Mağdur mu yoksa çakal mı?

Motosikleti
D400
Düğmeye çok basıldı diye asansör niye bozulsun ? Kamuya açık bir yerde asansör düğmelerine günde binlerce kez basılıyor. Onlar niye bozulmuyor ?
Asansörlere her ay bakım yapılması zorunlu. Senede 1 kez yetkili kurum muayene eder, eksikleri söyler. Senin yaşadığın yerdeki asansör sürekli bozuluyorsa bunun sebebi bakım yada tamir yapan firmadır... Düğmeye çok basılması değil.

2 dk içinde 58 kez basmak normal bir akıl sağlıgına aitmiş gibi durumu normalleştirmeyin.

eski tip asansörlerde bu şekilde abanırsan bozulur katılmıyorum

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçenlerde eşim kasada ödeme yaparken, 3 kadın gelip yaygara çıkardılar. Eşim lütfen bağırmayın. İşimi bitireyim ne diyecekseniz öyle söyleyin dedi, ama demez olaydı. Siz zaten diye lafa girdi, Bende sizden kastınız nedir diye sordum. Polis beni taciz ediyorlar diye bağırmaya başladı. Şimdi bu ablada bu zihniyetin sonucu eziklerden. İşin kötüsü bu arkadaşların tamamının başı bağlı!!!. Dersinki mütedein hak ve hukuk bilmesi lazım. Neyse konu başka yere gidecek. Şov yapma peşindeki güzide bacımız.

Motosikleti
D400
Geçenlerde eşim kasada ödeme yaparken, 3 kadın gelip yaygara çıkardılar. Eşim lütfen bağırmayın. İşimi bitireyim ne diyecekseniz öyle söyleyin dedi, ama demez olaydı. Siz zaten diye lafa girdi, Bende sizden kastınız nedir diye sordum. Polis beni taciz ediyorlar diye bağırmaya başladı. Şimdi bu ablada bu zihniyetin sonucu eziklerden. İşin kötüsü bu arkadaşların tamamının başı bağlı!!!. Dersinki mütedein hak ve hukuk bilmesi lazım. Neyse konu başka yere gidecek. Şov yapma peşindeki güzide bacımız.

bu kadınların canları sıkıldıkça milleti dövdürdüğü bir dönem vardı 2-3 sene önceydi sanırım. istediği birşey olmazsa taciz ediyorlar falan diye bağırıyorlardı. hatta adamın birisini otobüste linçletmişlerdi.

başka bir kadın eski sevgilisini tacizci diye linçletmişti vs. böyle çok örnek var.

hatta bir video var çiftlik/köy gibi bir yerde kadın adamın mallarını çalıyor adam peşine düşüyor, kadın beni taciz ettiğini söylerim dövdürtürüm seni falan diye tehdit ediyor da allahtan adam telefonla çekiyordu.

dini olgu kıstasından ayrı, başını neden kapattıgını bilmeyen bu tarz kadınlar + cahiller + cahil oldugu halde kendini modern sanan kadınlar yüzünden bu noktadayız.

A101'de adamın birisi ile kasiyer kadın kavgaya tutuştu; 2 tarafta haksız bu arada sacma sapan bir mevzu. Adam sıra oldu kasa acın diyor kadın 3 dk sonra geliyor moladaydım diye suratına suratına bağırıyor, adam da kasa acmıyorsunuz diyor. kadın da açtık ya diyince adam "ben söyleyince açınca ne anlamı var" diye bağırıyor falan. kadın da bunları da yarın alabilirsin sıra beklemek istemiyorsan falan diyor. ortalık iyice alevleniyor.

Sıra uzadıkça uzadıkça uzadı, öteki kasadaki kadın polisi çağırdı kapıları kitledi bizi salmıyor :D

en son ben de bağırmaya başladım sıcayım kavganıza bırakın eve gitcez diye . sonra kadın bana geldi bağırmaya başladı zaten hep erkekler birbirini korusun kadınları darp edin sürekli diye. ulan kapıyı acın dedim adam haklı demedim ki :D :D

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Düğmeye çok basıldı diye asansör niye bozulsun ? Kamuya açık bir yerde asansör düğmelerine günde binlerce kez basılıyor. Onlar niye bozulmuyor ?
Asansörlere her ay bakım yapılması zorunlu. Senede 1 kez yetkili kurum muayene eder, eksikleri söyler. Senin yaşadığın yerdeki asansör sürekli bozuluyorsa bunun sebebi bakım yada tamir yapan firmadır... Düğmeye çok basılması değil.
Bir çok müteahhit asansör ve donanımlarının en adisini tercih ediyorlar.(Tamamen duygusal nedenlerle) Bu apartmanlarda sık basılırsa asansör de bozuluyor düğmelerde. Bugün apartmanımızda bir kişi asansörde kaldı. Servis gelip onarım yaptıktan 1 saat sonra ikinci bir kişi asansörde kaldı. Aylık servis bakım anlaşması olduğu halde bunlar yaşanabiliyor. Bu hanım kızımızın düğmeyi haşat etmeye çalışması pek normal değil. Asansör çok basana gelmiyor. Tetikçilerin kask ve motosiklet kullanma modasını biliyoruz. Kask çıkarmayacaksa binaya neden giriyor. "Kameram açık. Sıkıntı çıkarsa reyting alırım" fikri olabilir mi? Apartman görevlisini azarlamak, kaskımı çıkarmıyorum demek. Bu nasıl bir tavır. Apartman görevlisi de kolundan itmekle yanlış yapmış. İki taraf da hatalı. Abartılacak bir olay değil.

Motosikleti
Ns200 15"
en son ben de bağırmaya başladım sıcayım kavganıza bırakın eve gitcez diye . sonra kadın bana geldi bağırmaya başladı zaten hep erkekler birbirini korusun kadınları darp edin sürekli diye. ulan kapıyı acın dedim adam haklı demedim ki :D :D
Şöyle bir olay ruh hastalığım tuttuğu zaman başıma gelseydi (Yakarım mına kodumun marketini açın lağğn) diye ortalığı ayağı kaldırır çılgınlar gibi sağa sola koşturur şok ederdim herkesi. Sonra kapı açılınca hiç birşey olmamış gibi iyi günler diyip çıkardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar