seç beğen izmire geldiğinde istediğin yeri bir de beraber gezicezHadelen sayemde ünlü oldun bak millet asıl şimdi farketti videolarını :mrgreen: bu arada gezi videolarını izlememişim la. komikmiş :queen:
seç beğen izmire geldiğinde istediğin yeri bir de beraber gezicezHadelen sayemde ünlü oldun bak millet asıl şimdi farketti videolarını :mrgreen: bu arada gezi videolarını izlememişim la. komikmiş :queen:
seç beğen izmire geldiğinde istediğin yeri bir de beraber gezicez
Arkadaşlar yamaha xt 600 kullanmaktayım;motorun çıkardığı aşırı gürültü,dağ tepe çamur demen pislik içinde eve dönmem:flower: ve tipi nedeniyle...Ki eşimin büyük destekleri sonucu,XT600 ün yanına bir fazer almaya niyetlendim,sürekli konuları takip ediyorum.Bana göre türkiye şartlarında en alınabilir motor diye düşünüyorum.Hem alım satım hemde fiyatına göre performansı açısından,yedek parça bulunabilirliği gibi nedenlerle bana en uygunu bu diyebilirim.
2.8 lt geçememeye çalıştım özellikle sık sık ölçtümMKaptan,
haddimi aşmıyorsam bir kaç şey diyeceğim.
filtreyi elinle takınca yarım tur sıkman yeterli, fazlası parçalara gereksiz yük bindirir.
ayrıca, 2.8 litreyi fitreye koyduğunla beraber hesapladın, değil mi?
---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:38 ----------
güzel seçimşimdiden hayırlı olsun. bulabilirsen s2 versiyonunun abs li olanlarını tavsiye ederiim. yoksa s2, o da yoksa s1 ama abs li o da yoksa s1
benimki abs siz 2005 (s1) model.
frenler yetersiz gelirse ön frenleri çelik fren hortumlarıyla değiştirmen yeterli.
sen de benim gibi yamaha dan vazgeçemeyenlerdensin sanırımkazasız sürüşler
![]()
çok sıktığımızı videodan nasıl anladın onu merak ettim
Ehe..:mrgreen: Kalbimiz birmiş çelikyelek :mrgreen: Ben de şu sıralarda öyle bi proje üzerinde çalışıyorum. Şu an malzeme bekliyorum. Malzemelerim gelince üretime gircem. Tasarım kısmını tamamladım. İşyerindeki bilgisayar imageshack türevi sitelere girmediğinden, tasarımın bi görüntüsünü paylaşamıyorum ::sm_smile Ama şöyle söyliyim. Düz siyah olanlar var görmüşsündür; onların çapı Ø45, boyu L: 120 oluyor. Tabi bu, koruma demirin varsa bu boyutta. Koruma demirin yoksa ufak-kısa şişman tarzdaki takozlar da olur. İçindeki vidayı ve boyunu zaten çözersin. M10x100+ civarı birşey kullanabilirsin. :cat:
benim motorda takoz var lakin bana kısa geliyor, daha doğrusu yetersiz geliyor boyları çünkü kafadaki plastiklerin köşeleri vurabilecek şekilde, takozlar yeterli genişliğe sahip değil. takozlarla şasi arasında bi zımbırtı var yüzük gibi, onun daha genişini yaptıracağım yüksek ihtimalle.
bu arada koruma demirini düşünmedim diyemem ama full karenaj gezince hem bacaklarım rüzgardan korunuyor hem de daha bir ilgili oluyor insanlar :bounce:
tek dezavantajı yazın bacaklarım yanıyordu. yağı ve antifrizi değiştirip senkron ayarı yapınca bu sorunun bir miktar düzeleceğini umut ediyorum...
Benim bildiğim kadarıyla aralarında fark yok. Ama yerinde olsam servise telefon açıp sorardım her ihtimale karşı. 10-40 her koşulda idealdir hiç bozma. :cat: