Mağdur mu yoksa çakal mı?

Motosikleti
D400
Şu haberi görmüşsünüzdür.

kadın kurye asansörü kullanmasına izin verilmediğini belirterek, darp edildiğini ve üstüne yüründüğünü vs. iddia etmiş.

üstüne darp raporu alıp , televizyon televizyon gezip show yapmış.

Başka link bulamadım fakat facebooktaki gönderiye bakınca kuryenin asansör mesgul diye asansör düğmesine bozmak istercesine hunharda onlarca kez basması (aşırı sinir oldum) yöneticinin karşıdakinin kurye bile oldugunu bilmeden basma kardeşim karşısındaki tepkisini ve üstelik darp edildim diye rapor alması tamamen mağdur edebiyatı gibi geldi.

Adam arıza moduna geçiyor diyor, kadın hala cıngarlık peşinde.

Güvenlik açısından kask çıkar demesi de gayet normal bir durum.

ha fiziksel temas olmaması daha dogru olurdu da muhtemel olmasa da abla darp raporu alırdı.

Facebookta videonun kesilmiş kısımlarını da buldum

Facebook video bağlantısı

images

Motosikleti
1190 ADV
Kurye sonuna kadar haklı...
Merdivenden çıkmak zorunda değil,
Kaskını çıkarmak zorunda değil,
Adam asansörü çöp toplamak için kullanıyor ve tüm katlarda kapıyı açık bırakarak çağrıldığı kata gitmesini engelliyor. Düğmeye çok basıldı diye arıza vs hikaye.
Kadını gözüne kestirdiği için efelik yapmaya çalışıyor, yapılı bir erkeğe aynı tavrı gösteremez alır o salladığı parmağı başka yerine monte eder.

Motosikleti
D400
Kurye sonuna kadar haklı...
Merdivenden çıkmak zorunda değil,
Kaskını çıkarmak zorunda değil,
Adam asansörü çöp toplamak için kullanıyor ve tüm katlarda kapıyı açık bırakarak çağrıldığı kata gitmesini engelliyor. Düğmeye çok basıldı diye arıza vs hikaye.
Kadını gözüne kestirdiği için efelik yapmaya çalışıyor, yapılı bir erkeğe aynı tavrı gösteremez alır o salladığı parmağı başka yerine monte eder.

Kurye oldugunu bilmiyor en başta

düğmeye çok bastı diye arıza hikaye değil; böyle tipler yüzünden defalarca para verdik tamir için. kadın bilerek ısrarla 50 kere basıyor manyak gibi.

dediğim gibi fiziksel temasa gerek yok da, adam yukardan seslendıkten sonra çingene tepkisi vermiş resmen.

ayrıca darp raporu almak nedir , tv tv gezmek nedir.

klasik mağdur edebiyatı bence.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
apartman yöneticisi okul aile bilmemnesi site güvenliği gibi vasıfsız işlerde bile en ufak bi güç verince yetki verince nasıl da götleri kalkıyor milletimizin
şu mesaj yine haklı çıkmış yav

düşünüyorum benim başıma gelse asansöre bassam bassam gelmese heralde birinin işi var derim merdivenden çıkarım muhatap bile olmam asansörü tutanla hatta defalarca gelmiştir başıma bu amaa bu aşağı oğlu aşağı vasıfsız oğlu vasıfsızın kaskını bırak motorunla siteye girme dediğinde benim şalterlerim atıyor bunu da asla kibar insan gibi söylemezler bile bile emrivaki konuşurlar çünkü ezik oğlu ezikler altı boş egolarını kuryelerle tatmin etmeye çalışırlar ben erken bıraktım kuryeliği o yüzden maalesef güvenlik dövemedim sabrım taşmadan bıraktım gördüğünüz kuryelere sorun en az 2 tane güvenlik dövmüşlerdir bu durumu anladıktan hiç üstüme görev olmamasına rağmen sitelerde motoru bırakıp yürüme işini bıraktım hak etmiyorlar çünkü böyle bi iyiliği müşteri arayıp gelip alması gerektiğini yoksa iptal etmem gerektiğini söyledim başka da muhatap olmadım

Kadın hatalı. Hem üst perdeden hem de bağırarak konuşuyor, işini yapan adamı aşağılıyor, yalan söylüyor(beklediği süre katlanarak artıyor) ve en sonunda çıkmam dediği merdiveni yine de çıkıyor. Düzgün üslup kullansa hiç sorun yaşanmayacak baştan.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben bu tip durumlarda haklıyı haksızdan ayırt etmeye zaman ve enerji harcamaya karşıyım. Burada yapılması gereken iki tarafı da dinlemeden, onları anlamaya çalışmadan ikisini de komaya sokmaktır.

Şaka beyler, şaka. Duyar kasmayalım. Ben de biliyorum kadına el kalkmayacağını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar