kalsam bile dediqin gibi Kendi düşen ağlamaz !!

Son düzenleme:
Motor kuLLanımım ProfosyoneL Boyum uzun oLduqundan Benim Amcamın oglunda Kawaki zx10-R wardı o motora hayranım :)o motoru bile kullanabiliyordum artık gerisini siz düşünün..
bu arada Kendimmi tanıtabilirim aßilerim..
Adım MehmeT
14 yaşındayım | 94 doumluym |
Lise 1 e geçtim Tekirdağ-Corludanım :)

Ya ßen motoru trafie cıkmak için almadım tabikide.. Gezmek eqLenmek Benim en büyük hobim motorsikleTTiR.. Merak etmeyin başıma gelen herşeyi bu sitede paylaşıcam.. ... :) Saygı ve Sevgi.. :)

öncelikle Kawaki zx10-R kullandıgını zannetmiyorum birde motor kullanmada ProfosyoneL lim fln ayaklarını bırak

bu şakamı yaa ben bıle zar zor aldım motorlarımı hadı bır abımın
a1 benım bıldıgım mobılettı

sen su fotolarını vıdeolarını bı koy bakalım 3 gundur konusuyorsun bırde mondıalın resımlerını koy onuda bır gorelım merak ettım ben valla.ozellıkle zxi

Bi kuyreden geçen gün şu lafı duydum bu lafı ZX10-R sana itaf ediyorum;
"Rossi tamam iyi yarışçı ama versinler ona ybr 125'i gelsin İstanbul traiğine kapışalım."Çok uzun süre gülmeme neden oldu.Versinler ZX10-R'ede zx10r i görün pistlerde...
Neyse uslubuna edecek lafım yok seni ciddiye alıpta burada parmaklarını yoranda kabahat.
Daha çok büyümen lazım çok...Umarım motosiklet hayatın boyunca hiç kaza yapmazsın trafikte ama şunuda ekliyim umarım ilk polis çevirmesinde o altında ki motoru bağlarlar ve adli işlem uygulamaya başlatırlar ama 14 yaşında olduğun için bunu bile kar çıkartıp arkadaşlarına ben farklıyım muhbbeti yaparsın.

Son düzenleme:
Bi kuyreden geçen gün şu lafı duydum bu lafı ZX10-R sana itaf ediyorum;
"Rossi tamam iyi yarışçı ama versinler ona ybr 125'i gelsin İstanbul traiğine kapışalım."Çok uzun süre gülmeme neden oldu.Versinler ZX10-R'de zx10r i görün pistlerde...
Neyse uslubuna edecek lafım yok seni ciddiye alıpta burada parmaklarını yoranda kabahat.
Daha çok büyümen lazım çok...Umarım motosiklet hayatın boyunca hiç kaza yapmazsın trafikte ama şunuda ekliyim umarım ilk polis çevirmesinde o altında ki motoru bağlarlar ve adli işlem uygulamaya başlatırlar ama 14 yaşında olduğun için bunu bile kar çıkartıp arkadaşlarına ben farklıyım muhbbeti yaparsın.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

zx10-r ben nerdeyse her hafta iş için çorluya gidiyorum birgün bi çayını içmeye gelirim...Bak çaylar benden sen öğrenci adamsın...
Sana ciddi bir tavsiyede bulunacağım madem bu kadar kendine güveniyorsun,cbr125 cup a katıl kendini ispatla sonra RedBull rockies cup a katıl dereceye girersen motogp 125 kategorisinde yarışırsın.Tabii bu redbull olayı her sene yurtdışında belli tarihlerde düzenleniyor...Böylece bir trafik canavarını trafiğe çıkmadan motor zevkini doya doya yaşar bir motosiklet camiasıda gazetede 3.sayfada bir eksik haber daha okuruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok örnek almam.Beni düşündüğün için teşekkür ederim ama :) Emin oL ki çoğu yarışcılar ehliyet aldıktan sonra motora binmeye başlamamışlar..

Ne diyosun sen ya.. Bak.
Bu sitede hiç kimseye kızmadım ve kızmayada en kücük dahi hakkım yok. !
Ama senin şu söylediğine kim olsa kızar.Sen onu kendi beyninde sakla. ! İlle bişi yazmak istiyosan aç bi metin defteri ona saçmala.. ! Burda saklambaç oynamıyorum ben..
Emin oL Çogu yarışcı ehliyet aLdıktan sonra başlamıyo Motor sürmeye ..!!!

Fırat abimin sorusu gibi..
Sen önce kendini geliştirdin mi kendine bi sorsana bu soruyu ?

Tmm ben 14 yaşındayım ama.Emin oL aklım 20 + :cat:

hiç önemli deil.. Okuturum ama emin oL sizin gibi saçmalayanların yerine..Bana akıl ve beni düşünerek cvp werenleri dinleyeceğinden hiç korkum yok. ! Okuturm

bak sende sölemişsin cahiller anlamaz.
Abicim terbiyesizlik gerçekten yapmıyorum yanlış anlama..
Ama söliym EĞİTİM ŞART ! ßiraz araştır be :) Ne dersin

neden yoksa senden iyi çıkıcam diyemi korkuyosun

yazılarına 2 değıl 12 kere dıkkat et yazmadan once 10 dakıka dusun... o artıslık yaparak cevap verdığın kısler belkı senın baban yasında...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gençtir ,,heveslidir ,,kanı kaynıyor..Birazdaha anlayışlı yaklaşarak..yapması ve yapmaması gerekenleri açıklasak,,bilgilendirsek..1.Ehliyetsiz olarak trafiğe kesinlikle çıkma..oluşabilecek bir kaza durumunda.hiç suçun olmasa dahi kattiyetle sen suçlu olursun.2.Trafiğe yakalandığın zaman çok ağır ceza yersin..Motoruna trafiğin olmadığı,,tenha olan yollarda birinin gözetimi altında bin..Tabiki kullanarak öğreneceksin bu işi..Ben 30 yıl öncemi hatırlıyorum,,babamın CZ 125 cc lik bir motoru vardı.13-14 yaşlarındaydım öğrenmeye başladıktan sonra alıp,alıp kaçardım..o duyguyu bastıramazdım,,inanılmaz bir hevesim vardı...ve yıllar içerisinde o hevesim ,sevdam düşmedi arttı şu an 5 tane motorum var 6. yı nasıl alırım diye hesap yapıyorum...Motoru seyretmeyi ,,sesini dinlemeyide sev..Kendine,canına ,malına ,ve başkalarına zarar verme..senin yüzünden kimsenin canı yanmasın..Bana göre en kötü insan suçsuz ve sebepsiz yere başkalarına zarar veren insandır..Yapacağın hatadan dolayı başkaları asla zarar görmesin,,,tabi sende kesinlikle zarar görme..

o motor icin A2 ehliyet alman gerekir ama 18 yaşindan gün almadan vermiyolar .. sen o motoru şimdiden kullanırsan 20 yaşinda seni kesen motor kalmaz bence yaşinin dolmasını bekle:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar