Cevaplar için teşekkürler. Zor işmiş motor almak, şu anda Yamaha MT-25, Honda CB250R, Suzuki V-Storm arasında kaldım. Boyum biraz daha uzun olsa hiç düşünmeden CRF Rally alırdım.
Merhaba honda crf 250 rally için hangi zincir yağını önerirsiniz?
Merhaba,
Boyum 1.86 ve ilk motor olarak CRF Rally alınabilir mi?
Scooter tecrübem var sadece. İstanbul içi trafikte kullanacağım.
İyi günler arkadaşlar. transalp 650 kullanıcısıyım. arazi kabiliyeti ve kullanım giderleri gereği değiştirmeyi düşünyüyorum. crf250rally veya wr250
- 2 kişi 3lü çanta gibi ağır yüklerde(200kg) başa çıkabiliyormu
- yan yatıran kaza yapan falan oldumu karenajlar nekadar hasar alıyor koruma demiri takmak yeterli olurmu.
merhaba
2017 model 2018 mart çıkışlı bir Rally sahibiyim ilk başlardaki arka şok yayı sertli yaklaşık 1 aydır yok 1,85 boy 98 kilo ağırlık ile zamanla göçtü galiba yay merak etiğim bu şekilde bir sorun ile karşılaşan oldu mu oldu ise nasıl bir yol izleyip düzeltti
şimdiden teşekkürler.
teşekkürler araştırma yapayım bu konu üzerindeO kilo ile hyperpro ön arka set öneririm. Bu alet maks. 70-75kg adama göre ayarlanmış, 100kg hem ön hem de arka için fazla. Ben de alacaktım bunlardan sıfır, alır almaz kiloma göre (95) hyperpro yay (sağ + sol iki tane) + arka amortisör taktıracaktım, satıcı fuar fiyatından vermeyince hadi ordan dedim başka motor aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
https://www.webshop-hyperpro.com/en...uspension/rear-suspension/rear-shock/HO02-0AC
https://www.webshop-hyperpro.com/en...ont-suspension/fork-spring-kit/SP-HO02-SSF021
Ürünler bunlar, NC'me taktırmıştım. Türkiye'de hemen hemen aynı fiyata getirtecek temsilci bayi de var, aklınızda bulunsun, bu güncelleme motoru bambaşka hale getirecektir. Benim NC'yi resmen bir kalite üste taşımıştı (18 öncesi NC'lerin amortisörleri çok kötüdür, 18'ler değişmiş ama ne kadar iyileşti bilmiyorum...)
Bir fark yoktu 2019 da aynı şekilde olur tahminimce2017 ve 2018 modeller arasında fark yada iyileştirme oldumu?
1.89 boyunda eski bir inazuma kullanıcısı olarak şehir içi kullanım amaçlı ekonomik ve cüsseli bir motor aramaktayım. Ralli ilgimi çekiyor fakat vites göstergesi olmaması beni tedirgin ediyor. Daha önce vites göstergesiz motor kullanmadım. 2019da siyah rengi gelmiş. Bence çok iyi olmuş. Fakat fiyat da epey tuzlu 28300 Gerçi ÖTV indiriminin kalkması ve fuar ertesi zammıyla 33leri bulacak gibi.
İyi günler arkadaşlar. transalp 650 kullanıcısıyım. arazi kabiliyeti ve kullanım giderleri gereği değiştirmeyi düşünyüyorum. crf250rally veya wr250
- 2 kişi 3lü çanta gibi ağır yüklerde(200kg) başa çıkabiliyormu
- yan yatıran kaza yapan falan oldumu karenajlar nekadar hasar alıyor koruma demiri takmak yeterli olurmu.