saçmalamayın yaa ne alakası var ben 13 yaşımda resmen babamın olan motosikleti sürüyodum vitesli R 60/72000 bmw 1977 model hemde ve emin ol çok güzel kullanıyordum hız yapmadan otoban hariç cadde arasokak yokuş aşağı yokuş yukarı düşün beşiktaşta oturuyoruz ordan istin yeye gidiyordum denize akkıllı olursa hız yapmaya özenmeden kazasız bir şekilde ileriki yaşlara gelme şansını yakalar bende böle düşünüyorum
eğer dediklerini yaparsan ne mutlu sanaevet abim çok doğru söylüosun. Yok yok ben zaten öle tenha yerlerde gezicem.
trafiğede çıkmıcaaaaaaam ..
Ama eweT Kaskı unutmıcam artık..Khutuck aßimin tavsie eddigi bi kask alıcam ve hep takıcam 1o Métre oLsa ßile..
![]()
herkesin geçmişinde pejo-mobilet hikayesi vardır kesinSende bendensin yaw bende 10-11 yasımda peugeot mopedle baslamıstım motosiklete moped le baslanır die düsünüyorum 2004 de sıfır bi yamaha galaxy almıstım ne kral aletti bea
birinin yaşının ufak olması bir işi başaramaycak anlamına gelmez . ben 13-14 yaşındayken babamın kapıdan zorla geçirip dükkana soktuğu motoru 4 merdivene tahta koyup motosikletin üzerinde aynaları sıfır geçirerek dükkana dalardım .titanlarla teker yapılmaz derdi , bacak kadar boyumla teker yapmaya çalışıyodum (tabii o yaşta 1-2 metreden fazla gidemezdimheleki 14 yasında bir çocuk için hiç birşey. bak abin beşiktaş istinye yapıyomuş.gör gör analar ne yiğitler doğuruyor.:mrgreen::mrgreen:![]()
kenan sofuoğlu 16 yaşımda Kemal Merkit gibi tecrübeli yarışçılara kök söktürüyodu pistte
ben süremez demiyorum. bak yukarda altını çizdim :cat:
Motor kuLLanımım ProfosyoneL Boyum uzun oLduqundan Benim Amcamın oglunda Kawaki zx10-R wardı o motora hayranımo motoru bile kullanabiliyordum artık gerisini siz düşünün..
bu arada Kendimmi tanıtabilirim aßilerim..
Adım MehmeT
14 yaşındayım | 94 doumluym |
Lise 1 e geçtim Tekirdağ-Corludanım
Ya ßen motoru trafie cıkmak için almadım tabikide.. Gezmek eqLenmek Benim en büyük hobim motorsikleTTiR.. Merak etmeyin başıma gelen herşeyi bu sitede paylaşıcam.. ...Saygı ve Sevgi..
![]()
Tez zamanda polise yakalınırsın inşallah.
Neden "yuh" dediğini acıklar mısın arkadasım? Cocuk kanuna aykırı olarak motosiklet kullanıyor mu! Yasal eğitimini almadan motosiklet kullanıyor mu! Ya sana bana herhangi birine ehliyetsiz olarak carpsa ve ölümüne sebep olsa! Ver cevabını arkadasım ver!
Neden "yuh" dediğini acıklar mısın arkadasım? Cocuk kanuna aykırı olarak motosiklet kullanıyor mu! Yasal eğitimini almadan motosiklet kullanıyor mu! Ya sana bana herhangi birine ehliyetsiz olarak carpsa ve ölümüne sebep olsa! Ver cevabını arkadasım ver!
Senin işin zor ilk önce Ehliyet:bounce: