askerlik (sonucum) sonuçlarımız

ramçoyu bende askere gitti biliyordum.bende 4 tertip gidecem. acemi birliğini usta birliini nerde yapacağınızı nerden biliyorsunuz kısa dönem olduğunu içinmi, benim bildiğim usta birliği sonradan belli oluyor.

Angarali acemiligi orada yapmistim ben zamaninda, hey gidi.. Cin cin mahallesi vardi duruyo mu hala?

yok, senin askerlik bitince kaldırdılar mahalleyi :)

durmaz mı be ya, çinçin başkentin gözbebee.

kesin muhabereci yapmışlardır seni çenen düşük deyü. mamak demi?

Moderatör
Sende askerde kesin medyumdun.. hadi hadi saklama bizden, kizilayda barlarda 3 liraya kaaave fali baktigini gorenler olmus.

askeriye benim için yeni bir hizmet birimi açacakmış...:p:p:p:p:p

motokurye asker.....:p:p:p:p

amma hayal kurdum be..... :cherry::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Bu ağustos celbinde en geç cumaya birliğimizde olacak şekilde askere gidiyorum. Kısa dönem er olarak Amasyada acemilik, ardından İstanbulda da ustabirliğini yapacağım. 6 ay motosikletten ayrı kalacağım:pr:
başka askere gidecek olanlar varsa burada paylaşsın bence.

bende cuma teslim oluyorum
acemilik çorum il jandarma
usta samsun il jandarma

5 buçuk ay uzağım yani

Kardeş yarın bende birliğe teslim oluyorum. benimde acemi birliği , İzmir / Narlıdere . Usta birliği de İzmir / Menemen :)) Gideceklere Şimdiden Hayırlı Teskereler :))

askere gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler. eminim şimdi herkes bi şey söylüyordur size. bende söyleyim bari; askerde edineceğiniz en büyük erdem "SABIR"dır. sabretmesini öğreniceksiniz veya öğrenemiyeceksiniz. bitene kadar söveceksiniz ama bitince aramam demeyim arıycaksınız. :cat:

bir şey sorucam. bende kısa dönem yaptım. 321. tertip. bizde acemi birliği usta birliği aynı yerdeydi. giderken acemiliğim şurası usta birliğim şurası diyemiyorduk. belli değildi. şimdi değiştimi. bellimi bunlar.

Moderatör
askere gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler. eminim şimdi herkes bi şey söylüyordur size. bende söyleyim bari; askerde edineceğiniz en büyük erdem "SABIR"dır. sabretmesini öğreniceksiniz veya öğrenemiyeceksiniz. bitene kadar söveceksiniz ama bitince aramam demeyim arıycaksınız. :cat:

bir şey sorucam. bende kısa dönem yaptım. 321. tertip. bizde acemi birliği usta birliği aynı yerdeydi. giderken acemiliğim şurası usta birliğim şurası diyemiyorduk. belli değildi. şimdi değiştimi. bellimi bunlar.

Hem kisa donem gitmissin hemde sabirli olun diyosun. 18 ay gitseydin ne tavsiye vericektin merak ettim :p

Hem kisa donem gitmissin hemde sabirli olun diyosun. 18 ay gitseydin ne tavsiye vericektin merak ettim :p

bunu 3 ü 5 i yok. askerlik askerliktir.5 ay 5 gün yaptım. dedelerimizde 2-3 sene askerlik yaptıklarından bahsederler. 18 aylıklarda onların yanında konuşmasın o zaman. öyle şeymi olur.:pale:

dostlar herkese hayırlı tesekereler diliyorum bende 2 yıl önce agustısta girmistim 89/3 tertip..allah herkese hayırlısını versin

Moderatör
bunu 3 ü 5 i yok. askerlik askerliktir.5 ay 5 gün yaptım. dedelerimizde 2-3 sene askerlik yaptıklarından bahsederler. 18 aylıklarda onların yanında konuşmasın o zaman. öyle şeymi olur.:pale:

3' ü 5' i olmaz tabi arada sayi olarak 2 fark var, 6 ile 18 arasinda 12 sayi fark var :) neyse konuyu baska mecralara tasimiim.

teşekkürler herkese. iyi dilekleriniz için sağolun. bizde acemilikle usta birliği aynı anda açıklandı ve herkesin acemilikle ustabirliği farklı yerlere çıktı. demek ki değişmiş.

Yusuf bey öncelikle bu dönemin bitmesi ile hayatındaki önemli bir engeli geride bırakacaksın hayırlısı ile.. git ve gel..
Sen motordan uzak kalcaksın bizde karadeniz yaylalarının resim ve gezi notlarından ..
Sayılı gün değil mi gelir gecer işte .. Allah kolaylık versin..
Vesselam..

bütün silahlı kuvetler mensuplarının allah yardımcısı olsun çok zor şartlar altında çalışıyorlar,benim oğlumda 6 aylık askerliğinin acemi dönemini çorum jandarma komt da yaptı komutanlar harika ,çocuklarımıza birer kardeş evlat gibi davrandılar ,fiziki şartlar mükemmel,eğitim sonunda yemin töreni ve kokteyl yaptılar katıldık hepsiyle gurur duydum,bütün evlatlara hayırlı teskere ler dilerim

Hala askerlik varmı yaa? :thumleft: bitermi, insan şafağımı, öl daha iyi:)

hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inş. bende askerim ankarada çok rahat bir askerlik geçiriyorum darısı başına inş. şafak:104 =) 90/3

Askerlik görevimi iyi dilekleriniz ve dualarınızla tamamlamış bulunmaktayım. iyisiyle kötüsüyle bitirdik. 6 ay fotoğrafsız, gezisiz, motosikletsiz kaldım. hasret kaldım bunlara.umarım tekrardan paylaşımlara devam ederiz. herkese selam ve saygılar

Askerlik görevimi iyi dilekleriniz ve dualarınızla tamamlamış bulunmaktayım. iyisiyle kötüsüyle bitirdik. 6 ay fotoğrafsız, gezisiz, motosikletsiz kaldım. hasret kaldım bunlara.umarım tekrardan paylaşımlara devam ederiz. herkese selam ve saygılar

Hoşgeldin hocam :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar