[Bursa - MT]

Arkadaslar 700 dereceye dayanilkki boya getirttim,bi boyaci abimiz getirdi sagolsun mavi cin yanindaki ünlüsoy boya egzoz boyamak isteyen burdan temin edebilir

mrb arkadaşlar,

ilk başlangıçta suzuki dl 650 yada yamaha fz8 gibi katagorideki motorları kullanmak mümkünmü sizce?

en yakın buluşmanız ne zaman öğrenebilirmiyim gelmek sizden akıl almak isterim

saygılar

Fz 8 intihar için daha uygun. Hatta paran varsa 600 RR al. sakat kalma ihtimalin de kalmaz......

Bi bitmediniz la...

İsteyen arkadaslar cali yolu mavi cin 'e gelebilir saat 11 e kadar acigiz bi cay ismarlariz yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

Tolgav senin bu iskencene acil bi care bulmamiz lazim cunku aletler yakisikli ama sag elin rahat durmazsa karizmalar dagilabilir,hocam en iyisi bi 250 cc motor al bi kac ay kullan sonra sat 600cc ye cik..

İsteyen arkadaslar cali yolu mavi cin 'e gelebilir saat 11 e kadar acigiz bi cay ismarlariz yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

Tolgav senin bu iskencene acil bi care bulmamiz lazim cunku aletler yakisikli ama sag elin rahat durmazsa karizmalar dagilabilir,hocam en iyisi bi 250 cc motor al bi kac ay kullan sonra sat 600cc ye cik..

sen çıkışta müsait olursan özgen'e gel orada olucaz bu akşam..

neyse abı saglık olsun=) bıdakı sefere artık
pazar günü herkezi balat ormanlarındakı baja pistine beklerım...manyak bı aktıvıte=))
hpi baja 5t olarak nette arrattırırsanız bılgı sahıbı olursunuz =))) HIzlı,büyük ve kirli =))

benimki 250 lik, ben caddelerde pek dolaşmıyorum. sabah 7:50 de mudanya yolunda , akşamda 19:00 gibi acıbadem önünden geçiyorum o kadar. :) Gri kasalar 125 lik olmuyormu?

Ya ben telden giriyorum hızlı olsun diye de cep modunda giriyorum soldaki bilgiler görünmüyor yazıyorsa bile :) hem cıbır diyince 125 akla geliyor 250 biraz daha CBR oluyor :)

Akşam mesaideydim iş çıkışı "fyildirok" daveti ile mavi cine gittim :) On numara yer yapmışlar küçük sanayinin içine renk gelmiş sanayiye. Fatih tekrar kahveler için teşekkürler kardeşim ;) en kısa sürede yollarda da görüşmek üzere...

gökhan'in dediği gibi telefondan zor oluyo foruma pek hakim olamıyoruz, ama takipteyiz... Bugün çarşamba, klasik toplantı günü organizasyon var mi...

2fe325d3.jpg

Bajalarimiz;)baja yarislarini gormek isteyen arkadaslarla pazar gunu haberlesebiliriz

gökhan'in dediği gibi telefondan zor oluyo foruma pek hakim olamıyoruz, ama takipteyiz... Bugün çarşamba, klasik toplantı günü organizasyon var mi...

Bu akşam saat 22.00 da buluşalım. Beşevler'de Ziraat bankasının üst tarafında saklı gizli hoş bi çay bahçesi var.Oraya gidelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

1zw2r80.png

İşte burası

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

Haritadan bi .ok anlamayanlar, saat 21:45 te Beşevler Ziraat bankasının önünde beklesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar