askerlik (sonucum) sonuçlarımız

Bu ağustos celbinde en geç cumaya birliğimizde olacak şekilde askere gidiyorum. Kısa dönem er olarak Amasyada acemilik, ardından İstanbulda da ustabirliğini yapacağım. 6 ay motosikletten ayrı kalacağım:pr:
başka askere gidecek olanlar varsa burada paylaşsın bence.

bende 3 tertip askerim.... a gidersem 5 eylül, b gidersem 5 ekim birliğime teslim olacağım tarih.... ayın 18 zinden sonra a yada b olduğum belli olacak...

Bu ağustos celbinde en geç cumaya birliğimizde olacak şekilde askere gidiyorum. Kısa dönem er olarak Amasyada acemilik, ardından İstanbulda da ustabirliğini yapacağım. 6 ay motosikletten ayrı kalacağım:pr:

Hayırlı teskereler, sağsalim git ve dön.

bende 3 tertip askerim.... a gidersem 5 eylül, b gidersem 5 ekim birliğime teslim olacağım tarih.... ayın 18 zinden sonra a yada b olduğum belli olacak...

Sen daha askerliğini yapmadın mı ? Dürümcüde gördüğümde benden büyük duruyordun yaw :p

Son düzenleme:

ahada şimdi sen İstanbulda benim görevli olduğum birliğe gel...
sonra ben sana o gezi ve fotoğrafların hesabını sorayım....
her fotoğrafa 5 şınav-5 barfiks...
her konuyada 500 mt tam siper sürünme....:queen::queen::queen::rendeer:

şaka bir yana Rabbim en kısa zamanda sağ salim bitirmeyi nasip etsin inşiallah...

COQ

Motosiklet Eğitmeni

şaka bir yana Rabbim en kısa zamanda sağ salim bitirmeyi nasip etsin inşiallah...

Simdiden komutanim çekmeye baslasinlar istersen.:p

Askere gidecek kardeslerimize hayirli teskereler.
Ben maalesef kisa dönem piyangosuna nail olamamistim.
Önce Tuzla piyade okulu, arkasindan Hasdal..Arada bir Besta!!!:pr:
Hey gidi günler.:pale:

teşekkürler komutanım:) emret komutanım:) her fotoğrafa 1 şınav olsa daha iyi olur gibi, çok fotoğraf var yahu:sunny::) (bu arada gerçekten askermisiniz?)

bu arada herkese teşekkürler.iyi dilekleriniz için sağolun.Tekteker ramço, sana da şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Motosikleti
Honda Crf250L
hayırlı teskereler yusuf..komutanlarla zıtlaşma, dediklerini yap, fazlada yüz göz olma:)

89/3 yaptım . Acemi birlil 125. jand. er. eğt.alayı safranbolu istikamet şırnaktı . Timden çıkardılar . 2. acemi birlik söğüt ulaştırma taburu ordaaaaan 2. jan.komd.taburu vize kırklareli .

Asker olacak arkadaşlar askerde efendi olan adam sevilir derler yalan . çip olun psiko olun . 1-2 olay yapın . Abi olun ;)

bende cuma teslim oluyorum
acemilik çorum il jandarma
usta samsun il jandarma

5 buçuk ay uzağım yani

teşekkürler komutanım:) emret komutanım:) her fotoğrafa 1 şınav olsa daha iyi olur gibi, çok fotoğraf var yahu:sunny::) (bu arada gerçekten askermisiniz?)

bu arada herkese teşekkürler.iyi dilekleriniz için sağolun.Tekteker ramço, sana da şimdiden hayırlı olsun diyelim.

adamı şimdiden yusufçuklattınız sakin biraz ya alıştıra alıştıra soleyin bare (=

Rabbim tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun sağ salim sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin. Güle güle gidin ,güle güle gelin.

bazı arkadaşlar bende bilmem ne tarihte teslim olcam falan demiş :D:D teslim olcam yerine katılıcam daha bi hoş :D bende üniversite bitene kadar rahatım sonrası allah kerim elinde sonunda gidicek her türk genci :D

bi zamanlar daha okul var şu yaşımda giderim bu kadar zaman var diyordum... zaman hızlı geçiyor.... şimdi silüs bekliyorum....

teşekkürler iyi dilekleriniz için. yarın sabah Çorumdan Amasyaya yolcuyum.runemagicK, sana da hayırlı olsun. umarım sorunsuz tamamlarsın. Çorum iyidir. sıkıntı çıkmaz inşallah.

Kardeş yarın bende birliğe teslim oluyorum. benimde acemi birliği , İzmir / Narlıdere . Usta birliği de İzmir / Menemen :)) Gideceklere Şimdiden Hayırlı Teskereler :))

Kardeş yarın bende birliğe teslim oluyorum. benimde acemi birliği , İzmir / Narlıdere . Usta birliği de İzmir / Menemen :)) Gideceklere Şimdiden Hayırlı Teskereler :))

sana da hayırlı teskereler kardeşim. Allah kolaylık versin.kujumax, teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar