Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Fazercanlar :)

Fazerlanmakta çok kararlı iken taki son güne kadar,gene Suzuki den kopamadık, GSR aldım,geziler ve toplantılardan görüşmek üzere.

hayırlı ugurlu olsun tombo,güle güle kullan......

fazer de kararlı olsaydın sahibinden.com ilan no 55876845,

herşeyiyle kefilim görmelisin ve hatta duymalisin :)

hayırlı ugurlu olsun tombo,güle güle kullan......

fazer de kararlı olsaydın sahibinden.com ilan no 55876845,

herşeyiyle kefilim görmelisin ve hatta duymalisin :)

14.500 yani :) Herkezin malı kıymetlidir "gerçekden emekde var motoda" ama.. dedirtiyor işde hayırlı satışlar bu arada bu Topik İnanılmaz Ölü .? 2 Günde bir kişi bir cümle yazıyor.! Soru soranda cevap alamıyor (Topiği 3 gündür en başından sonuna kadar okuyarak inceledim bu arada bilgi sahibi olabilmek için)

arkadaşlar fazerime lastik almayı düşünüyorum sizin tecrubelerınızi göz onunde bulundurarak lastık almak istiyorum acaba hangi marka almalıyım???? şu an üsündeki lastık brstone herhalde orjinali.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar fazerime lastik almayı düşünüyorum sizin tecrubelerınızi göz onunde bulundurarak lastık almak istiyorum acaba hangi marka almalıyım???? şu an üsündeki lastık brstone herhalde orjinali.

Michelin pilot al.. En iyisi o ... Ben kullanıyorum çok rahat ediyorum... :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu motor 2005 modelse 2008 ve 2010 yıllarında muayeneye girmiş olması lazım. her muayeneden önce km düşürülmediyse muayene raporlarından anlaşılamaz mı acaba?
Km ile muayene nin arasındaki bağı çözemedim?........
Muayenede Km kaydı tutulmuyor ki.....

bu motor 2005 modelse 2008 ve 2010 yıllarında muayeneye girmiş olması lazım. her muayeneden önce km düşürülmediyse muayene raporlarından anlaşılamaz mı acaba?

bildiğim kadarı ile muayenede km kaydı tutuluyor. dolandırıcılığa karşı savcılıktan dava açılarak sonuçların incelenmesi talep edilebilir böyle bir durumda.
tabi benim bildiğim doğru ise.

Slm uzun bir kararsızlık sonrası er6f yerine fazerin bana daha çok hitap ettiğine karar verdim ve ABS li bir fazer 6 almaya karar verdim. Satan arkadaşlar varsa haber verin forumdan mesaj veya ankara mt ye bir not olabilir aksesuarların durumuna göre anlaşabilirsek bende aranıza katılacağım;)

merhaba arkadaşlar 2005 FZ6 fazer fren balatalarım bitmek üzere tavsiye edebileceğiniz fren balatası markaları nelerdir orjinal balatası için 320 tl gibi bir fiyat verildi bir ay önce tanıştığım yine 2005 model fazer a sahibi 150tl ye bulmuş ve kulllanıyormus sormak aklıma gelmedi marka ve fiyat balata degistiren arkadaslar bilgi verebilirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

merhaba evraim,
eğer vaktin zamanın varsa sirkeci yıldız motosiklete git orada ister orjinal yedek parça ister yan sanayi üretiler var,ben yakın zamanda arka fren balatasını fazer için 35liradan almıştım,yansanayi olmasına rağmen işimi de görüyor doğrusu......kolay gelsin

merhaba evraim,
eğer vaktin zamanın varsa sirkeci yıldız motosiklete git orada ister orjinal yedek parça ister yan sanayi üretiler var,ben yakın zamanda arka fren balatasını fazer için 35liradan almıştım,yansanayi olmasına rağmen işimi de görüyor doğrusu......kolay gelsin

bana 320 tl fiyatı veren yıldız ticaret sirkecide 35 tl ye aldıgın balatanın markası nedir? birde frenleme sırasında ses mecut mu kulladığın balatada ?

istanbul için de kullanım için benzin ölçümü yaptım,
depoyu ağzına kadar doldurdum 16.4 litre 70 tl.
103 km gittim ve yine benzin aldım ve 6.3 yakıyorum,
bu ölçüm sadece istanbul içinde dur kalklarda yapılmıştır.

6.3 litre benzin alıyorum 27 tl yani km de 270 kuruş yakmışım,
bir daha ki ölçümüm 100 km yi geçmeden bir depo ile full kaç km gideceğimi hesaplayacağım.
bakalım bir depo ile uzun yolda 100 km yi geçmeden 400 km gidecekmi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

evet muayenede rapor kagıdına km yazılıyor artık....

eskiden burda millet yazardı cizerdi anlatırdı ama şimdi herkes okuyup cıkıyor herhalde yada butun fazerciler fazeri sattı:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar