Akuyle ilgili verdiginiz cevaplar icin cok saolun
özelde de konuştuğumuz gibi. Ben brenta vardı onu taktım bi sorun yok şimdilik. Ama Ebc de iyidir tabi bilinene göre. Bi dahakine brembo alıcam ama, çeşit olsun ::sm_smilefren balatası alırken dikkat etmemiz gereken bi nokta var mı...
EBC HH Sintered nasıldır ?
Ben brenta vardı onu taktım bi sorun yok şimdilik.
fren balatası alırken dikkat etmemiz gereken bi nokta var mı...
EBC HH Sintered nasıldır ?
sende para çok galiba aslanım ::mrgreen::mrgreen: O bile beni tatmin ediyosa varsın en ucuzu olsun. En azından Çayna değil de italya kullanıyoruz deriz :mrgreen: Diskleri yesin problem değil, bitince papatya disk alırız bahaneyle :cherry:
markadan çok işin özü bilindigi üzere balatanın sert yada yumuşak olması.
genelde çok sert olanlar çin menşeili balatalar. çok serttir zor eriyip çabuk bitirir diskleri aşırı fazla ısınır ve tutmazlar.
bazılarıda çok sert olmasından dolayı sürtünmeyle çabuk bitiyor.
çin ile kaliteli balata farklarını mct 250lide çok güzel test ettim.
sert balata daha çabuk tekeri kitliyor.
yumuşak olanlar daha çok önerilir ebc mesela çinli balataya göre çok daha yumuşakmış.
fakat marka kıyaslaması yapamıyacagım bilgim yok..
ben şu çelik fren hortumlarının ne derece farkedicek fren hissinde onu merak ediyorum bende yaptıracagım iyileşme görülürse.:cat:
heralde olm adam izmirliCem, Mustafa abin seni çok seviyomuş :mrgreen::cherry::mrgreen:
sanırım brembo fren balatası alıyorum...50 euro...çelik fren hortumunun çok farkettirdiği söyleniyor...
sanırım brembo fren balatası alıyorum...50 euro...çelik fren hortumunun çok farkettirdiği söyleniyor...
Erhanım bana da çelik fren hortumu alsana sevaptır :mrgreen:
Bu mustaaa diyo ki, ben diyo traktör aldığımda diyo, bana hediye sis alırsınız artık diyo. Kaç kişiyle dedim. Aybars Erhan sen diyo.. Fazer'ı satıyo bi de sırtımızdan geçiniyo bu ya la.. :cherry:
orjinal balatalar mı var üzerinde? farkı yazmanı bekliyor olacağım
Bi de video veya fotoğraf anlatımı olsaymış dadından yinmezmiş :mrgreen:
Çok faydalı olmuş. Bilgi bilgidir değil mi :cat:
Benim de canım çekiyo, bi video veya fotoğraflı bir anlatım yapmak isterim ben de inşallah bir gün ::sm_smile mkaptan yaptı bizim başımız kel mi :cherry::cherry:
hemen link verelimneyin videosunu çekti o? izlemek isterim.
Çok faydalı olmuş. Bilgi bilgidir değil mi :cat:
Benim de canım çekiyo, bi video veya fotoğraflı bir anlatım yapmak isterim ben de inşallah bir gün ::sm_smile mkaptan yaptı bizim başımız kel mi :cherry::cherry: