hayırlı ugurlu olsun tombo,güle güle kullan......
fazer de kararlı olsaydın sahibinden.com ilan no 55876845,
herşeyiyle kefilim görmelisin ve hatta duymalisin![]()
arkadaşlar fazerime lastik almayı düşünüyorum sizin tecrubelerınızi göz onunde bulundurarak lastık almak istiyorum acaba hangi marka almalıyım???? şu an üsündeki lastık brstone herhalde orjinali.
Michelin pilot al.. En iyisi o ... Ben kullanıyorum çok rahat ediyorum... :cat:
7 senelik motor nasıl 11,000 kmde oluyor anlamıyorum ben bu toplumu inanmayı çok istiyorum ama o kadar çok istisnayı bozan durumlar varki.?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-olan-dusunmesin-arac-takasli-57278992/detay/
Km ile muayene nin arasındaki bağı çözemedim?........bu motor 2005 modelse 2008 ve 2010 yıllarında muayeneye girmiş olması lazım. her muayeneden önce km düşürülmediyse muayene raporlarından anlaşılamaz mı acaba?
bu motor 2005 modelse 2008 ve 2010 yıllarında muayeneye girmiş olması lazım. her muayeneden önce km düşürülmediyse muayene raporlarından anlaşılamaz mı acaba?
Km ile muayene nin arasındaki bağı çözemedim?........
Muayenede Km kaydı tutulmuyor ki.....
neden kesinlikle cihan mıchelın metzeller m5 nasıl kotu mudur sizce metzeller le michelin arasındaki fark nedir sizcekesinlikle Michelin derim.
merhaba evraim,
eğer vaktin zamanın varsa sirkeci yıldız motosiklete git orada ister orjinal yedek parça ister yan sanayi üretiler var,ben yakın zamanda arka fren balatasını fazer için 35liradan almıştım,yansanayi olmasına rağmen işimi de görüyor doğrusu......kolay gelsin

Km ile muayene nin arasındaki bağı çözemedim?........
Muayenede Km kaydı tutulmuyor ki.....