gidin tabi. benimlen mi bot bağladınız![]()
Angarali acemiligi orada yapmistim ben zamaninda, hey gidi.. Cin cin mahallesi vardi duruyo mu hala?
Bu ağustos celbinde en geç cumaya birliğimizde olacak şekilde askere gidiyorum. Kısa dönem er olarak Amasyada acemilik, ardından İstanbulda da ustabirliğini yapacağım. 6 ay motosikletten ayrı kalacağımr:
başka askere gidecek olanlar varsa burada paylaşsın bence.
bende cuma teslim oluyorum
acemilik çorum il jandarma
usta samsun il jandarma
5 buçuk ay uzağım yani
Kardeş yarın bende birliğe teslim oluyorum. benimde acemi birliği , İzmir / Narlıdere . Usta birliği de İzmir / Menemen) Gideceklere Şimdiden Hayırlı Teskereler
)
askere gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler. eminim şimdi herkes bi şey söylüyordur size. bende söyleyim bari; askerde edineceğiniz en büyük erdem "SABIR"dır. sabretmesini öğreniceksiniz veya öğrenemiyeceksiniz. bitene kadar söveceksiniz ama bitince aramam demeyim arıycaksınız. :cat:
bir şey sorucam. bende kısa dönem yaptım. 321. tertip. bizde acemi birliği usta birliği aynı yerdeydi. giderken acemiliğim şurası usta birliğim şurası diyemiyorduk. belli değildi. şimdi değiştimi. bellimi bunlar.
Hem kisa donem gitmissin hemde sabirli olun diyosun. 18 ay gitseydin ne tavsiye vericektin merak ettim![]()
bunu 3 ü 5 i yok. askerlik askerliktir.5 ay 5 gün yaptım. dedelerimizde 2-3 sene askerlik yaptıklarından bahsederler. 18 aylıklarda onların yanında konuşmasın o zaman. öyle şeymi olur.ale:
Askerlik görevimi iyi dilekleriniz ve dualarınızla tamamlamış bulunmaktayım. iyisiyle kötüsüyle bitirdik. 6 ay fotoğrafsız, gezisiz, motosikletsiz kaldım. hasret kaldım bunlara.umarım tekrardan paylaşımlara devam ederiz. herkese selam ve saygılar