Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

KBC

Temiz makinaya benziyor.

çoktemiz hemde :) buraya yazmamın sebebi reklam değil o arkadaşta acil satıcı değil. bu motordan arayan arkadaşlar en azından gerçekten temiz bi motor olduğu için tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla alabilecekleri orjinal bi motor. aynı durumları hepimiz yaşadık çünkü temiz bi motor bulmak nekadar zor biliyoruz hepimiz burda birbirimize danışırız bu motor nasıl yada alınırmı gibilerinden bende o amaçla yazdım arkadaşlar. bu arada benim gsr de satılık :) :queen:

Sezon başlarken herkes satıyor makinaları,facebook grubumuzdada 3 kişi satıyor makinalarını..:)

ben de anlayamıyorum bu km. sayacıyla oynayan satıcı zihniyetini,
kardeşlerim bakımları yapılmış yaği-filtreleri zamanında değişmiş bir motorun 40bin 60bin km.lerde olması hiçbirşeydir,bu durum alıcıları da satıcıları da endişelendirmesin.....tezatlık şurada ki fazer satınalmak isteyenler 18bin 20binde km.leri görünen (ama maalesef öyle değiller) motorların üzerine zıplıyorlar,hiç düşünmüyorlar ki bu 2005 / 2006 model S1 kasa makineler nasıl olurda 5 veya 6 yılda bu kadar az km. yapmış olabilir!!!!örneğin ben yeni yaz sezonuyla birlikte 1,5 ayda 4bin km. yaptım aşagı yukarı varın gerisini siz hesaplayınız :)

güzel arkadaşım,
sen de haklısın. 1,5 ayda 4000 km yapmış olabilirsin ama bazı adamlar var ki (mesela ben) 1,5 senede topu topu 6500 yaptım. :rendeer: en iyisi motor alırken satıcının tipine, işine vs bakmak..

fazercilerden ses soluk cıkmıyor bakalım en canlı syfa en sönuk sayfa olmuş bakıyorumda hayırlısı yada butun fazercıler gezide belkıde uykudadır zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:queen:

güzel arkadaşım,
sen de haklısın. 1,5 ayda 4000 km yapmış olabilirsin ama bazı adamlar var ki (mesela ben) 1,5 senede topu topu 6500 yaptım. :rendeer: en iyisi motor alırken satıcının tipine, işine vs bakmak..

budur :cat:

2.el motosiklet satıcısından değil binicisinden alınmalı, teknik altyapısını ve tipini beğenmediğin adamdan motor alınmaz benim fikrimce de...

budur :cat:

2.el motosiklet satıcısından değil binicisinden alınmalı, teknik altyapısını ve tipini beğenmediğin adamdan motor alınmaz benim fikrimce de...

Katılıyorum.

2005 Fazer'imi geçen nisanda 20 yaşında bir gençten aldım. Aldığımda 8500 km'deydi. İlk başta km gözüme şüpheli gözüktü. Çocukla muhabbet ettim, motor kullanmayı sadece Çerkezköy içinde turlamak olarak düşünüyordu. Motorun 8500'de olduğuna inandım, alır almaz 10 bin bakımını yaptırdım. 15 binde yağ değişimini yaptım. Bir yılda motoru 21 bine getirdim, bu ay içinde 20 bin bakımını da yaptıracağım.

arkadaşlar 2008 fazer s2 satıyoruz henüz ilanı koymadık km 15000.almayı düşünenler varsa bana ulaşabilir.3-4 güne kadar ilanı koyacağız.

arkadaslar km ile oynanmış bir motor söylücektim size.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-t-i-y-a-c-t-a-n-acil-satilik-52864324/detay/

bu ilan yaşlaşık 2 hafta önce 48000 km olarak doğanlarda mermerci biri satıyordu. hatta 10800 tl istiyordu ilanda. şu anda motor 18 ,000 kmde ve sanırım el değiştirmiş bi çakalın eline geçmiş. o yuzden hepinizin bu konuda hassas olmanızı ve dikkat etmenizi istiyorum. kalın sağlıcakla.

geçen pazar günü fazer'ım ile istanbul sahilde tur atayım dedim, fatihsultanmehmet köprüsünden sahile girdim, arası sıra hızlı gittim ancak ortaköyden sonra trafik sıkışıktı, ve yavaş yavaş ilerliyordum ki, bir ara öndeki aracından arkasından motorun farlarından biri yanıp sönüyordu, bende çift xenon vardır, ve ileride yol açıldı ve durdum bakıyım dedim neden yapıyor diye, motoruda stop ettim ve bir daha çalışmadı.
sonra arkadaşı çağırdım, arabadan takviye ile bir seferde çalıştı,
bende ki xenon çift motorlu oldugu için trafikte hep aküden yemiş, motyoruda stop edince bir daha çalışmadı,
şimdi aklım başımda bir daha böyle trafik yere girmememeye çalılacağım.
sizdede böyle oldu mu ?

53423775577988150123.jpg
http://yukleresim.com

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yahu cihan allah seni iyi etsin he mi :)

Farlardaki sorunu çözmek yerine trafiğe mi girmeyeceksin :)

Cihan öyle bişey olmaması lazım, akünün şarj etme durumunu bir ölç istersen.

tam bir komedi seç beğen al yani

52092482
51518823
52978412

üçüde aynı motor farklı ilan:) bir motoru kaç kişi satıyor...

Yahu cihan allah seni iyi etsin he mi :)

Farlardaki sorunu çözmek yerine trafiğe mi girmeyeceksin :)
yok bende onu diyorum ya 98 beygir motorum ve çift xenonum oldugu için ben trafige girmeyecekmiyim, bunu bende sizlere soruyorum ?
elbette bu sorunu çözeceğim.

Cihan öyle bişey olmaması lazım, akünün şarj etme durumunu bir ölç istersen.

iyi fikir.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar