selam arkadaş bu motoru kimse sevmiyor çünkü kimse bu motoru almıyor

ben kullanıyorum rüya gibi bi motor az yakıyor çok iyi uzuyor..avro düşmüş alacaksan bence almalısın..he altarnatifler hiç bir zaman bitmez...ona o kadar para verene kadarla başlar muhabbet ucu bucağı bitmez uzarrr gider..sahibinden.com da takip ettim bu motorları bende ordan aldım..inan satmaya kalkınca 10 15 günde satılıyor..tavsiyem sıfır alacaksan al..almıycaksan ikinci elini bekleme yok

sezon sonunda satmak istersem satıcam...satıcamıda sanmıyorum... 20 tl benzin aldım..acemilikte var sakin hızlı mızlı 100 km gitti..enjeksiyon lu olduğu için sanırım birde eco modu var

hız,konfor,şekil, çok güzel bana göre harika....BANA GÖRE...

burda yada diğer sitelerde yorumlar sağlıklı olmaz çünkü.. okadar para verene kadar 2 lira fazla ver 600 rr al geber

yada 2 daha koy 1000rr al direk mezar teslim..he yok ben zaten iyi bir motorcuyum diyorsan..dikkat edersen 600 lük 1000 lik makinaların altında düşük cc li makinelerle takas olur diyor..

cbr 250r 26 beygir yakından gördüm berbatt.....

ninja 250 r 33 beygir iyi... bu 40 beygir dostum 2 silindir 8 subap seside güzel gidişie duruşuda pahalı ama KALİTE HER ZAMAN PAHALI OLMUŞTUR..cbr 250 kuzenime alcaktık yan yana getirdik keşke getirmeseydik..

sen cbr 250 al bence..parçası ucuz

her yerde servis

10000 km bakım

boşver napcan kaliteyi..