Arkadaslar 700 dereceye dayanilkki boya getirttim,bi boyaci abimiz getirdi sagolsun mavi cin yanindaki ünlüsoy boya egzoz boyamak isteyen burdan temin edebilir
İsteyen arkadaslar cali yolu mavi cin 'e gelebilir saat 11 e kadar acigiz bi cay ismarlariz yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Tolgav senin bu iskencene acil bi care bulmamiz lazim cunku aletler yakisikli ama sag elin rahat durmazsa karizmalar dagilabilir,hocam en iyisi bi 250 cc motor al bi kac ay kullan sonra sat 600cc ye cik..
İsteyen arkadaslar cali yolu mavi cin 'e gelebilir saat 11 e kadar acigiz bi cay ismarlariz yani
hangi firma ? ben birazdan uğrayabilirim. bende mesai modundayım hala
Tamam abi 11 dn sonra oraya gazlarim
benimki 250 lik, ben caddelerde pek dolaşmıyorum. sabah 7:50 de mudanya yolunda , akşamda 19:00 gibi acıbadem önünden geçiyorum o kadar.Gri kasalar 125 lik olmuyormu?
gökhan'in dediği gibi telefondan zor oluyo foruma pek hakim olamıyoruz, ama takipteyiz... Bugün çarşamba, klasik toplantı günü organizasyon var mi...
Afiyet olsun yine beklerimbi ara gelde su benim biraderin 96model isine.bi cozum bulalim
)