Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
fren balatası alırken dikkat etmemiz gereken bi nokta var mı...

EBC HH Sintered nasıldır ?
özelde de konuştuğumuz gibi. Ben brenta vardı onu taktım bi sorun yok şimdilik. Ama Ebc de iyidir tabi bilinene göre. Bi dahakine brembo alıcam ama, çeşit olsun ::sm_smile

Ben brenta vardı onu taktım bi sorun yok şimdilik.

brenta en ucuz balatadır yahu naptım sen :) diskleri yemesinler? ayrıca iyi tutacağını sanmıyorum...

fren balatası alırken dikkat etmemiz gereken bi nokta var mı...

EBC HH Sintered nasıldır ?

iyi tuttuğunu söylüyorlar. ama HH balataların diskleri nispeten daha hızlı erittiği söylenir. orjinal balatalarla kullandığım için bişey diyemeyeceğim :)

bildiğim tek şey varsa orjinal harici balataların diski çabuk erittiğidir. örneğin 2005 corolla'mda arkalarda TRW balata takılı, önlerde orjinaller var. arkalar çok daha hızlı eridi.

Ben balata yerine fren hortumlarını çelik hortumla değiştireceğim, eğer tatmin olmazsam hh balata alacağım. orjinal balatanın tek kötü yanı arada bir temizlik istemesi, yoksa hafif bir ıslık sesi var.

Motosikleti
:mrgreen::mrgreen: O bile beni tatmin ediyosa varsın en ucuzu olsun. En azından Çayna değil de italya kullanıyoruz deriz :mrgreen: Diskleri yesin problem değil, bitince papatya disk alırız bahaneyle :cherry:

:mrgreen::mrgreen: O bile beni tatmin ediyosa varsın en ucuzu olsun. En azından Çayna değil de italya kullanıyoruz deriz :mrgreen: Diskleri yesin problem değil, bitince papatya disk alırız bahaneyle :cherry:
sende para çok galiba aslanım ::pala::
madem bu kadar zenginsin dedeye (yani bana) sahip çıkın :)

Motosikleti
Biz sana zamanında sahip çıktık, satma Fazer'ı dedik. Gül gibi motorun var dedik, napcan traktörü dedik. Kime dedik ::sluu::

Bu arada paranın çok olduğu falan yok :mrgreen: sadece, oğluma harcadığım paraya acımam. Kendime yiyecek giyecek almam, ona yatırırım.. Felsefem böyle naparsın..

İzmir İl Temsilcisi
markadan çok işin özü bilindigi üzere balatanın sert yada yumuşak olması.

genelde çok sert olanlar çin menşeili balatalar. çok serttir zor eriyip çabuk bitirir diskleri aşırı fazla ısınır ve tutmazlar.

bazılarıda çok sert olmasından dolayı sürtünmeyle çabuk bitiyor.

çin ile kaliteli balata farklarını mct 250lide çok güzel test ettim.

sert balata daha çabuk tekeri kitliyor.

yumuşak olanlar daha çok önerilir ebc mesela çinli balataya göre çok daha yumuşakmış.

fakat marka kıyaslaması yapamıyacagım bilgim yok..

ben şu çelik fren hortumlarının ne derece farkedicek fren hissinde onu merak ediyorum bende yaptıracagım iyileşme görülürse.:cat:

Motosikleti
markadan çok işin özü bilindigi üzere balatanın sert yada yumuşak olması.

genelde çok sert olanlar çin menşeili balatalar. çok serttir zor eriyip çabuk bitirir diskleri aşırı fazla ısınır ve tutmazlar.

bazılarıda çok sert olmasından dolayı sürtünmeyle çabuk bitiyor.

çin ile kaliteli balata farklarını mct 250lide çok güzel test ettim.

sert balata daha çabuk tekeri kitliyor.

yumuşak olanlar daha çok önerilir ebc mesela çinli balataya göre çok daha yumuşakmış.

fakat marka kıyaslaması yapamıyacagım bilgim yok..

ben şu çelik fren hortumlarının ne derece farkedicek fren hissinde onu merak ediyorum bende yaptıracagım iyileşme görülürse.:cat:

Cem, Mustafa abin seni çok seviyomuş :mrgreen::cherry::mrgreen:

Cem, Mustafa abin seni çok seviyomuş :mrgreen::cherry::mrgreen:
heralde olm adam izmirli
cem sen ona bakma kardeşim bu ara benden gözüktüler ona
en sonunda sakaryaya işyeri basmaya gidicem o olacak. :)
Bu arada fren balatası konusunda GOLD markanın da gayet tatmin edici olduğunu duydum

sanırım brembo fren balatası alıyorum...50 euro...çelik fren hortumunun çok farkettirdiği söyleniyor...

Motosikleti
sanırım brembo fren balatası alıyorum...50 euro...çelik fren hortumunun çok farkettirdiği söyleniyor...

Erhanım bana da çelik fren hortumu alsana sevaptır :mrgreen:

Bu mustaaa diyo ki, ben diyo traktör aldığımda diyo, bana hediye sis alırsınız artık diyo. Kaç kişiyle dedim. Aybars Erhan sen diyo.. Fazer'ı satıyo bi de sırtımızdan geçiniyo bu ya la.. :cherry:

Erhanım bana da çelik fren hortumu alsana sevaptır :mrgreen:

Bu mustaaa diyo ki, ben diyo traktör aldığımda diyo, bana hediye sis alırsınız artık diyo. Kaç kişiyle dedim. Aybars Erhan sen diyo.. Fazer'ı satıyo bi de sırtımızdan geçiniyo bu ya la.. :cherry:

bak sen hadsize...:)

orjinal balatalar mı var üzerinde? farkı yazmanı bekliyor olacağım

inan hiç bir fikrim yok...ama orjinal değildir elbet..

bugün alternatörün ordaki kablo çıkışında yağ kaçağı vardı, onu hallettim. (ya da hallettiğimi sanıyorum çünkü çalıştırıp denemedim :mrgreen:) sıvı conta ne gıldır-gıcık bi işmiş arkadaş. eskisini temizle, yenisini incecik taşırmadan sür vs...
iş yapma saadeti ile mutluyum :) kazasız sürüşler.

Motosikleti
Bi de video veya fotoğraf anlatımı olsaymış dadından yinmezmiş :mrgreen:

Motosikleti
Çok faydalı olmuş. Bilgi bilgidir değil mi :cat:

Benim de canım çekiyo, bi video veya fotoğraflı bir anlatım yapmak isterim ben de inşallah bir gün ::sm_smile mkaptan yaptı bizim başımız kel mi :cherry::cherry:

neyin videosunu çekti o? izlemek isterim.
hemen link verelim :)

bunlar teknik konulardaki videolar

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

bunlarda gezi videolarımız

http://www.youtube.com/watch?v=BO-lmR35_zk

http://www.youtube.com/watch?v=4vSfF5E6JDM

http://www.youtube.com/watch?v=V7Bk_ItluQg

http://www.youtube.com/watch?v=EuAKw2x3Lxc

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

Çok faydalı olmuş. Bilgi bilgidir değil mi :cat:

Benim de canım çekiyo, bi video veya fotoğraflı bir anlatım yapmak isterim ben de inşallah bir gün ::sm_smile mkaptan yaptı bizim başımız kel mi :cherry::cherry:

mütevazi olamıycıımm daha iyilerini çekene kadar en iyileri bu aslanım :queen:

Motosikleti
Hadelen sayemde ünlü oldun bak millet asıl şimdi farketti videolarını :mrgreen: bu arada gezi videolarını izlememişim la. komikmiş :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar