Muğla İçi Motor Önerisi

Vay be ne kadar çok zaman geçmiş. 90 ların başında Bodrum marinada amcaoğullarının Batı Yakası diye bir mekanı vardı. Okul tatil olur olmaz bilet parası bulur soluğu Bodrum'da alırdım. Saat 23.00 den sonra barda dururdum. Sabah 4.30 civarı işler biterdi. Honda kinetic olması gerek bir scooterimiz vardı. Sabah o kafaya serin sastlerde (ehliyet falan hak getire); Bodrum civarında her yeri kuyu köşe gezerdim. Benzini koy devam et. Bana mısın demezdi. Şimdi Bodrum aşırı kalabalık olmuş. Hey gidi gençlik.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
E simdi al, xmax satilinca alirsin, hem fiyati da uygun, tam ilce ici icin
xmax satıldı, geçen cuma Gölcük'ten geldi aldı biri.
Arkasında baktım hüzünlü bir şekilde ama durmasının anlamı yoktu son iki yılda toplam 500km yol yapmış.
Şimdi kasaba içi çarşıya gidip gelmek için bisiklet bakıcam. hem spor olur biraz.
xmax'den gelen para harcandı bile. :eek:

• Wow
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
xmax satıldı, geçen cuma Gölcük'ten geldi aldı biri.
Arkasında baktım hüzünlü bir şekilde ama durmasının anlamı yoktu son iki yılda toplam 500km yol yapmış.
Şimdi kasaba içi çarşıya gidip gelmek için bisiklet bakıcam. hem spor olur biraz.
xmax'den gelen para harcandı bile. :eek:
Iste yolladigim ilandaki de bisiklet parasina😈 sen bunu al, ben de cub alayim. Sonra sari yeleklerimizi giyip @tommygun in yanina gidelim, o da kose bucak kacsin😂

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben geliyorum diye bursaya kaçtı ne güzel toprağa sokacaktım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar