Temiz makinaya benziyor.
çoktemiz hemde
Temiz makinaya benziyor.
ben de anlayamıyorum bu km. sayacıyla oynayan satıcı zihniyetini,
kardeşlerim bakımları yapılmış yaği-filtreleri zamanında değişmiş bir motorun 40bin 60bin km.lerde olması hiçbirşeydir,bu durum alıcıları da satıcıları da endişelendirmesin.....tezatlık şurada ki fazer satınalmak isteyenler 18bin 20binde km.leri görünen (ama maalesef öyle değiller) motorların üzerine zıplıyorlar,hiç düşünmüyorlar ki bu 2005 / 2006 model S1 kasa makineler nasıl olurda 5 veya 6 yılda bu kadar az km. yapmış olabilir!!!!örneğin ben yeni yaz sezonuyla birlikte 1,5 ayda 4bin km. yaptım aşagı yukarı varın gerisini siz hesaplayınız![]()
fazercilerden ses soluk cıkmıyor bakalım en canlı syfa en sönuk sayfa olmuş bakıyorumda hayırlısı yada butun fazercıler gezide belkıde uykudadır zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:queen:

güzel arkadaşım,
sen de haklısın. 1,5 ayda 4000 km yapmış olabilirsin ama bazı adamlar var ki (mesela ben) 1,5 senede topu topu 6500 yaptım. :rendeer: en iyisi motor alırken satıcının tipine, işine vs bakmak..
budur :cat:
2.el motosiklet satıcısından değil binicisinden alınmalı, teknik altyapısını ve tipini beğenmediğin adamdan motor alınmaz benim fikrimce de...

[/QUOTE]bizim gruptan satılık 2006 bordo renk Fz6 FAZER......
bizim gruptan satılık 2006 bordo renk Fz6 FAZER......
sahibinden İlan no: #51264408
...ilan linki....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yok-boyle-fazer-full-full-51264408/detay/
Cihan öyle bişey olmaması lazım, akünün şarj etme durumunu bir ölç istersen.
yok bende onu diyorum ya 98 beygir motorum ve çift xenonum oldugu için ben trafige girmeyecekmiyim, bunu bende sizlere soruyorum ?Yahu cihan allah seni iyi etsin he mi
Farlardaki sorunu çözmek yerine trafiğe mi girmeyeceksin![]()
Cihan öyle bişey olmaması lazım, akünün şarj etme durumunu bir ölç istersen.